Keresés

Részletes keresés

piritta Creative Commons License 2009.10.28 0 0 764
"Összefoglalóim alapvetően az emberi kapcsolatok oldaláról közelíti meg a Dallast." Igen, ezért jók. :)
Előzmény: ati86 (763)
ati86 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 763
Igen, fiatal vagyok, egyetemista. Főleg azért szurkolok neki, hogy Bobby is végre végleg horogra akadjon. April pedig tud nagyon bájos is lenni. Nem mellesleg a sötét hajú férfiakhoz inkább a szőkés nők illenek. Pamela mellé én inkább Markot tudtam volna elképzelni, nem tudom, miért, de így érzem. Összefoglalóim alapvetően az emberi kapcsolatok oldaláról közelíti meg a Dallast.
Előzmény: piritta (761)
ati86 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 762
"Igen, April valóban nem a legszimpatikusabb szereplő, ráadásul azzal a kockasajt ábrázatával. De vannak olyan pillanatai, amikor egészen különleges, érdekes. Nem tetszik sokszor benne az, hogy ő ad tanácsokat Cliffnek, Bobbynak, meg egyebeknek, hogy hogyan kéne élni, meg mi fontos, közben meg úgy jár sokszor a szája, mint a kacsa "feneke":), s képes teljesen közönségesen viselkedni."- írtam én ilyet is.:)
piritta Creative Commons License 2009.10.28 0 0 761

Nem baj ám az sem, hogy Aprilnek szurkolsz. Úgy tippelem, nagyon fiatal lehetsz. (Én már nem vagyok az.) Amikor fiatal voltam, nekem is az volt az első a sorozatokban, hogy összejönnek-e, akik összeillenek. Még nem volt internet, én a saját kis kockás füzetembe, a naplómba írtam a sorozatrészek tartalmát. (Arra mindenesetre jó volt, hogy megtanuljak fogalmazni.)

Amikor a Dallas először ment, akkor még csak inkább az emberi-családi dolgokra figyeltem. Most már az is nagyon lekötött, hogy hogy kötnek meg egy üzletet a színfalak mögött, milyen praktikák vannak. (Csak elméleti érdeklődés, mert egész más területen dolgozom, és pénzügyekben is a férjem a szakértő.)

Előzmény: ati86 (759)
ati86 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 760
A délelőtti ismétlésnél csak egy reklám van.
Utálom én is a két reklámot este, de a csatorna szempontjából kitűnő üzleti húzás. Tudják, az emberek nagyrésze nyomon követi a sorozatot, ráadásul az esti (főműsoridőbeli)vetítést, így jól megnyomják reklámmal, hogy az amúgy is nagy nézőközönség mellett ezzel is kaszáljanak.
Előzmény: Törölt nick (755)
ati86 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 759
A kedvenc női karakterem nekem is Samantha. Ő tényleg olyan, mint amilyennek leírod. Egy önállótlan, önbizalomhiánnyal küszködő, gyenge nőként jelent meg, s egy céltudatos, erős, az életet minden szempontból megtapasztalt, józan emberként köszönt el. Nekem az ivásai tetszettek a legjobban, amikor ott végigimbolyogta egész Southforkot.
Nagyon megmaradt Jockey egykori mondata a feleségéről: Ha elhagyta őt bármikor is, azt csakis más férfiért tette. És láss csodát, Samantha tényleg egy másik férfi oldalán fog búcsúzni. Az már más kérdés, Samantha kellően önálló már ekkor.

Előzmény: piritta (754)
ati86 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 758
Szia!
Lehet, hogy beindul majd egyszer egy új libára, hiszen ő ízig-vérig Jockeyból van, de egyelőre azt vettem észre, hogy csodája az új feleségét, annak temperamentumosságát, őszinteségét. Meg talán ő se akarja házassága elején rögtön elkövetni azokat a hibákat, amely Samanthával való házasságát taccsra tette.

