OFF Érzékeny búcsút vennék mindenkitől, e-mailt, topikot 19 óra után nem tudok már olvasni az otthoni rossz gép miatt. Sajnos, kimaradok az elkövetkezendő két nap készülődéses hangulatából :-(
A karcagoló topikosoknak üzenem, hogy vasárnap este Holt-tengeri iszapos-agyagos arcpakolást teszek fel kimondottan az ő kedvükért. - Tehát, ha véletlenül egy bombanő fog benyomulni, akkor az nem tévedés - én vagyok ;-)
Van ilyen krémem a hasamra is, de úgy döntöttem, hogy talán kedves szobatársaimnak jó leszek anélkül is, tehát azt most kihagyom. :-) :-) ON
OFF .... öhm... ha rám hallgattok, akkor menjetek haza és sürgősen kezdjétek el a házi feladat elkészítését - én minden évben megfogadom, hogy legközelebb időben kezdem - aztán mégis megszívom a dolgot - most előbb kezdtem, de még nem vagyok a végén a dolognak - igaz, én lassan szabok ;-) Mottóm: én elszabtam, Te elszabtad? Ő elszabta, v csak fogja ? ;-) ON
Bocs a hü..e kérdésért, de mint első táborozós kérdem, hogy a felírtakon kívűl miket érdemes még vinni a táborba.(Karcag) A házi feladat még nincs kész, talán a hétvégén lesz annyi időm, hogy megcsináljam. Hány ágyas szobák vannak? Hogy leszünk elszállásolva? Bár teljesen mindegy, de érdekel. Szabolcs megyéből jön valaki? Na többet nem kérdezek, nem idegesítelek fel benneteket. :-)
édes vagy, köszönöm :D :D az utolsó nap kivételével (horror viharban hazavezetni, amikor egy sebességgel haladsz a viharral, és egész nap zuhog...) remek volt... majd én is mesélek :D gabicza, köszi :D
Drága PR-osom, köszi a kapcsolatkezelést távollétemben... megkaptam editsokadik méljét, azóta már beszéltünk is.... (és már majdnem eljutottam odáig, hogy eszembe jusson a tábori készülődés.... csak nincs itthon kaja, ellenben szennyes igen, az átlag napi alvásidőm 4-5 órára csökkent, az agyam zokni, és még egy csomó kifogást tudnék keríteni :D :D hiszen ismersz :D de igyekszem....)
blogok (úgy örülök, hogy sikerült végigolvasni az 1heti lemaradást..:D) én is megtiszteltetésnek szoktam venni, ha valaki kitesz (már 3at is találtam), de én is megkérdezek mindenkit, függetlenül protokolloktól. én így érzem helyesnek, és kész. nem érdekel mi a szabály, talán mert nem tudom, van-e egyáltalán....
lonci, nekem se jött kép.... :(
méhike, cupp és ölelés, tegnap integettem az autópályáról....
Titkos! Most,hogy írtál,megírom,hogy én Téged annyira másnak képzeltelek el!!!!:))))
Nem tudom miért?? Ezek érdekesek szoktak lenni....
Tavaly ,egy pesti közös varráson ott volt Némakertész.Na,őt is abszolút másnak képzeltem,erre elémugrik egy fiatal lány.:))) csak nevettünk: Te vagy..?????:)))))
Elizanikó! Máris visszaszívva az egész!!! Itt nem nagyítottam ki az előbb,színes fotóval ezen a színes fán,eszméletlen....Valószínűleg.lehet,hogy én fekete-fehér fotókkal is láthattam korábban? És tényleg fénylenek a fotók,vagy a blogodon csak káprázott a szemem?
Elizaniko! Minden elismerésem!!!!! ((Nem tudom,mit csináljak magammal,de nem tudok megbarátkozni a fotós foltos megoldással.Pedig tök jó,meg szemléltető,meg kedves...Biztos bennem van a hiba. Lehet,hogy 1x megszeretem.))
Már a blogodon is csodáltam,eszméletlenül ügyes és szorgos vagy!!!!
Többeknél láttam az "Isten hozott" - ajtóra függeszthető kis házikó formájú ajtódiszt. Van esetleg akinek megvan a minta? szeretnék egyet ajándékba varrani. Fel tudnátok tenni ide vagy valami oldal ahol nagyban fent van a szabásminta. jöhet mélre is, köszönöm. (maya kukac crx ponthu mert a cégesem szerverhiba miatt nem mindig fogad)