Én is gondolkodtam, hogy a nyári gumikat feltetessem, de március 15-én lesz egy marovásárhelyi utam, 2 hegyen is át kell menni. Ha havas lesz esetleg az út, akkor, az ESP mellet, is biztonságosabb a téli gumi.
Ha esetleg meleg lesz, egy kicsit jobban fog kopni, de ki nem sz@rja le? Ennyit a biztonság érzet csak megér!?
Robi! Megvan a Box!!!! Még csak 50km-t mentem vele de érezni,hogy erősebb nyomatékosabb. Alacsonyabb fordulatról is jobban húz. Fehérvárról hazáig 100-as tempóval 4,7l volt az átlag. Majd Szép lassan kitapasztalom.
Most olvastam: "Kissé meglepő, de a BMW X3-as nem hozta az ötcsillagos eredményt az Euro NCAP töréstesztjén. A műszerfallal és az ajtókkal is akadtak gondok. Hiába a kiváló minőség és megbízhatóság, a törésteszten ez nem számít, a BMW X3-as csak négy csillagot szerzett. " Még jó hogy nem ilyet vettem!!! :-)))
Multkor valamelyik Nissan terepjáró szerepelt nagyon xarul.... úgy látszik nem is olyan egyszerű azt a Fünf sternét elérni!
Ha az elemi kár nincs a Cascodban, akkor egy sz@r biztosításod van. Több autót ver össze a jég, dől rá fa, esik rá cserép, stb., mint amennyit ellopnak. (szerintem)
Na látod, ebben szerintem nincs igazad. Egy olyan autó nem arra lett kitalálva, hogy 160nal száguldozzanak vele. Mint ahogy a Kia sem. De még mindig nagyobb biztonságban vagy egy alacsony, széles és 205ös gumikkal szerelt autóban, mint a lentebb leírtakban.
"A hét közepétől – egyre növekvő valószínűséggel – télies időszak következik" csak eszembe jutottál, a metneten találtam az előrejelzésnél, jövő hétre...
De éppen ez sem így van, mert nemcsak az önrészt kell peresíteni hanem a teljes kárösszeget, mert bár először a saját Cascód terhére megy, az nem jelenti azt, hogy az ismert károkozó mentesülne jogilag a kártérítéstől, te is perelheted, a teljes kár miatt, de a biztosító is perelheti. Mert ha valami kár a Cascód "rovására" megy úgy, hogy más hibájából történt, neked abból az önrészen felül is van anyagi károd, a Cascobonusz visszaesésével, ill. a következő év magasabb cascódíja miatt. Nem beszélve a biztosítóról, aki fizet(jó esetben)
Nem erről volt szó, ilyet senki nem állított, hanem ismeretlen károkozóról , ha beazonosítható a károkozó biciklis, polgári perben követelheted a károd megtérítését.
Hát itt van ígért képek. Enzo H, króm csavar (nem polír, nem nikkel), króm szelepek+sapkák kerékőr, szerelés 89000 Ft. Gumis megszenvedett a "csoda michelinnel", forgatta vagy negyed órákat és mindig 70-100 grammokat kért. (üres felnik 10-25gramm közt voltak) Utána sikerült úgy forgatnia, hogy 20-40 gr. között voltak. Pedig az enyém angol és nem török michelin.
Nem erről van szó. Természetesen a jog melletet áll, de hangsúlyoznám hogy MAGYAR. ami azt jelenti hogy ha bringával szétcseszed a kocsim akkor beperellek és kb. 4-5 év alatt lezárja a biroság és fizetned kell. nos ha van cascom (és pl. 1 elem sérült kb. 3-400.e huf a kár azaz az önrész 30.e forint lehet hogy ezért kár 4-5 évet várnom! pláne hogy a biroság meg eldönti hogy nekem van egy 4 millás kocsim nekik meg 3-uknak 1 bkv bérletük... akkor még szociálisan is érzékeny lesz és nem fogja elkobozni a TV -jüket...
legalábbis nekünk nem ajánlotta az ügyvéd hogy vágjunk bele.