Mindegy végülis csak azt akartam mondani, hogy ha nem világít a légzsákvisszajelző attól még nem biztos hogy működik a légzsák!!!Sajnos ez a tapasztalatom!
A légzsákhoz csak annyit fűznék hozzá hogy ezek 15 éves autók, nem akarok senkit elkeseríteni de korántsem biztos hogy egy frontális csattnál nyílik..Tudom mit beszélek én már szoptam be egy szuzinál, még jó hogy lassan mentem..
Van itt olyan ember aki 10 év után kicseréltette a patronokat lassulásiszenzort meg mittudomén mit kell még..?
Nem baj az illúzió legalább megvan és ez a lényeg :))
központizár vezérlö általában mindenkinél gond h nem zárja az ajtot.. lehet csak elemet kell cserélni és ujratanitani
kijelzö csere max 5e ft
ha repedt sztem nem gond enyémse tükörpolir mégis átment a vizsgán
detto nálam is ajobb elsö lámpa bepárásodik.. szétlehet szedni tömitöpaszta és tökéletes.. zárlat kizárt sztem :D
ha kint ált az auto akkor elöfordulhat h oda folyik egy kis viz hisz párás az idö bármi lehetséges
az h villog a légzsák lámpa... kit érdekel? amugy az ülés alatt a csatlakozoját szétszedni összeforasztani és voálá.. sajna a tulsok ülésmozgatástol kikopik és ez szokottt lenni
a klima jelzsére meg 1000hiba lehet.. érdemes lenne elvinni átvizsgáltatni az autot.. asszem 5000ftot kérnek vagy viszel valakit aki tudna kiolvasni diaggal és megvan oldva a problééma.. alkudozni kell
nálam nem jo a klima mert lyukas a hütö de nyárra megcsinálom mert a börfekete belsö szitja a napot :)
406-os 2.0 HDi Supreme Break (2000-es évjárat) autót vásárolnánk, és nemrég meg is néztünk egyet, így elsőre most még szerelő nélkül. Összességében nem volt rossz, vannak azonban dolgok, amik nem jók/nem működnek rajta, és a tulaj nem tudott rá semmit mondani. Hogy egyáltalán gondolkodjunk-e tovább az autón, és kifizessünk-e egy szerelői átnézést, tudnátok segíteni a véleményetekkel az alábbi dolgokkal kapcsolatban? Az már sokat jelentene, ha kiderülne, hogy ezek a hibák már nagyon gázosak-e, illetve pénzesek, és ezért inkább már itt felejtsük el az autót, vagy érdemes tovább foglalkozni a dologgal. Előre is köszönjük mindenkinek. Tehát mi az alábbiakat tapasztaltuk:
- központi zár a távirányítóról nem zár, - központi lcd kijelző függőlegesen csíkos, gondolom ez cserés, - első lökhárító jobb alul repedt - ez műszakinál lehet gond? - jobb első lámpa lehet hogy beázik - zárlat lehetősége? - a hűtő alatt a köténylemezen kb 2 centiliter víz indítás előtt. Kerülhet oda víz ha kint áll az autó és nem garázsban? Próbaút után nem volt ott. - sárga airbag lámpa menet közben kivillant (nem számoltuk hányat villant, de ezt utazáskor végig csinálta) -ha járó motorral bekapcsoltuk a klímát, akkor néha felvillan a STOP hibajel sípolással. Klíma nélkül nem. A tulaj szerint csak fel kell tölteni, de ő sosem használta állítólag.
De mindenről van képem ! Ha nincs fotózok! Szerintem egyszerűbb, ha dobsz egy emailt és küldöm a képeket... Nálad nem találtam címet, amire írjak.. ide írj : xcheesexx@gmail.com
Kedves Márkatársak! A 406-osom gyári navigációjához nincs meg a távirányító. Kérem segítségeteket abban, hogyan lehet használni a navigációt enélkül, vagy honnan tudnék távirányítót venni?