A dologhoz hozzátartozik, hogy mostanában halgattam meg a Satriani-Vai életművet oda vissza sokszor, és a sok gitávinnyogtatás után pont jól esett egy ilyen letisztult(na jó legyen steril) lemez. Jókor, jó helyen nagy szerencséje volt aaz Ericnek. :)
Én símán bennehagynám a Winchester hangját, sőtt időnként egy-egy Windows üzenetjelző hang még mellé. Esteleg az intró lehetne a rendszer bejelentkező hang. És megszülethetne az első magyar szürrealista avantgard gitárpop lemez.
szerintem a tobbi video eleg betekintest nyujt :-) a negyessel is szanalmas dolgokat muvel, de azert megiscsak o volt a rage against/audioslave-s srac tanarja.
(nem veletlenul nem ugy szolozik, mint o, orokeletre elment a kedve tole)
És persze a felvételen a gitározás 1 gitárral készült. Azért kiváncsi lettem volna az hogy szól ami a képen volt látható)))) A bemutató felvételen vicces dolgokat csinál ahhoz képest ami a "koncertfelvételen" hallható
A Chick Corea Electric Band koncertem voltam, nullás haj, vicces tökfödő viszont igen állat gitározás...brutál ez a vörösre festett apródfrizura....mint egy rossz nő. Nem tudom ki a stylistja...
egyszer veletlenul tanuja voltam ahogy high-end cuccot tesztelnek ezzel a lemezzel. nehez szavakba onteni :-) azota a tobbi albumat nem tudom vegighallgatni.
mellesleg a dobos (sting, peter gabriel) a most futo francia megasztart zsurizi, kabe igy: oszinte leszek hozzad ez kicsit, egy kicsit k..a szar volt :-Đ
nem nagyon halgatok ilyen gitarosokat , ugy altalaban nem , azt a g3 -at megneztam es tenyleg jo a zsonszon fiu , elsosorban van formaja annak amit muvel , es egeszseges formaja , hogy o egy kicsit langyossan nyomja az nem baj az az o stilusa , ha mindenki egyforma akkor nem kell.
Minden esetre van szemelyisege ez a fontos , amugy van gitaros anyi hogy dunat lehet rekeszteni .
Ha tobb szamot halgatnek leghet hogy megunnam ,mint Vai-t vagy Satriani-t de igy egy par szamot halva OK. Nem si kell tobb egy gitarostol .
Kulonben neztem a Crossroad festivalt DVD-n es csapnivalo a Vai fele Kamarazenekar , a ZZ Top magat adta es szuper volt.
Nem is emlekszem volt e Eric Johnson meg kell nezzem , anyian voltak .
Eric Johnson: nekem nagy kedvencem. Igaz, kevesebb tényleg veszett jó nótája van, mint Satrianinak (akinek minden lemeze tele van kegyetlen fogós témákkal), de aki a Cliffs of Doverre vagy a Manhattan-re képes, az minden, csak nem középszerű. Vettem tőle egy DVD-t; nézni tilos (zéró mozgás, az érzelmek teljes hiánya - steril, ahogy Stms írja), hallgatni viszont nagyon jó.
Ami a színpadi jelenlétet illeti, vele szöges ellentétben áll Andy Timmons. Fél másodpercig sem marad nyugton, tényleg átéli a zenéjét. Imádnám a koncertjeit, kár, hogy zéróhoz konvergál az esélye, hogy eljöjjön hozzánk.
Finom leszek: gecijó. Először szó szerint utáltam, gyűlöltem, mert nem a Surfing III. része lett, aztán meghallgattam előítéletek nélkül, és azóta nagyon csípem.
Nem akarom nagyon szapulni az embert, mert kitűnő gitáros, és nemsokára random valaki meg fogja jegyezni, hogy seggemet verném a földhöz ha a tizedét tudnám - ami igaz is természetesen -, ellenben aki úgy gondolja hogy a r'n'r-t hifi fülessel a fejen kell nyomni, hááát.
Ez egy fair kritika. Bár, szerintem, erikdzsonszon témái önmagukban sem olyan izgalmasabb, de ami még unalmassá is teszi, az a játékának szoftisága. Ö olyan föltürtujjas-vállbetétes-zakós-frufrus-lebiggyedö-csuklós stílusban nyomul. A g3 lemezen - pedig ott mindenki hangzása elég csapnivaló - a legszembetünöbb nála a dög hiánya.
Nem t'om, nekem Eric az a fickó aki az utolsó szögig tudja hogy kell blues-t meg gitárhirót játszani, fantasztikusan pontos, meg gyönyörű a hang ami kijön belőle, de a lemezét (lemezeit) hallgatva sírva könyörgök egy kicsit koszosabban megfogott hangért. Olyan mint egy laboratórium: steril. Csak egy laborban vannak néha félresikerült kísérletek, amik nagy felfedezésekhez vezetnek.