Keresés

Részletes keresés

futar01 Creative Commons License 2009.09.11 0 0 878
Sziasztok
Tudjátok hogy ide a rendes főnökök nem kellenek csak a / népművészeti agyagedény/ gondolom tudjátok mi az. Ha egy főnök rendes a dolgozókkal akkor az össze is játszik velük ezt gondolják a nagyon okos fejükkel. Pedig jól esik mikor ember számba veszik az embert. Nekem ünnep nap lesz ha a fenti vezetés eltűnik innen és egy két területi vezető ami nem az Ő érdeme hogy az lett. Remélem olvassa Ő is és tudja ki az. A másik hozzászólásomból rá jöttek ki vagyok. Nyugodalmas jó éjt mindenkinek.
totálgáz Creative Commons License 2009.09.10 0 0 877

Hy! Azt hallottam kirúgták a fehérvári területist, és hogy valamelyik üzletvezető keze van a dologban. Pedig ha jól hallottam ő egy igazán rendes, értelmes nő, aki nem csak a száját jártatta, hanem odatette magát rendesen ha munkáról volt szó, és állítólag emberi hangon beszélt a dolgozókkal is. Úgy látszik ennél a cégnél csak a szemeteket lehet megbecsülni. De remélem aki segített eltávolítani, kap helyette olyat mint a miénk!

Kitartás mindenkinek.

kandi3 Creative Commons License 2009.09.10 0 0 876

halihó!!  mit olvasok? kötelezö jelleggel? nekem van még 17 napom..lehet én is megkapom végre? ppff..na ezt majd még meglátjuk..még egy hét  és vége a sorsjegy osztásnak lányok..mintha érne valamit is..a fan kártyákrol meg mit is mondjak..nálunk már kezdenek kérdezösködni hogy a kártyának van e egyáltalán értelme..ez amjd még kiderül..itt a Pennynél még semmi sem biztos..na kitartás ..:-)

Libolo Creative Commons License 2009.09.08 0 0 875
Mindenkit kötelező jelleggel elküldtek szabira, kb. ketten dolgozunk, de még így is sz.. a hatékonyság. Minél többet dolgozunk, annál hülyébbnek néznek bennünket. Érthetetlen a központban ülők filozófiája, miközben a boltokat szabályszerűen lerabolják a "vásárlók".
Előzmény: P.Sziporka (874)
P.Sziporka Creative Commons License 2009.09.07 0 0 874
sziasztok!!!!
Ugy látom mindenki el van foglalva a sorsjegy osztással,na meg az iskola kezdéssel!!!!
talán elfáradtatok valamiben,vagy mindenki el ment "nyaralni"???!!!
cepo3321 Creative Commons License 2009.08.28 0 0 873

Sziasztok!

Kitartás mindnekinek.Azért nem lépek mert névtelenül semmit se lehet tenni,nem szertném ha ezálltál a családomat húzkodnák meg,én már nyugodttan élem napjaimat.Lépjen az aki ott van még.De sajna ők se mernek:(Így ez van ,de szomorú hogy dolgoznak és a főnökséget se érdekli,ki mikor megy haza és mennyit dolgozik!!Szomorú hogy ezt egy múlticég megteheti!! De hallottam sok minden megválltozott azóta, 1 hétre leőrre megvan a beosztás már,és szabadnap is van :)Milyen érdekes,kicsi figyelmet kapott az üzlet és kezd helyreállni a dolog!

bigcrazy Creative Commons License 2009.08.28 0 0 872
bözske...
vszínűleg rossz helyen voltatok rossz időben, s ez így nem jó!! kell valami megoldást találni!!!! :)
jajj, de azért leltárnál jó a baromkodás "kicsi" indiánfőnökkel mi?????
na ?? kérdés??? van?? nincs?? akko jó!!!!
Előzmény: bözske (858)
bigcrazy Creative Commons License 2009.08.28 0 0 871
hali cepo3321..
azt írod már nem vagy ott...miért nem lépsz valamit akkor te,h a volt melótársaidnak segíts kicsit??

