Keresés

Részletes keresés

Sasad Resort 2 Creative Commons License 2013.06.13 0 0 4239

Sziasztok,

elindult a Sasad Resort II. ütemének Facebook oldala:

https://www.facebook.com/SasadResort2

Várunk minden érdeklődőt szeretettel!

Szilviasz Creative Commons License 2013.05.23 0 0 4238

Tisztelt Lakók,

 

Igényes kiadó lakást keresünk a Sasad Resortban hosszú távra.

 

Minimum 70 nm2-es kettő hálószoba+nappalis, nagy teraszos, garázzsal és tárolóval rendelkező otthon keres magánszemély. Leinformálható, kultúrált nem dohányzó, háziállattal nem rendelkező család vagyunk. 

 

Amennyiben tudnak ilyen ingatlanról, kérem szíveskejdnek megkeresni a lenti elérhetőségek egyikén.

 

szilvias@hotmail.com

Tel:06-30-49-69-049

 

Köszönöm!

Üdvözlettel,

 

Szilvi és Gergő

52# Creative Commons License 2013.05.15 0 0 4237

Nem szeretnélek elkeseríteni de tudomásom szerint a lakóparkban egy 60-70nm es lakás bérleti díja 140.000 Ft körül mozog + rezsi.

ennél kisebb azaz 40 nm es amilyenre gondolsz az sincs 100 alatt. De azért kitartás, és sok sikert.

Előzmény: Törölt nick (4234)


Levinen Creative Commons License 2013.05.14 0 0 4236

Kedves Lakótársak

 

A műanyag égető kisebbségnek egy csoportja már engem is régóta zavar. Gyakorlatilag az óta, amióta ideköltöztünk. Nagyjából minden hivatalos szerv (tűzoltóság, katasztrófa elhárítás, rendőrség, mentő) jól ismeri az ott élőket és nyilvánvalóan azt is tudják, hogy illegális lakók. Amúgy engem nem zavarnának, mert a kósza hírek szerint a maguk módján rendesek, de azért a levegő szennyezése szerintem nem megengedhető, ha csak a gyerekeinkre is gondolok. Sokszor esténként ezért nem lehet kinyitni az ablakot, mert a környékre amúgy jellemzően friss levegő helyett, az elégetett műanyag büdös, mérgező szaga tódul be a lakásba és még csak most jön a „nyitott ablak” szezon. Nekem az is gyanús, hogy a rendszeresen odajáró rendőrök pénzt kapnak a zsebükbe, hogy különösebben ne zaklassák őket. Szóval van miért termelniük a pénzt!

 

Szerintem ezt fel kellene hozni a lakógyűlésen, mert ez tényleg mindenki érdeke és szorgalmazni kellene a fellépést ez ügyben. 

 

gale44 Creative Commons License 2013.05.11 0 0 4235

én azt hallottam, illegálisan tartózkodnak ott.

meg kéne keresni a tulajdonosokat, és "elfüstölni onnan" a füstösöket:-)

Előzmény: montekukk (4231)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.11 0 0 4234

Sziasztok!

 

Kiadó 1-1,5 szobás lakást keresek, kb. 60-65000+rezsi/hó, aki tud esetleg ilyet, kérem jelezze a pozner.zsanett@gmail.com-on. Sürgős lenne! Nagyon köszi!

52# Creative Commons License 2013.05.08 0 0 4233

Helló Helló Szomszédok.

 

Már régen nem láttam a fórumot, gondoltam benézek mizu. :-D

 

Szeretném megjegyezni, a napokban történt eseményeket.

 

Pár hónapja kábelek lógtak a liftünkből, amit veszéjesnek ítéltem, és mint megtudtam helytelenül, de a liftban található szervízes telszámot felhívtam és jeleztem a problémát. Mert hogy ezt a közös képviselőnek vagy gondnoknak kellett volna. Ok megértettem.

