Keresés

Részletes keresés

Emilia néni Creative Commons License 2001.02.02 0 0 150
Krapi te bénáztál vmit, vagy az én gépem szar? Mert fantörpikus szobát nem látom. Lehet, hogy a végén még személyesen kell megnéznem. :-)))))
Kutyustanácsot köszi. Az azért erős túlzás, hogy kosár meg miegyéb, talán a központosunk nem volt tökéletes. :-)))) Csak egy sarok, ahova mi sosem megyünk, az az ő kuckója. Persze csak ha családfő nincs itthon. :-))) Akkor irány kifele, szegénykémnek. Végül nem csináltunk semmit, de nincs is az a nagy kényeztetés :-)))
Az esetről eszembe jutott, hogy elvileg a kutya meg a gazdája hasonlít egymásra. Szerintetek én is harapós vagyok??? :-))))

Emiliom, mi az hogy megúsztam? Egész szmájlihegyek voltak a végén. Szóval igenis felvidítottalak. :-)) Pár percre kirángattalak a klimaxból. Mond csak, ha így vénülsz, már a szex sem megy? :-))))))))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.01 0 0 149
Emilia: Egy fokkal jobb a kedvem, de még mindig kötekedős vagyok :) Ne kerülj a szemem elé :)) Bár Te tegnap is megúsztad :) Szerintem ez már a klimax.

Krapulax: Szobámat nem fikázni. Dj azt mondta rá hogy olyan mint egy kéjbarlang :DDD Inkább gyere segíteni tapétázni. Már időszerű a dolog. Emilia. Jöhetsz Te is :)) Majd a bérezésedet megbeszéljük :)

Na megyek csinázok új honlapot a képbeszúrogatásokhoz.

KrapulaX Creative Commons License 2001.02.01 0 0 148
Szijasztok!

Emilia: Úgy restellem magam, hogy nem tudtam feljönni este. De ez az őskövület ámítógép nem akarta az igazságot.De remélem te is nagyon bánod, hogy nem hívtál fel.:)) Mindenféle központosra bízod az információt? :)))
Naszóval, megkérdeztem egy blökikiképző ismerősömet és ő is azt mondja hogy így utólag semmi értelme a büntetésnek.Többet nem igazán tudtam meg tőle mert annyira röhög, hogy nem tud értelmesen beszélni :))))) Mikor elmondtam neki, hogy a blöki csak a kosárát védte a porszívózástól még helyeselt, de amint megtudta, hogy egy kaukázusi kutyu csücsül a kosárkában, hát azóta vihog mint a hiéna :))))
Na más: nem is dicsekedtünk milyen jó volt a buli. Igaz hiányos létszámmal (a_girl igen rád célzok :))) de nagyon jót buliztunk.Csináltam néhány képet cirka háromszáz valamennyit :)))
Emilio szobáját is jól lefotóztam sőtt az ágyikóját is, hátha kedvet kapsz (ha máshoz nem is de a takarításhoz tuti:)))
Na végül, hogy gyönyörködhess:

Na pusszantás, igérem kicsit megemberelem (Emilió nem megemberesedem) magam és gyakrabban jelentkezek.

Előzmény: Emilia néni (147)
Emilia néni Creative Commons License 2001.01.31 0 0 147
Köszi drága krapulaX a segitséget. Hálám jeléül adok neked egy tizest. :-)) (legalább megtudom, hogy áll az átlagod :-))

Hogy vagy kedvesem, ma (majd holnap)? Remélem depi oda, jókedv ide. :-)))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.01.31 0 0 146
Oks én itt leszek, majd megnoszogatom ezt a kopaszfejűt is. Most éppen madzagot csinázik a barátosnémnak hogy ő is fel tudjon kapszkodni az internet világába, úgyhogy nem zavarom :))
Aerobikra én is elmennék szívesen. Na nem a nőket nézni, hanem ugrabugrálni egy kicsit. Azé rámférne :) (a_girl, Krapulax! Nem beszóni!! :))

Másik nőtag - amennyire én tudom - jól van és virul. Írni sokkal jobban tud mint én, úgyhogy majd ír ha kedve tartja :))

Előzmény: Emilia néni (145)
Emilia néni Creative Commons License 2001.01.31 0 0 145
Kicsit módosult a program. Nem bírok magammal :-)), kieresztem a gőzt egy kis aerobicon, úgyhogy fél hétre tegyük át a randit. Rendicsek?

