Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2021.01.29 -1 4 2798

Nenadic is örökölt, mégis "kedvenc". Manaskov is örökölt, és elég gyenge, mégis hosszabbított vele a klub. Székely Marcit is ez a vezetés hülyítette ide, és nem fért bele az elképzelésükbe a végén. Szóval én nem látok semmilyen racionalitást abban, ami történik. A pénzt pedig továbbra is szórja a klub. Vajon Máté miért nem kap megfelelő mennyiségű percet? Korábban írta valaki, hogy játékos-temető lett a Veszprém, és ez igaz is. Továbbra is azt gondolom, amíg a Csík, Sevinger tengely körül zajlik az élet, addig itt nem lesz BL győzelem. 

Előzmény: kovi1123 (2797)
kovi1123 Creative Commons License 2021.01.28 -4 1 2797

A VB alatt nagy visszhangja volt Tönnesen Szegedre igazolásának,amit nem értek hisz ő a 3. számú jobbátlövőnk.Még 1-2 max. jó szezon benne lehet, de szerintem hasonló ívű lesz a pályafutása Accambrayhoz.

Mahé körül is kezd körvonalazódni, hogy ő nem felel meg a spanyol stílusnak és még Vranjes igazolása volt. 

Az hogy nem lenne koncepció a csapatnál azzal nem értek egyet. Érdemes visszahallgatni Nagy Laci vaxerencsés nyilatkozatát. Nagyon sok igazolást örököltek,hatalmas fizetésekkel.Kisebb keretet szeretnének kialakítani a 20 főnél. Egyedül Markussen idehozatalát nem értettem, a többi eddig jó irány volt.(Yahia, Corrales, Borozan) Paczkowskival befürödtek, miután szerződtették, lesérült súlyosan... Shishkarev sosem volt, lesz olyan támadásban, mint Gajic, de őt a védekezése miatt hozták.

Remélem Szegedről Bánhidi jön és pár éven belül a válogatott magja itt fog játszani. (Ligetvári, Szita, Bánhidi, Lékai, Máthé) Pár év múlva Lékait, Fazekas Gergő válthatná. 

Nálam Bóka is megérdemelne egy esélyt Manaskovval szemben. Fiatalítás jegyében meg Blonz Strlek helyére. 

videkiman Creative Commons License 2021.01.27 -3 2 2796

Remélem a Mahe fanok nézik a meccset. :) 

Gaga84! Creative Commons License 2021.01.27 0 0 2795

Sajnos nem láttam az egyiptom -dán meccset... csak a statot olvastam. Yahia 11gól...? a házigazdából szinte mindig tesznek vaalakit az allstarba. Sztem rászorgált eddig

lincoln osiris Creative Commons License 2021.01.25 0 1 2794

kijózanító eredmény. De majd a rutinnal jobb lesz. A reális hely a 6-8. között és ettől a fiatal csapattól ez szép eredmény szerintem. 

Kyra** Creative Commons License 2021.01.25 0 0 2793

Bocsánat, a két spanyolt kifelejtettem.

Előzmény: Kyra** (2792)
Kyra** Creative Commons License 2021.01.25 0 0 2792

Vajon lesz veszprémi játékos világbajnok?

Tönne, Lékai (Székely), Mahé, Yahia, vagy egyik sem?

Kyra** Creative Commons License 2021.01.21 0 0 2791

Elírtam, nem 5 meccs, csak 3 alapján a planet.comlistája.

birka_zoli Creative Commons License 2021.01.21 0 0 2790

A Belorusz szélsőket szívesen látnám, A kis kopasz helyett őt: Andrei Yurinok,

az orosz semmirekellő helyett meg őt: Mikita Vailupau.

Biztos nem drágák, és a posztjukon kiemelkedően játszanak.

Kyra** Creative Commons License 2021.01.21 -1 0 2789

Öt meccs alapján a legjobbak:

LEFT WING: Angel Fernandez Perez (Spain)
LEFT BACK: Sander Sagosen (Norway)
PLAYMAKER: Kentin Mahe (France)
RIGHT BACK: Dominik Mathe (Hungary)
RIGHT WING: Pedro Portela (Portugal)
LINE PLAYER: Marino Maric (Croatia)
GOALKEEPER: Adam Morawski (Poland)

Nagy elismerés Máthénak, ahogy írtátok igencsak jót tett neki a légió.