Aprilt valóban megpuszilta a kórházban, de akkor már Traceyvel sem volt együtt. Ez akkor volt, miután Tommyt szétverte. És April kérte meg külön, hogy ne a sebét puszilja, hanem egy kicsit lejjebb.:) Akkor meg már Traceyt ne tekintette társának. Tegnap a parkban csak annyi történt, hogy véglegesen kiadták egymás útját, de jól tudták, kapcsolatuknak már rég harangoztak.
Előzmény: Plazma87 (757)
Plazma87 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 757
Tisztelt ati86!

Veled épp az a baj, hogy már letetted a voksod April mellett, s csak jót tudsz róla írni. Egyébként abban nekem volt igazam, hogy egyik nap Aprillel csókolózott a kórházban Bobby, másnap meg Tracyvel a parkban. Aztán újra April. Ez azért elég gusztustalan volt. Bejön majd még valaki más is harmadiknak netalán???
Pamela jó volt, gatyába tudta rázni ezt a díszhuszárt. Diktatúra volt legalább, s Bobby tudta, hol a helye.....
EJJ-JEJ....Mi lett volna ha az öreg Jock nem hal meg anno......
Ja, és vigyázz a spoilerekkel. Valamely előző hozzászólásodban házasságot is emlegetsz........
Apropó....nem hiszem, hogy J. R. olyan sokáig hűséges lesz.....ki tudja majd mi történik Európában...meglát megint valami friss csitrit, aztán beindul....
piritta Creative Commons License 2009.10.28 0 0 756
Én ki szoktam menni a reklám alatt: mosdóba, teáért, teregetni. Így elviselem a reklámot :)
Előzmény: Törölt nick (755)
piritta Creative Commons License 2009.10.28 0 0 754

 Legyen igazad Aprilről:)

 

Nekem Samantha a legszimpatikusabb, mert annyiféle nő volt már, és mindegyik hiteles, az "angóramacska" szépségkirálynő díszfeleség, az alkoholista,a fúria, a reménykedő újrakezdő, az üzletasszony, aki megtalálja önmagát, a saját boldogságát. Ez tényleg egy jellemfejlődés.

 

Az összefoglalóid pedig érdekesek, pontosak és fontosak, összetartják a topik kicsinyke csapatát. :)

Előzmény: ati86 (752)
ati86 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 753
Amúgy örülök, hogy így nyomon követed az összefoglalókat! Legalább nem a falnak írogatom!:)
Előzmény: piritta (751)
ati86 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 752
Igen, igazad van. Bár azt már én sem tudom mindig, mit írtam több, mint egy hónappal ezelőtt. S valóban, akkor úgy tűnt, lesz a románcból valami.

Azt is jól látod, hogy szeretném April összehozni Bobbyval. Szerintem a rossz kislány, jó fiú párosítás mindig is vonzó jelenség volt. Egy lány, aki képes pozitív irányba fejlődni egy férfiért, aki szeret, szerintem ez mindennél többet mond. Én ezt tekintem a legnagyobb erénynek egy emberben. Én sem szerettem April cirkuszait, gyakorta közönséges viselkedését, de alapvetően nem volt rossz ember. Csak Bobbynak kellett belőle kihozni az érző, romantikus lelket.
Pamela számomra sokszor túlságosan hivatalos volt, nőben nem vonzó. Ám a dallasos nők közül az ő mosolya tetszett a legjobban. Kár, hogy átszabatta az arcát 1986-ban.

Bobby pálfordulásával sem értek egyet. Szerintem törvényszerű, hogyha valaki elveszíti élete biztos pontját, több helyen próbálkozik, hogy megkeresse elveszett boldogságát. Párhuzamosan pedig nem járt soha senkivel.
Az utolsó nagy állomás April lesz az életében, s el is veszi. Bobby nem egy szingli alkat. Bár azok is csak addig mondják, hogy azok, míg valakibe bele nem esnek.
Előzmény: piritta (751)
piritta Creative Commons License 2009.10.28 0 0 751

"April bevallja, soha senkinek nem ajánlkozott fel még úgy, mint ahogy neki tette, de Bobby képtelen Pamela bűvköréből kitörni. Bobby elgondolkozik az eseten, s meghívja vacsorázni. Egyre inkább kezdenek összemelegedni, s elcsattan az első csók is. "

 

Szeptember 5-én írtad. Látod, mennyire figyelek rád?:)

 

De tényleg: Pamela eltűnése óta akkora lelkesedéssel írsz Aprilről és Bobbyról, mint aki alig várja, hogy összejöjjenek, ezért tűnt fel.