Krap, _mindenképpen_ szeretnék veled beszélni, tudnál lenni este? Nagyon fontos kérdésem van. Légysziiiii!

Fiúk, mit tudtok négyesünk másik nőtagjáról? :-)))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.01.31 0 0 144
Granulálok! Akkor most aztán jöhet a buli mi?
Ma olyan semmilyen napom van. Életkedvem nem sok van és még a Rettenthetetlent is megnéztem délelőtt. Na ez végképp lehangolt. Nagyon jó ez a film. Emilia! Majd akkor este vidíts fel és akkor jó kedvem lesz :)
Előzmény: Emilia néni (143)
Emilia néni Creative Commons License 2001.01.31 0 0 143
Nem hittem , hogy elérkezik ez a nap. Most szenedek, nem tudok mit kezdeni magammal. Na jó, várom, hogy kinyisson a kajálda, és végre zabálhassak, még 22 perc. :-))

Naszóval, túlvagyok minden nyűgön és bajon, most már koncentrálhatok a pasikra. Vagyis RÁTOK!

Mi van a jutalmammal? Este megkapom? :-)))

Emilia néni Creative Commons License 2001.01.30 0 0 142
Piros pontos labda, hmmm. Hol is van a vadászterületem? Mert ha minden labdáért kivánhatok is, akkor jajj a piros pontos labdáknak. :-))))

Mondcsak kedves, Krapi tudja mi függ tőle??? :-)))))))))
Krampuszom, van egy jó hirem! Febr 13-án fogok neked integetni Böszme mellől.:-)) Most már tudom hol keressem. :-)) Bár ugye ez a 13.-a elég szerencsétlen nem, de csak nem dől rám Böszme.

Kérlek nagyon szépen titeket, hogy maradék csodáitokat spájzoljátok össze nekem holnapra, merthogy eléggé buktagyanús az ügy. Köszike!!!!

Előzmény: Emilio bácsi (141)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.01.29 0 0 141
Nos nem tesz semmit, a csodákat simán tudom reprodukálni. :))

A kívánságokról:
1. Persze tudom, bár ez ugye Krapifüggő is :)) Szerintem simán belemenne :))))
2. abrakadabra abrak a Dab-ra :)) Most próbáld :)) Kezdésnek valami nem szokványosat válassz :)) Ha valamit elszúrtam volna, csak szólj.. :)))))
3. Ezt is vettem, de ha későbbre akarod halasztani, akkor sajnos egy újabb piros pontos labdát kell levadásznod :))

Még valami? :)))

Előzmény: Emilia néni (140)
Emilia néni Creative Commons License 2001.01.27 0 0 140
Köszönöm, köszönöm a gratukat. Meg főleg, hogy küldted Emiliom a csodát. :-))

Akkor a három kívánságom:
1. azt tudod ;-)))
2. a burton.hun lehet látni a múltheti versenyről ugrásokat, szóval szeretnék ollllyan nagyokat ugrani tudni. Jahhh, persze törés/húzódás nélkül. :-)) Ehhez persze hozzátartozik, hogy jó soxor szeretnék sielni menni. :-)
3. nem szeretném mind elhasználni, ezt a kívánságom még elrakom talonba. :-)))

Akkkor teljesíted? :-)))))))))))))

Előzmény: Emilio bácsi (139)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.01.26 0 0 139
Emilia: Gratu a vizsgádhoz!! Ügyi vagy!! Most kívánhatsz hármat :))))))))))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.01.25 0 0 138
Na sziasztok hogy vagytok? :)

Emilia: Nem értem mit bénázol? Már a Krapi huga is befejezte a félévet. Sőt! Ötösre szigorlatozot!! Na gyerünk húzz bele :))

a_girl: Nagyon csendben vagy. Sok a meló? Vagy becsajoztál? :))

Magamnak is írok valamit.

Emilio: Írd be: format c: :))

KrapulaX Creative Commons License 2001.01.24 0 0 137
Emilio: Ne húzd fel az orrod, csak szóviccnek szántam. Szóva csak nyugi.
Emilia: Köszi édes vagy, megint úgy érzem magam mint a suliban, azon izgulok legalább hármas átlagom legyen :)))

a_girl: bocsi, inkább megvárom míg te jelentkezel, nem akarok zavarni :)))

Előzmény: Emilio bácsi (136)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.01.24 0 0 136
Emilia: Mivel nem írtál és emiatt Te sem írtál, ezért most én sem írok :))

a_girl: Csak megvédtünk :))))

