Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem tudom, merre laksz, de nálunk Fonyódon, 27-én lesz verseny, ott is körülnézhetsz, hogy képben legyél és ki is próbálhatsz párat. Vannak sokan, akik tanácsot is tudnak adni, élőszóban azért más, mint itt. Az e-mail nyilvános.
Hova? (:-))) Olyan régen használtam ,hogy a neve sem jut eszembe.Mentségemre szolgáljon ,hogy 67 évesen max a puskacsövet kell kenegetnem.Azt meg a Decathlonban veszek,1 kilométerre van.Armistol nevű ,de van más fajta is.Sőt lőszer és céllap is kapható időnként.
Erről mindig a katona korom jut eszembe.Alaki után mindig Kalasnyikov tisztítás olajozás.Útáltam .Megkérdeztem ,hogy minek mikor nem lőttünk vele ,kézből le se tettük.Kell.Gondolom ,hogy az idő telljék.Aztán egyszer volt egy normálisabb elöljáró akitől megkérdeztem ,hogy a haboruban mit csinálnak ha kosz megy bele.Válasz: lőnek mégegyet ,kiviszi.
Akkor egy pillanat alatt lángra kapna egy kapcsoló pl. (ipari mágneskapcsoló, abba is azt tesznek). Ellenkezőleg, kioltja az ívet, lángot anélkül, hogy meggyulladna.
Persze kőolaj-származék, de semmi köze a benzinhez.
Eladnám AA TX 200HC légpuskámat. A fegyver használtan került hozzám, angol importból.
Miután megvásároltam, kapott egy Tony Leach féle 22 mm-es dugattyút, egy elsütő szerkezet tuningot, egy egyedi állítható válltámasz- pofadék kiegészítőt és egy dönthető Weawer szereléket 25.4 mm tubushoz. Az sütés és a pofadék- válltámasz tuning FTI Mester tervezése és munkája! A fegyver kifejezetten kezes, pontos ebben az állapotában. A tusára szerelt kiegészítők leszerlése és az eredeti dugattyú visszaszerelése után a légpuska gyári állapotba hozható. A távcső nem tartozék. Irányára. 220000ft. Átvétel lehetőség szerint személyesen, kipróbálás után. 209862984.
Még árat sem tettem fel, igaz, segítséget sem kaptam, hogy mi-mennyi, de néhány apróság már elkel(t).
Ami maradt:
-HW97K, finomított sütéssel, hosszabbított, könnyített dugattyúval, gyári válltámasszal:200 ezer Ft. (ehhez jár a gyári elsütőbillentyű, +1 db. 7,5 J rugó, hátsó rugóvezető)
-állítható, alu válltámasz: 20 ezer Ft.
-állítható 3D műanyag válltámasz: 10 ezer Ft.
-szivacsos fegyvertok: 15 ezer Ft.
-lövészkesztyű, balkezes:3 ezer Ft.
-LMBR 2R chrony:40 ezer Ft.
-AKAH távmérő:40 ezer Ft.
-Hawke Airmax 2-7x32 AO, Sportsmatch szerelékkel:48 ezer Ft.
Az úgy volt hogy egy holland vette a francia piacon a háború előtt amikor még az angolok nem vitték el az összes gépet Németországból amivel gyártották.
De az is lehet, hogy nem. Ki emlékszik már rá, régen volt.
Bár szag alapján rögtön megállípítható, de én a helyedben akár ez akár az, nem használnám.
A napraforgót azért nem mert megpenészedik, a trafó olaj meg nem kenésre hanem szigetelésre találták ki. Az meg benzin alapú (jobb esetben paraffin), nem jó a fegyverhez.
Nem tudom milyen puskáid vannak, de talán megérdemelnek jobbat is mint egy bizonytalan származású olajat.