Én nem rajongok annyira Aprilért. Ebbe biztos belejátszik Hegyi Barbara magyar hangja is, amitől a hideg futkos a hátamon, de az is, mintha két író kétféle szerepet írna neki. Egyik a feltörekvő pénzéhes nő, aki mindig Jockey mellé áll, ha megéri neki, másik aki sír, hogy nem hívják meg a kerti partyra, és olyan szerelmes Bobbyba, mint egy iskoláslány.

Előzmény: ati86 (750)
ati86 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 750
Ezt nem tudom. Csók sok csattant már el, csak Bobby és April között nem. De ha idézed a hozzászólásom, akkor elfogadom.:)
Vagy csak úgy általában kérdezted ezt a szófordulatomat?
Előzmény: piritta (749)
piritta Creative Commons License 2009.10.28 0 0 749
Mintha már egyszer írtad volna. hogy elcsattant... Vagy rosszul emlékszem?
Előzmény: ati86 (747)
sunny22 Creative Commons License 2009.10.28 0 0 748

egyetértek :(

 

Előzmény: Plazma87 (744)
ati86 Creative Commons License 2009.10.27 0 1 747
April: gyakran látogatja Bobby a kórhában, Nagyon örül a férfi jelenlétének, s úgy gondolja még most is, csak álmodik. Később, mikor hazaviszi a férfi, elámul azon, milyen rend uralkodik lakásában, amely pár napja egy harctérre hasonlított. Egyre közelebb kerül Bobbyhoz, aki próbál viccelődni vele, s feledtetni a borzalmakat. Nagyon várja haza Bobbyt Európából, s a búcsú előtt elcsattan az első csók is közöttük.
Előzmény: ati86 (746)
ati86 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 746
302. rész - Utazás Európába
Rendezte: Steve Kanaly

Jockey: megszervezi a találkozót a svéd üzletemberrel. Biztatónak látszik kettejük együttműködése, ám nem akar Jockeynak először behódolni. Később meghívja egy texasi kocsmába, ahová feleségével, Callyvel érkezik. Előre megtervezett akció keretében bunyóba elegyedik a férfi, de nem tudja, hogy egy aljas, számító játék eszköze. Mikor emberölés vádjával, a hirtelen megjelenő rendőrség letartóztatja, kéri Jockeyt, hogy segítsen rajta. Ratagan tartja fogva, Jockeyt pedig próbála rábírni, hogy beszéljen a rendőrrel.
Jockey, mint aki nem ismeri a magánnyomozót, hivatalos hangnemben beszél vele, majd közli a svéd üzletemberrel, csak akkor hajlandó segíteni neki, ha a Ewing Olajtársaságnak dolgozik ezután. A férfi megfogadja, hogy neki fog dolgozni, csak engedjék el. Végül elengedik, de csak egy feltétellel: ha visszautazik Európába. Callynek nagyon hálás, hogy ismét a segítségére volt. Ő, Bobby és Cliff együtt repülnének tárgyalni Európába, de csak a két Ewing fivér megy, illetve Cally, Cliffet ugyanis másvalaki szólította magával.