helló bözske!!!!!!
Előzmény: cepo3321 (865)
tvmk Creative Commons License 2009.08.27 0 0 870
Mindenki sír! Miért nem lehetne össze fogni? Ezt senki nem teheti meg ami itt folyik... ! Nekem is elegem van abból hogy rabszolgának néznek mindenkit és egy normális szót sem kapunk senkitől... Meg félni kell a nagyfőnöktől?? Miért? Majd ha megmutatja hogy egy hónapon át ezt csinálná ennyi emberrel mint mi akkor elhiszem hogy bennünk van a hiba. Addig nem mások az én számomra mint egy rabszolga hajcsárok....
p.m 77 Creative Commons License 2009.08.26 0 0 869
Szia!
sajnos ő is szerepet játszik abban hogy a valós túlórákat sem akarják kifizetni már lassan.Szégyelhetné magát!És az ilyen emberek persze még a cég alkalmazásában vannak,mert nem ő az egyetlen akinek több százezer forintot kifizettek a valótlan túlóráért!
Előzmény: gardiosa (868)
gardiosa Creative Commons License 2009.08.25 0 0 868
Sziasztok! Mint vezetö szolok hozzátok mivel el vagyok képedve egyes vezetök mit meg nem tesznek pedig nem minden boltba megy ez igy. Nálunk is van hogy a délelöttös müszak ráhuz söt mindig tényleg van hogy a tulorát nem számolják el de az elmaradt szabadnapoz igen és megprobálom ugy csinálni hogy jo legyen és egyformán legyenek az elmaradt szn. Megbecsülöm a dolgozoimat söt szeretem is öket vannak erösebbek és gyengébb dolgozok akik majd kikopnak,de a munkáért mindenkinek pénz jár és az én dicséretemböl nem fog jollakni senki. Azt mondta a fönököm minden vezetö a papirmunkát miunkaideje után csinálja holott mindennap 1-2 orát tulorázok én is és nem számoltatok el tulorát magamnak és a szabadságomat is szn-nak vettem ki ne kelljen kifizetni. Kérdem én mit akkarnak ennél többet. Ismerem azt az üzlet vezetöt aki annyi tulorát számoltatott el magának hogy 300ezret vitt haza.
karát prémium Creative Commons License 2009.08.25 0 0 867

szia cepo3321! nálunk ugyanez volt a helyzet ,és tuljutottunk rajta, hiszed, vagy sem a szakszervezet segítségével, ajánlom öket figyelmetekbe, mert ezt nem kell türnötök!

Előzmény: cepo3321 (865)
kandi3 Creative Commons License 2009.08.22 0 0 866
halihó!! hát ahogy olvasom ezek nagyon durva dolgok..hogy birtad ilyen körülmények között? a drága fönökasszonyt jol elkéne küldeni a ....csába..már bocsánat...nálunk is van tulora, becsuszik néha sajnos de itt a fönök nagyon rendes..a beosztást is igyekszik jol megcsinálni, általában sikerül is..van hogy behiv szabirol  de azt ki is adja utána..ugyhogy szerencsére nálunk nem ilyen drasztikus a helyzet. inkább a fönökök szivnak sokat az idiota számolások meg ide rakd oda rakd akcioknál..mert a ter.vezünk nagyon köcsög..szivattja öket ahol csak lehet..és hiába csinálják meg jol a dolgokat az persze akkor sem tetszik neki..nagyon gáz egy nő na..ebböl lett elege a fönöknek, beadta a felmondását..nemsokára uj fönökünk lesz, remélem nem ilyen tipusus lesz mint Várpalotán mert akkor én is többször irok majd ide...:-) na jok legyetek, és kitartás..
cepo3321 Creative Commons License 2009.08.21 0 0 865
Szólni és lépni azért nem mer senki mert ki lesz rúgva!!! Lépni már csak az mer aki nincsen ott ,ez tényleg olyan mint régen a rabszolgáknál!!! Undorító!!!
cepo3321 Creative Commons License 2009.08.21 0 0 864
Na igen és a beosztásról ne is beszéljünk.........csak akkor tesz ki egy beosztást ha megjelenik valaki a központból de az ugyse ugy lesz,állandóan radírozgatás volt,nem lehetett egy programot tervezni mert a beosztás mindne nap válltozott ha az ember mert szólni a válasz " nem tetszik ellehet ballagni" miért nem lehet legalább 1 hétre előrre elkészíteni??Szóval ilyen megértő a Várpalotai penny főnökasszonya!!!!! Volt aki hónapok óta csak délelöttös vagy délutános szakba járt dolgozni na olykor egy egy másik műszak is beesett,szerintem ez se normális,vagy ez mindenhol így van???
cepo3321 Creative Commons License 2009.08.21 0 0 863

