Titkos! Most,hogy írtál,megírom,hogy én Téged annyira másnak képzeltelek el!!!!:))))
Nem tudom miért?? Ezek érdekesek szoktak lenni....
Tavaly ,egy pesti közös varráson ott volt Némakertész.Na,őt is abszolút másnak képzeltem,erre elémugrik egy fiatal lány.:))) csak nevettünk: Te vagy..?????:)))))
Elizanikó! Máris visszaszívva az egész!!! Itt nem nagyítottam ki az előbb,színes fotóval ezen a színes fán,eszméletlen....Valószínűleg.lehet,hogy én fekete-fehér fotókkal is láthattam korábban? És tényleg fénylenek a fotók,vagy a blogodon csak káprázott a szemem?
Elizaniko! Minden elismerésem!!!!! ((Nem tudom,mit csináljak magammal,de nem tudok megbarátkozni a fotós foltos megoldással.Pedig tök jó,meg szemléltető,meg kedves...Biztos bennem van a hiba. Lehet,hogy 1x megszeretem.))
Már a blogodon is csodáltam,eszméletlenül ügyes és szorgos vagy!!!!
Többeknél láttam az "Isten hozott" - ajtóra függeszthető kis házikó formájú ajtódiszt. Van esetleg akinek megvan a minta? szeretnék egyet ajándékba varrani. Fel tudnátok tenni ide vagy valami oldal ahol nagyban fent van a szabásminta. jöhet mélre is, köszönöm. (maya kukac crx ponthu mert a cégesem szerverhiba miatt nem mindig fogad)
Legegyszerűbb neten, az uram úgy szokja, bár lehet, hogy valami számlaszámot megad. Nem tom. De minden benzinkútnál kapsz, szerintem már a határon is.
Lefelé nem tok segíteni, de ha végig maradsz, visszafelé elhozlak Pestre. És nagyon örülök, hogy foglak látni. És még azt is kérdem, hogy nem kell-e egységcsomag, mert már alig van.
A blogokkal kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy az a nyilvánosságnak szánt irományok és képek gyűjteménye. Ha nem akarom megmutatni, akkor e-mailben küldöm, vagy jelszóval védett képtárba teszem fel (vagy legalábbis nem írom ki a nevem mellé a névjegybe).
Ha pedig valaknek tetszik a másik blogja szerintem szíve joga kitenni a sajátjára, mint ajánlást, hiszen csak leteszi a véleményét egy másik ember írásai mellet, ráadásul pozitív értelemben.
Én még nem gyűjtöttem össze a többiek blogját a sajátomra (előbb-utóbb ugye mindennek eljön az ideje). Ellenben szerkesztettem linkajánlókat két témában:
A saját blogomban pedig mostanában szinte naponta írogatok minden féléről. Ha arra járok, és tetszik, vagy van más véleményetek, nyugodtan osszátok meg velem.
Ez a blogsznob kifejezés pedig szerintem hülyeség. (bár lehet, hogy egy blogsznob találta ki. he-he) Vannak nálam is olyan bejegyzések, amikre egyszerűen nem tudok mit reagálni. Igyekszem mindenre válaszolni, függetlenül attól, ki írja. Sokszor nem is tudom. Azt látom, hogy vannak visszatérő látogatóim, és persze azt a pár ismerőst is megismerem, aki szintén viszonylag rendszeresen írogatnak. Nekik tényleg megy néha személyesebb válasz, de csak mert nekik tudok személyeset írni. És még mindíg jobb egy személyesebb üzenet szerintem, mint mondjuk kiírni, hogy a többit meg privátban megírom.
Akit nem ismerek, nem írhatok neki olyan stílusban, mint annak, akit ismerek.
Karcagra utazás ügyben én is kérdeznék mindenkit, nincs-e a számomra valaki autójában Budapestről egy hely? A kezdő táborba megyek hétfőtől. Ha nincs, elvisz a családom. Autópálya matricát hol vehetnénk, vagy a díjat - és mennyit? - hol fizethetnénk be?
En meg ezektol soha nem rendeltem, de nagyon jok a kiarusitason levo anyagok arai. Akiktol mar rendeltem es meg voltam elegedve a minoseggel: equilter.com hancock-paducah.com (ebben a cimben nem vagyok 100% biztos de Googlizd meg) webfabrics.net ( nez se tuti webfabric.net?)
bocs de ez a gepem nem huz fel egy masik ablakot hogy megnezzem a pontos cimeket. Sok szerencset.
Nekem volt egy növendékem,akit Alexandrának hívtak,és amikor azt találtam mondani: Szandi, megkért, hogy ne, mert az ugye a szandál... hát, kinek mi jut egy szóról eszébe.
Ismerek olyat is, aki még a csokoládét sem hívja soha csokinak, és a fagylaltot sem fagyinak, mert hát van annak rendes neve. Nem vagyunk egyformák.
Én Gerdát legújabban cocának hívom, de volt már macskasajt is :-) Maplénak ebben igaza lehet, ezek így objektívan nézve rondák, sőt gusztustalanok is,pláne egy édes kis félévesre alkalmazva, én mégis végtelenül kedvesnek találom, és imádom a fülébe duruzsolni :-)
Holnap reggel megyek a helyiek táborába Tiszalökre. Ide se tudok egész hétre, csak három napra. Bicajjal megyek, imádkozzatok, hogy jég ne legyen míg oda nem érek. Eső jöhet, de a jég nem a barátom
De jövőre Székesfehérvárra tuti megyek. Addig még rakosgasd nekem jó?