Bobby: mindent tisztáz Traceyvel. Fény derül arra, hogy Tommy keményen drogozik, s elhagyta Dallast. Tracey utána akar menni, mert segíteni szeretne testvérén. Bobby figyelmezteti, ne áldozza fel magát egy emberért. Céloz arra is, hogy apjáról is gondoskodnia kéne. A családi problémák után áttérnek a viszonyukra is, s mindketten belátják, vége van mindennek köztük. Bobby közben folyamatosan látogatja a szépen gyógyuló Aprilt a kórházban, majd mikor hazaengedik, egy fejedelmi vacsorával, s újra berendezett lakással várja. April nagyon örül ennek, s érzi, végre jó úton haladnak a tartós kapcsolat felé. Bobby kijelenti, bármi lehet a viszonyukból, s játékos hangnemben felszólítja a nőt, ugyanolyan örömmel várja haza Európából, mint akkor, mikor hazavitte őt. Végül ad neki egy búcsúcsókot is. McKay továbbra is nagyon dühös rá, s képtelen meglátni azt, hogy fia tulajdonképp egy roncs ember. Bobby elutazik testvérével Európába, Cliff azonban otthon marad.

Cally: kellemesen tölti az éjszakát férjével, aki egy gyűrűvel lepi meg reggel. Cally nagyon hálás férjének, s nagyon sokra tartja. Ezután ismét segít neki egy találkozó megszervezésében. Férjével együtt elmegy egy mulatóhelyre, ahová a svéd üzletembert is elhívják. Az később bunyóba keveredik, s aggódik érte. Kiderül, akiről azt hitték, halott, szépen elsétált a csehóból.

Samantha: gőzerővel folyik a szereplőválogatás. Bevonja Lucyt is a munkába, hogy Mitch szerepére találjon egy hasonló színészt. Nézeteltérése támad Donnal, mikor úgy hallja, róla vitatkozik egy nővel. Don jót kacag az egészen, s kijelenti, az egész egy színészi alakítás része volt csupán. Samantha megkönnyebbül, mikoer ezt hallja. Abban a pillanatban, mikor bemutatják neki a lehetséges Samanthát, elneveti magát. A kérdés csupán annyi, azért-e, mert megtévesztően hasonlít rá, vagy esetleg azért, mert annyira mást képzelt el.

Cliff: úgy érzi, azzal, hogy Jordan Lee nem nekik adta el a céget, kudarcot vallott, idegennek érzi magát a Ewing cégnél. Éppen készülne ő is az európai útra, mikor feltűnik neki az újságban, hogy Afton Dallasban ad a közeljövőben koncertet. Később meghallgatja önálló estjét, s el van ragadtatva a nőtől. 5 esztendeje nem látták már egymást. Afton is meg van illetődve, s hirtelen nem is tud mit mondani. Cliff bocsánatot kér tőle a múltban elkövetett hibáiért, s szeretné, ha a nő vele töltene pár feledhetetlen napot, amíg a városban van. Kiderül, Afton pár hónapig férjnél volt, de ugyanúgy szétröppentek, mint Jamie és Cliff. Most pedig újra egymásra találtak. Cliff közli a nővel, üzleti útra kell mennie, majd mikor látja, Aftonnak mennyire hiányzott, inkább a maradás mellett dönt.

Ellie: segít Callynek összeállítani az európai útra szükséges holmikat.

Clayton: nem szerepelt

Lucy: Samanthával dolgozik együtt a szereplőválogatásnál. A feladata, hogy egy Mitchre külsőleg, s belsőleg is hasonlító színészt találjanak. Szemmel láthatóan nagyon élvezi, amit csinál.
Előzmény: ati86 (736)
ati86 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 745
Szia!
Azért ez nem teljesen így van bobby esetében. Aprillel nem csókolózott addig, míg Traceyvel végleg nem szakított. Volt annyira őszinte a kapcsolata Aprillel és Traceyvel is, hogy ne szédítse mindkettőt, sőt a két nő is sokat tudott egymásról. Bobby már sokkal korábban megmondta, hogy Aprilt csak barátjának tekinti. Persze az élet furcsa dolgokat produkálhat, de tény, neki a mai részig nem csapta a szelet.
Előzmény: Plazma87 (744)
Plazma87 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 744
Elég fájó volt ennek a résznek a színvonala is sajnos.
Nem csoda, hogy folyamatosan zuhant a nézettség anno Amerikában.
Gyakorlatilag az európai (skandináv) emberből csináltak hülyét ebben a részben.
A csávó a kocsmában leütött valakit, erre ki sem hívják a mentőket, de a zsaruk már ott vannak.
Tudom, hogy Jockey tervezte ezt így, de azért elég megmosolyogtató volt.
Bobbyból meg egy jellegtelen, kétszínű szar alak lett....
Egyik nap egyik csajjal hetyeg, másnap a másikkal.
M47-1239 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 743

