Eddig amiket hallottam tartós bérlet ügyben , az ugyanolyan "átverés" szagú dolog volt mint a többi bankos fogás.....
Gondolom fizetni kell egy összeget bérlés címén , és mikor már bőven kifizetted a motor árát és az ő hasznukat , akkor olyan 7-8 száz ezer forintért meg is veheted...... :-(
Én is voltam pénteken a CSB-ben nyálat folyatni.:) Kaptam egy érdekes infót, megosztom hátha másnak is az lesz. Szóval azt mondta a srác aki szaladgált az aprilia meg a kawa részleg között, hogy valószínűleg létrehozzák a tartós bérleti lehetőséget ott náluk. Azt mondta lesz pár napostól egész szezonos bérlet is, és ha utána ott megveszi az ember a motort, akkor a bérleti díj valamilyen részét beszámítják a vételárba. Állítólag március végén lesz valamilyen konkrétum az ügyben... Én mindenesetre szerintem tartóstesztelem egyet az er-6n-t mielőtt beruházok, márha tényleg megadják a lehetőséget...(bár nem hiszem hogy ki tud magából ábrándítani.) ;)
Hát ja, rengeteg boldog ember lehet ahogy láttam, hogy mennyi er-6n-re van ráragasztva az eladva matrica...
Ilyen időben sajna nincs oktatás se. :( Mondjuk nem tudom, mi a szösznek nézegetem a motorokat, mert se jogsim nincs, se vezetni nem tudok... :((( Sebaj, remélem néhány héten belül változik a helyzet... :))) Jövő héten már biztos szuper idő lesz!!!!! Juhééé!
Ma én is voltam és megnéztem a sajátomat meg megkérdeztem, hogy mikor lehet elvinni, bár ahogy elnézem az időjárást van idő még addig, mondjuk csak kb 2 km-t kéne gurulni vele lehet hogy mindenképpen elhozom, mégiscsak egyszerűbb a garázsban nézegetni mint elmászkálni a begébe ... nem tom lehetne már tavasz igazán.
Csutka2: gondolom még az oktatás sem indult be, ilyen időben jobb is ...
A változatosság kedvéért ma én is a CsB-ben nézegettem a mocikat... Csak, hogy fájdítsam a szívemet... Persze el van adva mind. Sajna nem nekem... :((( Aszonták, hogy ha jó idő lesz, akkor lehet tesztvezetni rendesen is (már t.i. nem a parkolóban).
Voltam kint a kiállításon, és újra felültem a motorra. Nekem igazából még mindig ez tetszik a legjobban, annak ellenére, hogy a még szóba jöhető új GSR 600 meg a CB600F is zseniálisan néz ki... Feltéve ha hasonló kategóriában gondolkodik az ember... De annak ellenére hogy a színben egyre inkább a szürke felé hajlok, egyenlőre eltántoríthatatlan vagyok. Csak pénzem lenne már rá....:(
Én már ragasztottam fel gyári tankpadot, és szerintem nagyon jól néz ki rajta!
Nagyon figyelj a középső elem felrakásakor mert a bal és a jobb oldali matrica a középsőhöz igazodik! Én még máig is simítgatom, pedig már 2 hónapja ráraktam. Remegő kézzel ne kezdj neki! (Igyál egy felest előtte!) :)