Ezek szerint Mahé "öncélúan" is a legjobb.

A veszprémi lólábat csak az nem látja, aki nem akarja.

objektív3 Creative Commons License 2021.01.20 -1 3 2788

Bárhogy is játszik Mahé ITT, Veszprémben jogosan szorult a 3. helyre. Ahhoz meg túl jó, hogy 3. legyen bárhol is.
Mindentől függetlenül a Veszprém össze-vissza igazol, és ráférne némi magyarítás, vagy legalább valami eredménye lenne a rengeteg pénznek és sok légiósnak...

Gaga84! Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2787

Maqueda után,ha így feljlődik+komolyodik lehet opció.

Én is úgy gondolom,h most a legjobb helyen van.

Előzmény: Gozo (2786)
Gozo Creative Commons License 2021.01.19 0 3 2786

Szerintem még maradjon csak Norvégiában, ott fejlődik. Itt ki tudja mennyi szerepet kapna.

Előzmény: Gaga84! (2784)
dapro Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2785

Bocsi, nem azt írtam, hogy nem jó, de csodás egyéni játékos, mint Mahe és Petar.Mindhárman tudnak meccset nyerni, mindháromért nagyon fájna szívem!

Előzmény: Thor. (2782)
Gaga84! Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2784

Abszolút! Dominik+Yahia évekre megoldaná a posztot,Dominik remek játékos lehet, minden adott hozzá,valóban a kulcs hogy a fejében minden rendben legyen, ehhez jó edzők és környezet kell hogy ne szálljon el.

Bencét pedig meg kell szerezni!

Előzmény: Thor. (2782)
Gozo Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2783

Lékai ma nagyot játszott.

Elején 3 hibával indított, de aztán belejött.

Thor. Creative Commons License 2021.01.19 -2 1 2782

Szerintem ma jó volt!

Máthé, Bánhidi kettőssel 2022-től én számolnék Veszprémben!

Bence már magasan a világklasszis szinten, Dominikban pedig rengeteg a potenciál, rajta múlik. Modorán sokat kell javítania még

Előzmény: dapro (2779)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.19 0 1 2781

Aki ennyi padon való jegelés után ezt megmeri és megtudja csinálni, azelőtt le kalappal!

Lékai Máté!

Előzmény: dapro (2780)
dapro Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2780

De fantasztikusan egyegyezik! :-)  Megnyerte!

Előzmény: dapro (2779)
dapro Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2779

És Lékai sem ma este.

Előzmény: TRaheem (2769)
Thor. Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2778

Ehhez csak annyit, hogy Csababánál ez nem volt kérdés, hogy ott

van-e, sőt ott volt azután is, amikor innen ki lett téve, mert bízott benne, hogy lesz majd még valaki aki meghallgassa esetleg újra tudja majd kamatoztatni mindazt amivel Ő rendelkezett...

Persze nem kell őt sem szenté avatni, főleg az ellenfelek tekintetében volt kettős a megítélése a ténykedéseinek, használt ezközeinek, DE a legfontosabb, hogy mindent csakis a VESZPRÉM érdekében tett. 

Nekünk szurkolóknak ez volt a legfontosabb, a Csapat pedig profitált ebből...

off: Ancsin Gabi mintha kezdené kapisgálni, hogy hogyan is kellett volna neki eddig játszani?!

HAJRÁ FIÚK!! Ma ez meglehet, csak egy kicsit pontosabban kell játszani.

Előzmény: Törölt nick (2777)
Törölt nick Creative Commons License 2021.01.19 0 1 2777

Ha csak feleannyira fontos lenne a klub a vezetőknek, mint  nekünk, szurkolóknak akkor messze nem itt tartanánk.

Csak túlélők, akik ha egyszer már nem lesznek itt, akkor nem is érdekli majd őket a klub. Szomorú, és szégyen.

Azért én kiváncsi leszek, melyik nagytudású jelenik meg hamarosan Egyiptomban.   

