amúgy csak megnyugtatásodra közlöm, hogy Elvis számodra is mindenképp jóbarát, mert ma bebizonyította, hogy szereti a gombát, ugyanis leette az én husimról is azokat a randa izéket :)
Szal Elvis, jó volt veled ebédelni...imádom kajálás közben azt hallgatni, hogy a múmiáknak hogyan és mekkora fűrésszel lékelték meg az agyukat :))))
Boldog Névnapot Paulina, ha ma tartod!!! Ebben az esetben március 15-éhez hasonlóan május 15-öt is országos sátoros ünneppé (és persze munkaszüneti nappá :)) nevezzük ki! Mindenesetre ezeket a sorokat még a munkahelyemről írom :)(. Puszi,
hagyd béla, ez az elvis még egy naív gyerek, amikor a satut emlegettem neki, nem tudta mire vélni a dolgot, egyszóval még fejlődnie kell, mert egyszámjegyű lehetőségekkel bizony igen nehezen tudna egy igazi glubbensexben érvényesülni, javallom tehát hogy nyújtsuk el egy kicsit a kiképzését és shaltól is vehetne pár órát, talán egy év múlva lesz a mi fűzfapoétánkból valami...
Na jól van, jól, Elvis, azért nem kell mingyá kétségbe esned...ha egy béla formátumú költőóriás nem is, de egy olyan egész jó kis fűzfapoéta még lehet belőled. Csak kitartás, éljen a Lub, éljen paulina!
Elvis, csak azér ám, mer a Kultúrban vagyunk nem fair dolog holmiféle dagályos szerelmes versekkel előhozakodni, itten kizárólag a farokméret számít, márpedig abban én vagyok a kiráj, második helyezett -41 centivel leszakadva- Libi, te pedig visszaélsz vele, hogy eddig tökéletesen korrekt úriemberként viselkedtem, de mosmá kénytelen vagyok előhozakodni a teljes kendőzetlen Igazsággal, mer saját fejlődésed érdekében végre valakinek fel kell nyitnia a szemedet, bárhogy fáj, még ha a többi Lubtárs kíméletből elragadtatást mímelt is, én a szemedbe mondom: amit itten vért verejtékezve körmöltél líra címén, az egy qrvaszar, giccses, csöpögős, nyalizós vers, a rímek is csak úgy döcögnek, ugye paulinám?
ezt most nem értem. ki mondta, hogy az rajong értünk? én csak elmeséltem a nap egyik nagyszerű kalandját. hogy mért pont ezt, azt nem tudom. azt is írhattam volna akár, hogy írtam egy zh-t. de az még a büfés pasinál is rosszabb :DDD
Libikém, azt te el se tudod képzelni, micsoda hihetetlen kalandok történnek egy fősikolán nap mint nap...pl ma is. képzeld, találkoztam a büféssel!! nem semmi, igaz? :)