Krapulax: Veled nem beszélek mert letolvajoztál. Vajlopónak neveztél és meg sem kérdeztél :)))

Előzmény: Emilia néni (135)
Emilia néni Creative Commons License 2001.01.24 0 0 135
Jó reggelt! Nem vagyok formában, már ilyen korán felkeltem. :-))

KrapulaX: remélem átlagod javulóban, lassan elromlik az egerem, annyit ütök arra a tizesre. :-)))

Emilio bácsi, neked nem irok, mert te se irsz nekünk. :-))))

A_girl, neked annyi mondandóm van. :-))))) Per pillanat nem mondhatni, hogy imádnálak, mi az hogy te már kész vagy a vizsgáiddal, amikor nekem még egyre csak gyűlnek. :-))))
Aztán képzeld, tegnap beszélgettem a fiukkal, és nem hagyták, hogy érdeklődjem utánad. :-))) Bármit kérdeztem, mindig avval jöttek, hogy jól leteremtenéd őket. Mivel tartod ily fogságban a lelküket? :-))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.01.23 0 0 134
Üdv

Lió: Csak tudnám ki az a galád aki ennyire lehúzza az átlagom. Valami megtévedtt informatikus lehet :)))

Előzmény: Emilio bácsi (133)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.01.23 0 0 133
Krapulax: Nos természetesen csak az elfoguletlen véleményemet fejeztem ki azzal a kb 30 tizes szavazattal, amit adtam neked :))) Hiába na, tetszel mint állat :))))

többiek: Nektek nem is írok, mert Ti sem írtok!!! :)

Előzmény: KrapulaX (132)
KrapulaX Creative Commons License 2001.01.22 0 0 132
Sziasztok!
Kicsit elhanyagoltam a topic-ot, de a multkor is kikaptam Emiliától, hogy sok a duma :))) Szóval az ő hibája :)))
Emilia: hogy milyen képem van? Hát ha azt láthatnád.... :))))) De nemadom bibibííí :))) Na jó esetleg szavazhatsz rám a http://szexivagynem.frissnet.hu- címen :)) Hova vitték a géped? Becsaptad a zaciba? :))
Emilió: Köszi az elfogulatlan szavazataidat :))
a_girl: még mindig nem árultad el, hogy hányast kaptam :))) Ide is beírom mert nem győzöm mondani: Nagyon sajnálm, hogy kihagyod ezt a bulit. Ha becsiccsenünk akkor azért ugye felhhívhatunk?
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.01.22 0 0 131
Jó. Akkor az Ő képeit is megmutatom pl magamnak, a Tieidet is megmutatom pl a nagyközönségnek :))) A tevékenység ugyanaz, ahogy kikötötted :))) Az én képeim meg (vannak olyanok? ez számomra új :)) jó helyen vannak ott ahová éppen el vannak dugva :))
Úgysem hozzák vissza a géped egy egész hétig :)))) Jajj ez nem jó, mert akkor nem tudsz ide írni. Akkor ezt nem is kívánom :)))) Mielőtt azt mondanád hogy ezt csak azért gondoltam meg mert önző vagyok és csak magamra gondolok, szólok hogy ez nem így van. Nem magam miatt változtattam meg a véleményem, hanem a többiek érdekében. Nehogy elvonási tüneteik legyenek :)))

Na pussz gyermekeim :))

Előzmény: Emilia néni (130)
Emilia néni Creative Commons License 2001.01.21 0 0 130
Látom nagyon véded a_girlt. Csak azt csinálhatsz a képeimmel, amit az ő szexi képeivel. Jól gondold meg. :-)) És hát te terelsz de nagyon, hirtelen a te képeidről szó sem esik. :-))

Igyekszem a következő napokban is itt lenni, de holnap elviszik a gépem. :-(( Elvileg egy nap, de hááát ismerem már ezt a szöveget. :-(