 

A napokban viszont az egész lakótelepen áramszünet volt, amit hajnalban észleltem is, és próbáltam keresni a fent említett személyeket, persze mindenki ki volt kapcsolva, ezért az áramszolgáltatónál bejelentettem, mert nem tudtak még róla.

Akkor most is hibáztam, vagy esetleg nem kellene valakinek ügyeletben lennie?????????????

Na mid 1 ez csak egy költői kérdés volt.

 

Kedves SZB

 

Réges régen felvetődött, hogy nem lehetne e esetleg a Rupphegyi, Pagus ill. a Kőoltár utcára fekvő rendőröket lerakatni, mert egyre több a kerékpározó kisgyerek és elég veszélyesen haladnak az autósok. Középen a játszótérre ill elmenő biciklisek veszélyben vannak.Nem lehetn újra gondolni ?????

 

Kamerák

 

Valóban jó lenne, és nem is lenne túl drága egy kamera rendszer legalább az autóforgalmat ellenőrizni, ahol persze a kapuk is látszanak, ha a házak bejáratai nem is. sr 3 ban működik.

 

Gratulálok és nagy örömömre szolgál, hogy végre sikerült megeggyezni egy kertésszel, és látványos munkát is végeznek. Szépülünk szépülünk.

 

Viszont a szomszédos telken kezd elburjánzani a kosz, szemét és a gaz. Lehetne esetleg kérni a GTC- vagy Sasadot vagy nem tudom kit hogy kezeljék ?

 

A játszótér kérdés hogy áll ? tud valaki valamit ?

kulcs, proxi, vagy csak kóddal jön megy aki akar ?

tudna adni valaki kódot köszi ?

 

Na jó

 

További szép napot, hajrá kutyások !!! Csak an legyen szarozás !!! :-D

 

 

iigaborii Creative Commons License 2013.05.06 0 0 4232
Üdv Mindenkinek!

Elsősorban SR2-ben keresek KIADÓ (esetleg eladó) tárolóhelyiséget, de szóba jöhet
SR1/SR3-is. Ár megbeszélés szerint, mivel itt lakok ezért hosszú távra
érdekelne...

Köszönöm:

gaborilles@index.hu
06306478875
montekukk Creative Commons License 2013.05.01 0 0 4231

Örülök, hogy a tűzoltók ilyen jól informáltak. Mintha kábellopásokról hallottam volna időnként a hírekben. Hol a hév nem megy, hol a villamos.

De semmiképpen ne keressünk összefüggést.

Előzmény: gale44 (4230)
gale44 Creative Commons License 2013.04.30 0 0 4230

kedves mindenki!

 

kora este ismét lecsapott a PVC tömjénszag a parkra, ha vkit érdekel hogy honnan árad ez az isteni illat, az a Rupphegyi út földútszakaszán keresse a forrást a kányakapu u. kereszteződésénél, közvetlenül az ELADÓ felíratú telek melletti "családi ház".(házszám nincs).

a tűzoltók szerint kábeleznek, guberálnak a Családtagok (Úriemberek), ezt égetik.

 

üdv,

g

Big Show Creative Commons License 2013.04.14 0 0 4229

KIKÉREM MAGAMNAK HOGY A KUTYÁM VALAKIT SI MEG HARAPOT VOLNA AMIÓTA VELEM VAN SOHA DE SOHA NEM VOLT SEMMI GOND ÚGY HOGY ÜZENEM A KEDVES LAKÓTÁRSNAK HOGY FEJEZEBE A RÁGALMAZÁST.VANAK KUTYÁK ITT LAKÓPARKBAN AKKI SOKAL AGRESZIVEBNEN VISELKEDNEK. PL EGY FEHÉR HAVANYÉZE AZ AGRESZIV KUTYA. AZ ENYÉM NEM AGRESZIV AKKI EZT MONDJA HOGY AGRESZIV AZ HAZUDIG

gaborka88 Creative Commons License 2013.04.05 0 0 4228

Kedves Lakók!

