Biztos odatalálsz, mondom ezt én, aki mindig eltéved a városban :))))) Valamit ki kellene találnunk, hogy rád ismerjünk, ha esetleg rengetegen vennének részt a szeánszon. Ötlet ?
Mikor utoljára voltam, már mondták a csajok, hogy luxuspark lesz ott.
Szétnéztem ilyen szemmel, és megmondom őszintén, én is el tudtam volna oda képzelni egy jó kis birtokot.
Vízpart, ráadásul öböl.Dögnagy fák, viszonylagos csend, ugyanakkor 500 méterre ott a Váci út, meg párszáz méterre a bevásárlóközpont.15 percre a belváros, még metróval is.
(Nekem mindig is gyanús volt ez a köbméteres dolog. Nálunk persze így hozzák a sódert, állítólag a teherautó rakterének az űrtartalmához igazítják a belerakott mennyiséget. )
akkor holnap en is mennek erre a Köris utcai programra, remelem oda is talalok, mert meg nem kartam ott, utana is kell meg neznem, hogy merre is van...
Súlyra mérik, mert az egyszerűbb, meg pontosabb is, hiszen sok a levegő benne, de egy tonna kő, az mindig egy tonnányi, míg egy köbméter görgeteg fele annyi súlyú mint egy köbméter kétszerrostált.
Szóval kocsi befelé rááll a mérlegre, majd kifelé megint, a különbözet fizetendő :)))
Nem tudom mennyit v. mihez is szeretnéd, pl. a Praktikerben is kapható színes kis kavics, normál vegyes kavics meg esetleg díszállatkereskedésekben, amivel az akváriumokat töltik fel.