Előzmény: Emilio bácsi (129)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.01.21 0 0 129
A popómagazin egy újság Te. Így legalább az is élvezheti a képeidet aki nem jut nethez :))) na jó tényleg megígértem hogy nem kerülnek a szexi képeid a netre. Hmmm akkor valami mást kell kitalálnom :)) a_girl képeit nem rakom fel. Neki is megígértem hogy csak én nézegetem :)))
De most ne terelj, mert azon kell agyalnom hogy akkor mit is kezdjek az ominózus képeiddel? Ha pl filmet csinálok belőle akkor az már mehet a nyilvánosság elé nem? A film nem kép :))))
Előzmény: Emilia néni (128)
Emilia néni Creative Commons License 2001.01.21 0 0 128
Popomagazin? Mióta? :-))))
Ha már szóbakerült, gondoltam megnézem az oldalukat, de hát olyanjuk nincsen. Úgyhogy szabad a vásár, ha ez minden vágyad, vedd meg az oldalt. Aztán meg csudaklassz képeket tehetsz rá.
Megigérted, hogy az én szexi képeim nem kerülnek a netre, tehát kizárásos alapon, a_girl szexképeit tedd majd rá. :-)))))
Aztán persze gondolj majd a_girlre és rám, és a női nemet is kényeztesd kicsit az oldalon. Pédául a bőrtangás képeddel :-), már amelyikben a kezedben a tanga.
KrapulaX, te milyen képpel tudsz hozzájárulni az oldalhoz? :-))))
Előzmény: Emilio bácsi (127)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.01.18 0 0 127
Persze! Részleteket akarok!! :))) A mélcímemet tudod. emilio@popomagazin.hu :)))))))))))))
Ja és képeket is szeretnék a beszámolóhoz csatolva látni :)))))

Csak így tovább a tanulással :))) Jó munkához idő kell :))

Előzmény: Emilia néni (126)
Emilia néni Creative Commons License 2001.01.18 0 0 126
Az estém csuda klassz volt :-))), igazán. Avassalak bele a részletekbe? :-)) Igy négyszemközt? :-)

Tudom, hogy már feltalálták az emailt, vmikor majd megpróbálkozom vele. :-))

Tök igazad van, csak bátran. :-) Na ez tegnap nagyon igy volt. :-)))

Ha majd sör kell neked spanyoloban, kérek neked, ne aggódj. :-))))
De igy van:
Una cerveza. :-)) = egy sört. Nem túl udvarias nép, nem szokás náluk a "legyen szives adjon már ha tudna, nagyon köszönöm". :-)
Kiejtésileg: uná szerveszá. De nem sz, hanem az angol th. Hangsúly a 2.e-n. Elküldjem inkább hangfájlban? :-)))))))

Ma nagyon jól haladok :-)), 4 óra tanulás alatt másfél tétel. Ilyen sebességgel két év múlva már kész is leszek vele. :-)

Előzmény: Emilio bácsi (125)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.01.18 0 0 125
Na ez mind? :)))) Akkor jól sikerált az este? :)))
Még mindig nem tudom hogy van spanyolul az hogy Ide még egy sört! :)))
Előzmény: Emilia néni (124)
Emilia néni Creative Commons License 2001.01.18 0 0 124
;-)))))))))))))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.01.17 0 0 123
Hú de széles lettem? Miért nem tördelte? Mert egybe van? Na jó legközelebb jobban fogok vigyázni ígérem :)) Lesz a kezemen gumi amikor írok :)))

ui:: Emilia! Adj nekiiiiiiiii! :))))))

Előzmény: Emilio bácsi (122)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.01.17 0 0 122
bénabénabénabénabénabénabéanbéanbénabéanbéanbénabénabénabénabénabénabéanbéanbénabéanbéanbénabénabénabénabénabénabéanbéanbénabéanbéanbénabénabénabénabénabénabéanbéanbénabéanbéanbénabénabénabénabénabénabéanbéanbénabéanbéanbénabénabénabénabénabénabéanbéanbénabéanbéan :))))))))))))))))))))))))

Ezt most azért mert megcsaltál :))))))))))))))))
Na de komolyan. A haja kapcsán. Üvegszálas? Vagy fémből van? :))))))))))))) Ez nem is Larry. Szerintem Feri. Aki veri....ha meri....nagyon veri :)))))))))))))))))

(Nem szószerinti idézet az Édeshármas c. filmből :))

Előzmény: Emilia néni (121)
Emilia néni Creative Commons License 2001.01.17 0 0 121
Drágáim!
Vagyok én, csak kicsit elhavazva, összeomolva, romokban.
Asszem mindent elmondtam. :-)

Ja, meg csalom Emiliot! :-))))))

Képzeljétek, a múlt pénteki vizsgával kapcsolatban hivták fel a figyelmem erre:
Lány odajön hozzám vizsga előtt, hogy tudok e pár szót mondani az utolsó tételről. (Mivel a 61-ből az az egy nincs a könyvben. )
Szó szerinti válaszom ez volt:
Nem lehetek akkora balfasz, hogy kihúzzam.

Mégis. :-))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!