Keresés

Részletes keresés

anblock_italia Creative Commons License 2007.01.01 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Szeretnék meghívni mindenkit, aki már járt Firenzében, egy képzeletbeli utazásra, ahol egy általam kitervelt útvonalon bejárva a várost megismerhetjük annak legszebb, legértékesebb, legnépszerűbb kultúrális emlékeit. Tudom, hogy ha első firenzei utazásomkor már fórumozó lettem volna, akkor sokkal több hasznos információval indulhattam volna útnak és talán hamarabb megéreztem volna a város lényegét. Ezzel a topiccal az a célom, hogy egy csokorba gyűjtve megosszuk élményeinket egymással, de főleg a majdan útrakelőkkel.

 

Persze sejtem, hogy kevesen vannak, akik egyhuzamban 6 napot el tudnak tölteni ebben a városban, de ez a terv talán mégis segít elosztani a látnivalókat és saját igényekre átalakítani az útitervet. Most, egy ilyen átfogó bemutatónál mégsem tervezhettem sűrűbbre a programot, mert kényelmesen minimálisan ennyi időre szükségünk lenne.

 

Azután, ha "ezen a 6 napos utazáson túl leszünk", akkor egyéb célszerű, közhasznú információkat is szívesen írunk és fogadunk, és várjuk az új utazók újabb jó, vagy akár rossz tapasztalatait.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!