Mi ez a blogetikett? Ha valakinek blogja van, azért írja, hogy olvassák. Amit nem akar hogy olvassanak, azt írja a füzetébe és tegye a feje alá. Az utcán se kérdezek meg egy járókelőt aki ott megy, hogy megnézhetem-e.
Ettől én most olyan depi vagyok, hogy majdnem öngyi lettem.
Kastan, mondd,hogy csak viccelsz!Gyönyörű a blogod,élvezet olvasni,egyik skatulya sem illene rád...bár az igaz,hogy amikor rájuk találtam,én is megrettentem ettől a kettőtől,azért is jegyeztem meg őket.Neked azonban semmiképp sem inged,nehogy magadra vedd! :-)
Tudom hogy fejed felett a hullámok.... de talán jársz erre, azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet kapni a crayola textilkrétát , tudod amit Rácalmásra vittél. Sehol nem lelem. Köszi
Köszönöm a tanácsot, már intézkedtem, felraktam, akik fontosak számomra. Kicsit izgulok, hogy a blog-etikett-et betartsam majd, igazság szerint nem olvastam erről még semmit, de igyekszek a saját belátásom szerint a legjobban csinálni majd. :)
Közben te is írtál, látom. Igazad van, mindenki úgy szólítja, ahogy akarja. A hibát követtem el, csak annyit kellett volna írnom: nekem ez a szó nem tetszik, sőt .pont.
Sajnálom, valamit félreértettél. Az uncsi - az unalmas rövidítése, és mint minden ilyen, csúnyán hangzik. Engem ezek a moncsicsire emlékeztetnek, de az összes hasonló stílusú rövidítés ...brrrr.
Természetesen úgy hívod, ahogy akarod, de, ha nyilvánosan is írod-mondod, akkor ki vagy téve egy lehetséges ellenvéleménynek, nem tetszés kimondásának.
Ezt a jogot nem veheti el senki, ha a megfogalmazás nem sértő/bántó stílusú. Márpedig senkit nem minősítettem, csak magát a szót!
Egyébként nem csak neked szólt a beírásom, mert már másoktól is olvastam - általában írtam, jó népművelőhöz illően mindenkinek. :)
Az utolsó két mondatodat pedig nem értem. Soha semmilyen hátsó szándékom nem volt és nem is lesz. Gondolod, hogy nyiltan ide irogatnám - emiatt nem egy konfliktust vállalva - a véleményem?
Egyébként számítok arra, hogy a táborban beszélgetünk a topik-stílusról is, a varrás mellett. Éppen ezért most sem magánban válaszoltam. Nincs titkom, nyitott vagyok és nem hiszek abban, hogy minden csupa mosoly és báj.
Idegenekkel udvariasak vagyunk, de a barátainkkal nem lehetünk elnézőek - vallom.
Oka most tisztázódott Maple által, az én táborlázam már több hete betegségbe torkollott. 2x50 egységcsomag,felkészülés, mellesleg munkahely minden nap, plusz egy kis fusimunka, van görcsöm gazdagon. Talán, ha kihagyom Tatabányát... De annyira szerettem volna idén menni, és olyan jó volt... és tényleg szarul érzem magam miatta. :(
Maple! Nem akarok belekotyogni, de Eper Margitnak pont van a környékről egy kis nyűgje a jövéssel, szólhatok neki? Vissza már én hozom, de lefelé nem megy, mert én vasárnap megyek. Te szerdán?
Szeretnék hozzászólni ahhoz, hogy ki hogyan nevezi az unokáját. Úgy gondolom mindenkinek szíve joga úgy becézni ahogy tetszik.
Nem értem miért kell kioktatni bárkit. Ha nem tetszik nem kell elolvasni. Bár nem ismerlek bennetek személyesen és csak bízom abban, hogy akik között ez a téma felmerült ők sem ismerik egymást, mert ha igen, akkor más is lehet a háttérben.
Nem vagyunk egyformák, más az izlésünk, másképp is beszélünk, becézünk. Milyen szörnyű lenne ha mind egyformán gondolkodnánk milyen unalmas illetve uncsi lenne az életünk, ettől még lehet az unokánk uncsi és mi nagymamák tudjuk a legjobban, hogy mindent lehet róluk mondani de azt hogy unalmasak azt végkép nem.
Szerintem a blog szabadon olvasható, igy ha felveszel egyet, nem kell engedélyt kérni. Én szeretek olvasni és sokat felvettem, Brucsi Téged is felveszlek. Ha megengeded! Ja meg jó dolog szörfölni a blogok között, ha van időd. Itt a fórumon nem mindent tudsz kibeszélni, igy viszont megtudod mások véleményét is. Én határozottan élvezem, ha még a technikai részletekkel nem is mindig vagyok tisztába.
Most néztem meg a Kultúrásokat,hát ez megint izgalmas lett .Azt játszom,hogy ki tudom-e találni az alkotót és most csak az Agibot nem találtam el. Nana is lustizik még? Nagyon szépek és ötletesek mind egytől egyig!
Eleinte én is engedélyt kértem,de kevesen válaszoltak,igaz,eddig nem is tiltakozott senki.Több fórumon is megkérdeztem,mit mond erről az etikett,elég bizonytalan válaszok jöttek,olyan is volt,aki azt mondta,megtiszteltetésnek kell venni.Itt is prőbátam választ találni,de csak a bloghorrea és a blogsznob kifejezéseken gondolkoztam el :-) Blogorrhoea A „blog” és a „logorrhoea” szóösszetétele. Eltúlzott és zavaros bőbeszédűség egy weblogban. Blogsznob Az a személy, aki nem válaszol a baráti körén kívülről érkező megjegyzésekre.
Juhizs! Rendben, megoldopm, persze ennek feltétele hogy én érjek oda előbb. Mikor jöttök, ill. kivel jösz?
Én holnap reggel elmegyek itthonról, és már csak augusztusban kerülök elő. Net hozzáférésem sem lesz, tehát ha valami fontos lenne, akkor hívjatok telefonon.
Maple, az lenne a kérdésem, hogy hazafelé befér-e az autódba egy ventillátor a csomagok mellé, mert akkor viszek egyet, Évivel megbeszéltük hogy jó lenne.