Aprilnek nem ártott a verés, megérdemelte.

 

Úgy kinyitja az ajtót, hogy azt se tudja tényleg Bobby áll e az ajtó előtt.

 

 

 

 

Spoiler!

Ma egy régi ismerős tűnik fel ismét Dallasban, s nem is egyedül!

sunny22 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 742

Ati, biztos külön kocsival jöttek és egyszerre értek oda, hehe. :)

 

Lucy nekem sem hiányzik és kezdhetne vmit magával. Érthetetlen számomra, hogy minek hozták vissza? azért, hogy beszóljon Jockey-nak és lézengjen?

 

Tracey nekem sem szimpi (nem bandzsít egy kicsit?), de April sem. :S

Előzmény: ati86 (737)
Lisalotti Creative Commons License 2009.10.27 0 0 741
Én nekem a kezdetektől fogva nagyon ellenszenves volt Tracey. Azzal a műviesen befésült hajával és a modorával teljesen kiakasztott. Örülök, ha eltűnik Bobby életéből! Bár az igazat megvallva Tomy is ellenszenves  nekem a megjelenése óta. Gondolom a tegnap esti résztől kezdve Charter Mckay is ahol tud, alátesz majd a Ewingoknak.
ati86 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 740
Ha ez így lesz, azt nagyon sajnálom. Mindenkinek lehetett volna normális történetet adni, neki is. Az is jobb lett volna, ha Atlantából időnként hazajön, s akkor lett volna egy-egy fontos története, vagy csak hazaszól telefonon alkalomadtán. Még úgy is hitelesebb lett volna, mert látszott volna, hogy Lucyt nem feledték el végleg a 7. évad után.
Sokan kifogásolták, hogy a 8. évad elején nem vett részt Bobby temetésén, holott ő volt neki a southforki mentora. Lucy szerintem tudta, hogy Pamela csak álmodja az egészet, így nincs is temetés.:))

Előzmény: M47-1239 (739)
M47-1239 Creative Commons License 2009.10.27 0 0 739

Nem kell Lucy, köszönjük.

 

Utáltam a csajt mindig is.

 

Mellőzzék csak nyugodtan, maradt volna inkább Atlantában.

 

Már szinte semmi sztorija nem lesz, tök felesleges karakter.

Előzmény: ati86 (737)
piritta Creative Commons License 2009.10.27 0 0 738

Az USA-ból nézve már akkor megvalósult az egységes Európa! :D

McKay Bécsbe készült, ugyanebben az ügyben viszont "Skandináviából" jött egy ember Dallasba. Vajon tudják ezek (a filmkészítők), hogy nincs Skandinávia ország?

ati86 Creative Commons License 2009.10.26 0 1 737
Az, hogy Lucy nem szerepel, már meg sem lep. Hihetetlen, hogyan voltak képesek ennyire mellőzni.
Claytonékat még jobban megértem. Az előző két évadban mind Ellie-nek, mind Claytonnak fontos történetei voltak.

Ebben a részben kifejezetten szimpatikus volt April, legfőképp azért, mer levetkőzte azokat az idegesítő allűrjeit. Meg olyan aranyosak voltak Bobbyval együtt. Szerintem felesleges volt ez a sok kerülő a kapcsolatukban. Bobbyn is látszódik, mostmár egyre inkább csak rá koncentrál, s nagyon szívén viseli April sorsát.