Sziasztok

Egy volt pennyis dolgozó sorait olvashatjátok most.Egyetértek és alátámasztom ami a Várpalotai penny marketbe zajlik,hogy a jelenléti ívől kettő van ,mert a kedves főnök asszony nem írja a túlórákat,így a sima 8 órás napi munka jut el a felsőbb vezetőkhöz,olykor beír pár túlórát de az semmi ahoz képest hogy napi 8 óra helyett 12 órát dolgztunk vagy többet és szabadnap alatt és szabadság alatt is dolgzunk kellett,persze a beosztásba szépen ottmaradtt a szabadság felírat ,szóval társadalmi munkát csináltunk.Akcióválltáskor ment a hőbölgés a 14 30 helyett 17 órakor elmert az ember jönni haza a családjához és ez nem 1 szeri alkalom hanem minden héten ez volt.De gondolom azért mert a főnökasszonynak nincsen családja itt Várpalotán így ő ráér ott robotolni,na de másnak fontos  a családja amit ő egyállotalán nem értett meg soha,egy köszönöm semmiért se volt de a sorok között ment és trágár szavakkal kiabálva ezt csináld azt csináld mind ha valami rabszolgák lennénk.Volt akit táppénz alatt is behívott hogy csak 2-3 órát dolgozzon!!!! Neki semmi se szent.Telefont meg a wc-re is vinni kellett ha szabdnapot kaptunk mert már hívott hogy bekell menni délután!! Nem azt kellene figyelgetni a dolgozók mit  csinálnak hanem a főnök mit művel nem igaz ezt nem veszi észre senki se már!!!!!Sajnálom aki még a pennybe dolgozik ,de a muszály és pénz nagy úr,de azért az embert számba kellene venni nem lenézni!!! Lehet valkinek ez semmiség amit írtam de tényleg sok mikor napi 13 órákat dolgoztunk szabdnapok nélkül stresszben.De persze a főnökasszony 2 hétre elmehetett szabadsága! De addig is nyugalom volt a boltba,és megvolt szépen minden!!! Ne csodálkozzanak ha a munka nem jól van elláőtva mert ahol stressz és ezer feszültség van nem lehet dolgozni se!!Remélem valaki végre a körmére néz!!! És a dolgozók hazajöhetnek időbe!!! Kitartás az ottmaradtt dolgozóknak!! Én nem bírtam és eljöttem ,de azóta nyugodtt vagyok!

p.m 77 Creative Commons License 2009.08.20 0 0 862
Szia!
A te fönököd egy köcsög!!!!!Én is műszakvezető vagyok,és mindig úgy szervezzük a napot hogy minden árú kilegyen pakolva a munka idő alatt!!! Néha van túlóra de azt be is írjuk!!A te fönököd aki vezetőnek nevezi magát nem hallott még arról hogy 2 hétre előre meg kell csinálni a beosztást??????Ha ő elmegy időben akkor ti miért nem???Akkor ő mért nem mutatt példát?????Ezt meg kellene emliteni!!!! Nálunk összetartás van,hisz ez a második családunk!!!!!!És így áll a dologhoz majdnem minden dolgozó!!!!!Aki esetleg nem 100% osan áll így a dolgokhoz mindig emlékeztetjük rá.De utána ő is magába száll.Nem akarunk a másikkal kicseszni,ezt csinálja velünk a központból a sok fejes!!!!!Nekünk bőven elég az!!!!!
kitartás!!
Előzmény: bözske (858)
basinger Creative Commons License 2009.08.20 0 0 861

Írj otthon egy kisregényt a Penny-s életedről, 10 oldalnál lektoráltasd a főnököddel. Legyen benne minden disznóság, rendesen jogi nyelven megnevezve. Majd kérdezd meg ártatlanul, hogy szerinte a Munkaügyi felügyelet (túlórák, stb), a Rendőrség (aláírások hamisítása) és az APEH (elszámolás) adna-e neked támogatást a megjelentetéshez...

Az én kisregényem kész van 4 év vagyonvédelmes életemről.

Előzmény: bözske (858)
nincsmegállás Creative Commons License 2009.08.20 0 0 860

Sziasztok!

