igen mar en is gondolkodtam, hogy hogy is foglak titeket megismerni :-) bizom benne, hogy nem lesznek olyan sokan, es sikerül :-) esetleg küldhetek neked egy kepet, es akkor, ha te felismersz engem, az mar jo :-)
A tapogatást pedig nem úszod meg, a fekete-aranyfoltos üveget segíthetnél kiválasztani, amiről regéltél. Természetesen ez esetben testőröd leszek, már ami a kezedet illeti :)))
Anno a Pecsa vásárán volt az a kavicsos valami, emlékszel?! Össze voltak ragadva nagyon a kavicsok...annak volt valami alapja, vagy csak a kavicsok voltak műgyantaszerű löttyben? Nem emlékszel?
Tudom, hogy te kérdezted, majd kinyomozom...most sajnos megint csak nem tudom megkérdezni, mert az egész napos szélvédőnkinézés miatt nem lehet hozzászólni :))))
Üveg, de ragaszkodtam az egyszínűhöz, és csak hazafelé a számlán szörnyedtem el, hogy a piros (fusing) üveg megsemondommennyi nm áron került értékesítésre... és az egyszínű kék is 2x olyan drága volt, mint cirmos Spectrum üveg.... szóval, jó, ha megkérdezitek az árat, mielőtt vágattok...
(Vazze, a héten elmentem a címerhez szükséges kék és piros lapok beszerzése céljából.... Nagyon megszívtam... csak ennyit mondok...
Szombaton mindenki fel van hatalmazva, hogy akkorát vág a kezemre, amekkorát már régen szeretett volna, ha bármit is elkezdek tapogatni, vagy pláne, valamivel elkezdenék a pénztár felé araszolni....)