A régi GIV em en olyan hiba jött elő hogy nem ég az egyik tompított fényszóró. Izzó jó, bizti nincs kimenve. Lehet világítás kapcsoló? Két áramkört kapcsol? Érdekes mivel minden lámpa és, elöl, hátul, csak az egyik tompított halálozott el! Minden vezeték épnek tűnik, test is jó.
Ismerősnek adtam el a verdát, megkért hogy segítsek megtalálni a hibát.....
komfort modul. lehet olyan riasztót vásárolni ami szinte olyan bicska mint a gyári csak a tollat kell beletenni, meg a chip-ed és a gyári centrált vezérli
szevasztok! Azt szeretném megtudakolni itt valaki hozzáértőtől, golf 4-es autóban a gyári bicskakulcs jelét, hogy ajtók zárjanak nyissanak, mi veszi? Most itt nem az imo-t kérdezném, van valami külön modul beépitve? Ez benne van esetleg minden változatban csak aki nem kérte annak nem adtak hozzá kulcsot vagy hogy lehet beépiteni? Inkább vegyek utólagos központizárat? Köszi az észrevételeket!! Szép napot nektek.
A minap elhatároztam hogy lecserélem a kürtöt.(a gyári olyan Hörbis) :-)
Nem volt egyszerű megtalálni sem,de sikerült.Meglepetés az az volt hogy előtte rögzítve van egy kis fekete műanyag alkatrész,két kábellel rajta. Meg tudná valaki mondani mi ez? Nekem elsőre külső hőmérséklet érzékelőnek tűnt,viszont az óra egységben nincs kijelző,ill.nem mutat semmit. Esetleg meg lehet oldani hogy működjön ez a funkció is? :-)))
Átdugsz egy csövet/rudat a fogaskeréken és megtámasztod a hengerfejen. A másik végét meg, vagy a doblemezre támasztod, vagy tartod kézben amíg kinyitod a csavart.
A kívülről felszerelt mikrokapcsoló jelzi az ajtó nyitását, ami működteti a fütyit, AC pumpát, visszazáródó központizárat, és a belsőtér világítást. A belső kis kapcsolók teljesen másra vannak, és eddig még nem találkoztam hibással. Hátha itt még nem ismeritek. Tartós javulás érhető el a készlettel.
pl rozsdásodik és a rozsda (mivel a térfogata 3x nagyobb lesz) elcsiszolja a szenzort, vagy lehullik róla, megnő a légrés és nem kelt indukciót a tekercsben.
Típushiba lehet hogy szivárog az olaj, ez a második ilyen Golfom, és ugyan ez volt vele a probléma, hiába cseréltem szelepfedél tömítést..
Hogy tudom rögzíteni a vezérműtengelyt hogy a tárcsát le tudjam venni? Brutálisan megvan tépve a csavar, ha jól tudom van ehhez egy speciális cucc, de ennek hiányában hogy lehet megoldani?
A főtengelyt nem igazán szeretném rögzíteni, nem szeretném kinyírni a szíjat ..