 

Nállunk volt már a többször is a munkaügyi felügyelet,vizsgálódtak jegyzőkönyvet készitettek ,tették a dolgukat .(mint ahogy mi is)Tudjátok mit találtak?Hogy a szabadságunk több mint felét áthoztuk erre az évre .Na ugyan miért mert elegen voltunk,mert nem jártunk be szabadnapunkon dolgozni, nem melóztünk többet mint 8 órát?Vizsgálat volt ,lezárult kiszabott büntetés 200 000 ezer forint.Sok szónak is egy a vége, a sok többlett munkáért be nem írt és ki nem fizetett túlóráért ,elmarad szabadnapért tudjátok mit kaptunk cserébe?Fizessük ki a büntetés egy részét.Természetesen szóvátettük hogy szerintünk ezt nem kéne ,most léptem nyomon belénk kötnek ,írásbelivel prémium megvonással fenyegetőznek.Igy is úgy is mi húzzuk a rövidebbet.

Jól gondold meg mit csinálsz rosszat akarsz magadnak vagy még rosszabbat ?!

Egy járható út van !Másik állást keresni ,lehetőleg nem a kereskedelemben .

Mundjuk azért annyira nem vagyok naiv hogy ne tudnám hogy máshol is vannak ilyen esetek ,de talán nem ennyire rosszindulatú minden főnök.

 

Szép napot mindenkinek!

 

 

Előzmény: bözske (855)
tvmk Creative Commons License 2009.08.19 0 0 859
Szia! Fenyítsd be a főnöködet hogy őt fogod feljelenteni a munkaügyi bíróságnál amiért ilyen aljas... Ja meg még hamisítja az aláírásotokat??? Én már rég megrugdostam volna a helyedben! És akkor ez lenne az indok amiért ki rúgna! De utána ő repülne!!!
Előzmény: bözske (855)
bözske Creative Commons License 2009.08.19 0 0 858

Sziasztok

Köszönöm szépen a hozzászólásotokat,és örülök nektek legalább jó a munkahelyen,nem állandó stresszbe vagytok.Ma is reggel 5 30 ra mentem és 18 40 kor jöhettem el ez a 8 óra dolgozás a többit társadalmi munkába végezzük sajnos.Valamit tennünk kell de nem is tudom kifelé forduljunk,hogy a túlórák ellegyenek számolva és a 8 óra 8 óra legyen,akcióválltáskor ne legyen az hogy este 19 kor jövünk el és reggel mentünk,szabdnap kilegyen adva rendessen,de igen mondatok valami minden a főnökön múlik!!!!! Köszönöm szépen nektek és további jó munkát !

Switcher Creative Commons License 2009.08.18 0 0 857
Szia. Nálunk ez nem így van. Legalább egy hétre előre tudjuk, hogy hogyan kell mennünk dolgozni. A jelenléti ívbe tényleg nincs beírva túlóra, mert úgy is le kell "csúsztatni", a jelenlétit nálunk egy példányban tölti a vezető és megfelel a valóságnak ami pedig egyezik a havi vagy kéthavi munkaidő kerettel és mi írjuk alá, így tényleg tudom, hogy rendben van. Ezt így is lehet csinálni, csak előre kell gondolkodni és tervezni. A telefont nálunk is ajánlott bekapcsolva tartani, na de nem azért, hogy össze vissza behívogassanak minket, hanem, hogyha baj, vagy probléma van (pl. valaki lebetegedett) vagy épp segítség kell (pl. személyes adatok vagy bármilyen kérdés) elérhetőek legyünk. Olyan pedig, hogy a szabadságról behívogassanak minket még nem nagyon volt. Csak, ha tényleg nagyon indokolt a dolog. Én nem tudom, hogy mi zajlik nálatok, de ebből a pár sorból számomra az derült ki, hogy kisebb káosz uralkodik és a vezető nincs a éppen a helyzet magaslatán...
Előzmény: bözske (855)
dragon khan Creative Commons License 2009.08.18 0 0 856
Szia!