Cliff és Jockey egyszerre mentek be a kórházba. Na ez is jó volt egynek. Kíváncsi vagyok, miről beszélgethettek az út közben, mert valószínűleg Jockey kabriójával jöttek. Hiányoltam róluk is a sebhelyeket, mert egy 20 perces úton tuti hogy szétverték volna ők is egymást.:)
Előzmény: ati86 (736)
ati86 Creative Commons License 2009.10.26 0 0 736
301. rész - April szerelmes
Rendezte: Irving J. Moore

Jockey: miután kikerülnek a liftből, izzadtan, kocsmaszaggal átitatva beszélgetnek az olajtársaság jövőjéről. Az átadott információk nagyon kecsegtetőek Bobby számára. Jockey később találkozót beszél meg Ratagannel, s kéri, hogy minél több információt tudjon meg az európai befektetőkről. Cally segítségét kéri egy alkalommal, s a nő szépsége elcsábítja az egyik európai vállakozót. Skandináviából érkezett. Jockey úgy tesz, mintha nem tudna semmit az akcióról, eltökélt szándéka azonban, hogy megvegye magának. Végül megköszöni Cally segítségét. Később együtt dolgozik az irodában Cliffel és Bobbyval. Cliff hasznos tanácsokkal látja el, s meglepő módon Jockey sem ellenséges vele, diplomatikusan viselkedik. Tommy segítségét pénzzel honorálja, de a drogfüggő fiatalnak már ez sem elég. Mikor értesül April esetéről, rögtön a kórházba siet Cliffel.

Bobby: Traceyvel való kapcsolata a végét járja, de a nő még nem képes belátni. Bobby is bizonytalan a folytatást illetően, legfőképp azért, mert a nő betegesen próbálja megteremteni az idillt összeeszkábált családjában. Tommy személye amúgy sem szimpatikus számára. A nő kifejti, April kereste meg nemrég Tommy különös viselkedésével kapcsolatban. A férfi megemlíti, April nem hazudna ilyenben soha. Hozzáteszi azt is, jobb, ha véget vetnek ennek a langyos viszonynak. Később találkozót beszél meg Aprillel, a lakásán. Tommy azonban megelőzi, s dühödten ront be a nőhöz, mert sehol sem kapott pénzt a drogra. April elhajtaná, de a frissen belőtt férfi önkívületi állapotban ütni kezdi. Az eszméletét vesztett nőre Bobby talál rá. Mikor megtudja Apriltől, hogy Tommy volt a támadó, beront McKayék házába, s laposra veri a férfit, aki már épp elhagyta volna Dallast. Később, mikor Aprillel beszél, elmondja neki, lehetséges, hogy más is lehet a kapcsolatukból, de az a fő, hogy minél hamarabb felépüljön. McKay ezután feldúltan nekiront, s közli vele, bosszút áll azért, amit gyerekeivel tett. Bobby is felszólít a nyílt küzdelemre öccse és Cliff társaságában.

Cally: otthon festeget, s Claytonéknak nagyon tetszik az, amit csinál. Ám nem elégedett falusi kiejtésével, s fonetikagyakorlatokat csinál magnó segítségével. Ellie-éknek tetszik a lány igyekezete, de nem ért egyet azzal, hogy meg akar változni. Később Jockeynak segédkezik egy üzleti fogásnál. Beszédbe elegyedik a skandináviai üzletemberrel arra az időre, míg meg nem érkezik férje. Cally örül, hogy férjén segíthetett.

Samantha: kiderül, hogy a forgatókönyv hamarosan elkészül. Színészek után néznek, s kulcsfontosságú Jockey személyének megformálója. Ellátogatnak a nyugati partra, ahol a film lehetséges színészeit keresik fel. Samantha nem zárkózik el attól, hogy egyszer elhagyja Dallast, de úgy érzi, még nem készült fel lélekben rá. Don összefut egy nőismerősével. Samanthát féltékenység fogja el, majd egy-két csók meggyőzi, hogy nincs mitől tartania.