Előzmény: Thor. (2776)
Thor. Creative Commons License 2021.01.19 0 1 2776

Rosszabb! Palmarssonért legalább kaptunk egy vagonnyi pénzt. ( És bár nem szép dolog a káröröm be kell látni, hogy a világot Barcelonában sem váltotta meg)

Mahé a mentalitásával, ha egy olyan csapatba fog kerülni, ahol bíznak benne egy-kettőre alapember lesz és fel fogja szántani a pályát, ellenünk meg pláne. Öncélú játék ide vagy oda, a vak is látja, hogy a következő 4 év ( és az elmúlt 2,5) Veszprémjét rá kellett volna építeni, kezdve akár egy kapitányi karszalaggal, és igen nem úgy odaadni valakinek, hogy a főnök szól, hogy az öltözői szavazás eredményétől eltérően a 66-os játékos lesz a CSK, el lehet képzelni, hogy Máténak mekkora respectje van az öltözőben. 
Ilyen és ehhez hasonló húzásokkal a nemzetközi elitben kezdünk tendálni a pénzes bohóc-csapat irányába, mert bizony ezek a dolgok nem maradnak bent az öltözőben, egy-egy nemzetközi eseményen a különböző csapatban játszó cimborák sztorizgatnak ám. 
Ilyen előszéllel próbáljunk meg majd aztán klasszis játékosokat megszerezni.

BTW nem látom elképzelhetetlennek, hogy ahonnan érkezik majd a mi új irányítónk, oda megy Mahé. Szerintem nagyon nem ugyanaz a szint, de butaság volna egy még be sem jelentett játékost leírni.
A többit meg majd látjuk és megpróbáljunk innen a monitor mögül értelmezni, megvitatni, addig is marad az a bizonyos viziélőlény a reményhal meg utoljára.

Előzmény: nm' (2774)
Thor. Creative Commons License 2021.01.19 0 1 2775

Ne legyen kétségeid arról, hogy rá lett szólva, hogy mit kell mondania Mahéról. A laikus kézilabdát követőnek már meg is lett magyarázva, hogy miért nem hosszabbít vele, mert a klubikon Gulyi is megmondta...

Sajnos teljesen elkeserítő a helyzet. Még rosszabb, hogy nem látni a kiutat. Persze májusban minden esélyünk megvan rá, hogy felérjünk a csúcsra és akkor majd "minden probléma megoldódik", de nem, az én és még jó pár régimotoros szájíze nem lesz jó akkor sem, amíg érdemben nem változik a helyzet.
Valaki lentebb Nagy Lacit említette, mint rátermett vezető, akiben bízni lehet még. Nos én ebben sem vagyok meggyőződve sajnos, elég csak Eklemovic bukására visszatekinteni. Sajnos ezek a kiváló sportolók, szakmai tudással rendelkező emberek ilyen-olyan szeleknek felfeküdve bábokká váltak. Pedig aztán Nikoláról sem gondoltuk, hogy rosszat akarna majd a szeretett volt klubjának. Aztán kiderült, hogy a pénz fontosabb.

Előzmény: lincoln osiris (2770)
nm' Creative Commons License 2021.01.19 0 1 2774

Vajon miért értékesebb egy olyan játékos, aki "szépen fejlődik". Véleményem szerint egy profi csapathoz nem szépen fejlődő játékosok kellenek, akik majd egyszer kurva jók lesznek,  hanem pontosan Mahék Tönnesenek stb. akik már készen vannak.  Mahé elpuskázása olyan súlyú baromság mint Palmarsson elengedése volt.

Veszpremi Creative Commons License 2021.01.19 0 2 2773

Ezt úgy mondják, játékostemető. Sajnos a sokadig világklasszis játékos futott zátonyra itt. Ez kizárólag management szakmai probléma. Ebből leszűrhető: a szakmaiság már nem elsőrendű kérdés. El kell engedni ezt a klubot. Majd egyszer tán újra lesz egy Építők. Ez nem az.

Előzmény: Törölt nick (2768)
Gozo Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2772

Amúgy az öncélú Mahé 10 assziszttal 3. a csapatában. 11 góllal előzi Lagarde és 12-vel Remili.

Gozo Creative Commons License 2021.01.19 0 0 2771

Ebben az a fájdalmas, hogy szakemberek mondják ezt. Vagyis akik annak nevezik magukat...

lincoln osiris Creative Commons License 2021.01.19 0 3 2770

Akkor megvan Gulyi honnan szedte ezt a fordulatot. Én úgy vagyok vele, hogy ha öncélúan dob 10 gólt meccsenként és kioszt ugyanannyi gólpasszt, akkor nettóban mégsem olyan rossz :)

TRaheem Creative Commons License 2021.01.19 0 3 2769

Még jó, hogy Nenadic nem öncélú 🤔

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!