Elég szomorú ami nálatok folyik! Az, hogy kirúgjanak, azt alaposan meg kellene indokolni... Az nem indok, hogy a szabadnapodon nem vagy hajlandó bemenni dolgozni vagy ha pihenős vagy kikapcsolod a telefonodat és nem vagy elérhető. Nekem nem rémlik, hogy a munkaszerződésben benne volna, hogy a telefonodat a nap 24órájában bekapcsolva kell hagyni... A jelenléti, amit Te töltesz, annak mi lesz a sorsa hó végén? Tervez. nincs, akinél panaszt tehetnétek? Túlórát, (ha be van írva és valós), azt elvileg a terveznek kellene hó végén bediktálni és ő továbbítja az illetékesnek. És igenis van túlóra kifizetés, de sajnos még mindíg ott tartunk, hogy vannak boltok ahol a vezető szarik a dolgozóira és nem tesz meg az érdekükben semmit, csak kihasználja őket! Én vezető beoban dolgozom és én igyekszem kiállni a dolgozókért. Nálunk nincs gond a beosztással, igyekszünk 8óránál nem többet dolgozni, ha még is rákell egy kicsit húzni, azt beírjuk és ki is fizetik! Sok múlik a vezetőn! Mindenesetre valamit lépnetek kell, mert ez így nagyon undorító! Ha a "közelben" lennék, tuti alápörkölnék a vezetőnek! Útálom a sunyi, alattomos szarkupacokat!!!
Sok szerencsét!
Előzmény: bözske (855)
bözske Creative Commons License 2009.08.18 0 0 855

Pennyis dolgozótól kérdezném az alábbiakat.

 

Nálatok se lehet hazmenni időbe a munkahelyről,és 12 órát dolgozunk de csak 8 óra van beírva a jelenléti ívbe,szabadság alatt és szabad nap alatt is kötelező bemenni ha nem akkor fenyegetőznek a kirugással,telefonokat nem lehet kikapcsolni mert akkor is megy a fenyegetőzés,nem számít ha  kisgyereke van valakinek oldja meg a nyáron de persze a főnök elmehet és késöbb is jön be dolgozni,túlóra rengeteg van de nincsen elszáolva mert kettő jelenléti ív van egyik amit mi töltönk másikat a főnök tölti és írja alá helyettünk,beosztásról ne is beszéljünk mert aznap tudjuk meg mikor megyünk következőleg.Többen kérdezhetik miért is dolgozok itt csakis a pénz miatt,valakitől segítséget szeretnék kérni vagy valami ellenörzést hogy mi zajlik a Várpalotai penny marketbe .

mon amour Creative Commons License 2009.08.18 0 0 854
hát jah és azoknak az üzleteknek lesz a legrosszabb akiknek rossz a leltárjuk s mostmár megse kérdezik miböl van és volt már olyan ter.vez. mondogatta hogy mert maguknak a dolgozi visszi ki na igy else fognak már hinni semmit de a vásárlók sem
mert a 13 éves akciónál volt ezmár pedzegetve hogy mert hátul ki van adva.
Switcher Creative Commons License 2009.08.18 0 0 853
Ez szégyenletes!!!! Nem tudom mit érezhetnek az üzletnek azon dolgozói akiknek tiszta a lelkiismeretük, akik nem voltak benne. Ők is meg lettek bélyegezve!!! És szégyenletes az egész áruházláncra nézve is! Gondolom most a vásárlók jó része úgy vélekedik, hogy mennyire jó lehet a pennynél dolgozni, mert a fizetés mellé ingyen el tudjuk vinni haza azt ami a családnak kell! Ez nagyon gáz. Ahol én dolgozom ott még egy zsemlét sem divat elvenni, anélkül, hogy előtte ki ne fizetnénk. És nesze neked becsületes dolgozó.........
mon amour Creative Commons License 2009.08.16 0 0 852
méh biztos 13 éves akciókor adták a vásárlók de sajnálom azokat akik nem voltak benne mert ők is vessztetetek
mon amour Creative Commons License 2009.08.16 0 0 851
mé meg nézném mien leltáral szokot zárni mert ha elég jó akkor furcsa hogy csak a fönök asszony bukot be meg a helyetes és tervez nincs bennne
hcrs Creative Commons License 2009.08.16 0 0 850
Hoppika, ez gyönyörű!
Jól látom a képeken ezek mind a mi termékeink, ugye???
Nem kis mennyiségü a mosópor sem, gondolom nem egy alkalommal hozták, "vették meg"! Vannak még számomra is meglepetések sok év után, de ez sokk!
jégkert Creative Commons License 2009.08.15 0 0 849

http://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/lancfuresz_a_gyontatoszekben_lopott_holmik_a_templomban/2110810/ 

 

SZIASZTOK!!! :) NÉZZÉTEK MEG JÓL A KÉPEKET!!!

 HOL IS VAN A LELTÁR HIÁNY???

Hozzáteszem ez nem általános és nem vonatkozik minden boltra.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!