Cliff: mikor megtudja, hogy Jockey ismét teljes jogú társ, kikel magából. Ész érvekkel azonban sikerül lehiggasztania Bobbynak. Nincs is gondolkodási ideje, hisz rengeteg a munka. Később együtt dolgozik, immáron Jockeyval együtt. Mikor megtudja, hogy Aprillel brutális módon elbántak, a kórházba siet Jockeyval.

Ellie: figyelemmel kíséri, amint Cally egy festményt készít. Nagyon teszik neki, hogy egy nyíltszívű lánnyal van dolguk. Mikor azonban látja, hogy Cally annyira meg akar felelni, hogy beszédleckéket is vesz, Ellie óva inti ettől. Szerinte nem szabad az embernek feladni a gyökereit, mert éppen azok teszik egyedivé.

Clayton: nagyra értékeli Cally igyekezetét ő is. Meglepődik, mikor látja, Cally kiejtési gyakorlatokat csinál otthonukban.

Lucy: nem szerepelt

April: felkeresi Traceyt, s közli vele, testvére nagyon furcsán viselkedik, sokszor túlságosan agresszív, s rátörte nemrégiben lakása ajtaját. Tracey nem hisz neki, s csak azt mondja, April azért mondja ezt, mert Bobbyt szeretné megkapni. Később megbeszéli Bobbyval, hogy a lakásán találkoznak. A kábítószertől feldühödött, s kilátástalan Tommy rátöri az ajtót, s pénzt követel tőle. Mikor látja, nem jár sikerrel, el kezdi agyba-főbe veri a nőt. Ezt Bobby érkeztéig csinálja, majd aztán gyorsan lelép. Mikor a kórházba viszik, elmeséli Bobbynak, hogy a támadója Tommy volt. Azután elmondja neki, mennyire szereti, próbálta sokszor kiverni a fejéből, de nem tudta. Nagyon hálás a férfinak, s bízik abban, kapcsolatuk elmélyülhet. Bobby nem zárkózik el tőle.
Előzmény: ati86 (731)
Plazma87 Creative Commons License 2009.10.26 -1 0 735
Úgy látszik ez a rész a VÉLETLENEK része!
1. Jockey és Cally véletlenül kerül kapcsolatba az európai (skandináv) olaj-muksóval a bárban
2. Dan és Samantha véletlenül fut össze a tengerparton Dan egyik korábbi ismerősével
3. Bobby véletlenül épp akkor érkezik April lakására, amikor az jogosan elnyeri a büntetését....
És az epizód címe: April szerelmes. Köszönőviszonyban sincs azzal, ami az epizódban történt!!! Inkább a Véletlenek sorozata címet kellett volna adni neki.

A legviccesebb az egészben az volt, hogy miután Bobby és Tommy összeverte egymást, mindkettejük feje véres volt. Erre a következő jelentben Bobbynak már csak egy pukli volt a szeme alatt. Pedig a szája is vérzett még a bunyó után. Minimum ott is egy véraláfutásnak kellett volna lennie. De nem volt.....April meg ezt észre sem vette. Szeretett lovagja megvívott érte.....aztán nuku reakció.
Ja, hát az az utolsó jelenet, amikor ott Bobby és April nyalakodtak....majdnem kitaccsoltam....
piritta Creative Commons License 2009.10.26 0 0 734

Szerintem Jockey a bor árán kívül semmit nem kockáztatott. Onnan indultak, hogy Jockey ki van rúgva. Sajnáltatta magát, jött a testvér dumával, meg a papa emlékével, és Bobby nem hogy visszavette, hanem teljes jogú társ lett. (Vajon mit szól hozzá Cliff, akit elvileg azért vett be az üzletbe, hogy kirántsa a depresszióból? Nem kellett volna előtte vele is beszélnie.)

Nem naiv Bobby, de Jockey mindig is értett hozzá, hogy az érzelmeinél fogva mozgassa.

Előzmény: ati86 (733)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!