 

Kiadó tárolót keresek főként az SRI D-ben, de más megoldás is érdekel.

 

e-mail: gaborharaszti88@gmail.com

Joni papa Creative Commons License 2013.04.01 0 0 4227

szia montekukk! támogatom az önműködő kaput szerintem jó öttlet legalább nem tudnak bejönni.Mert most csak átt nyúl és már bent is van de ha egy kapcsolo van a falon akkor nem tud bejönni akki meg beengedi az vesen magára

Előzmény: montekukk (4226)
montekukk Creative Commons License 2013.03.29 0 0 4226

Nem értem, hogyha már a kapukat magasítani nem lehet, mi akadálya annak, hogy önműködően becsukódjanak ? ez már fel van találva.

A sok szállító, de főleg külsős, akik bejárnak ide egyes kft-kbe, nem érzik szívügyüknek a kapu becsukását. Nekik ez ugyanis munkahely.

Nemrégen délelőtt két nőt zavartam el. Végigcsöngették a lakásokat, szerettek volna "elbeszélgetni" a lakókkal. Remek.

 

Úgy hallom, hamarosan komoly növénytelepítésekről kell szavaznunk. Erről mindaddig felesleges beszélni, amíg egyesek bőrlabdával fociznak a kertben.

Tessék megnézni az A-B közötti nagyobb füves(?) részt ! Lehet, hogy nem csak kutya-táblák kellenek ?

Előzmény: Fórizs Bence (4225)
Fórizs Bence Creative Commons License 2013.03.28 0 0 4225

Mint a "kapucnis fiatalember", jelezném, hogy Jucus kutyus pórázán nem véletlen van egy rikító rózsaszín hello kitty kakiszacskó, amit rendeltetésszerűen használok is. :)

Tehát a végterméket azzal mindíg felszedem, majd lezárva a zacskót azt az EU konformnak megfelelően kukába helyezem. Nem célom, hogy ezt a bizonyos tevékenységet a kerten belül végezzem, ellenben előtte sose tudhatom pontosan, hogy éppen mi fog kijönni a kutyából. Bizonyos közelségtől a testtartásából is lehet látni, hogy épp kis- vagy nagy dolgát végzi. Nem mellesleg, s ha hiszi, ha nem, ahol a kutyáink öntöznek; erős, zöldellő fűcsomók tarkítják kopaszodó közös pázsitunkat. :)

Továbbá jelezném, hogy késő éjszaka & hajnali órákban sok macska portyázik a kertben (bizonyíték erre a kaparófának használt palánták a B és D épület között, immáron gondnokúr által drótkerítéssel védve), és bizony ők hullák elásásán kívül ide is piszkítanak.
+ bizonyítékkal rendelkezem egy anno felügyelet nélkül elengedett helyi kutyáról, aki addig rendszerint oda végezte a dolgát. Gazdájának jeleztem a problémát, és azóta nem ismétlődött meg tudtommal.
+ Pár héttel ezelőtt az esti órákban két németjuhász ugrott elém a lépcsőnél, s futott tova. Több éves ittlétem alatt nem az első eset, hogy külsős kutyák/macskák is beszabadulnak az SR1, SR2, SR3 terüeltére.

Remélem elegendő választ nyújtottam. 

Előzmény: Csigez (4214)
Joni papa Creative Commons License 2013.03.26 0 0 4224

megint nincs villany a sr 1 d és G épületébe pedig állitolag meg csinálták

Eged Anikó Creative Commons License 2013.03.11 0 0 4223

Kedves Lakók!

 

A segítségüket szeretném kérni. Párommal és 6 éves kislányommal egy 70 nm körüli 3 szobás kiadó lakást keresünk, a nyár folyamán, legkorábban májustól.

Sajnos már többről lemaradtunk, kérem, ha tud segíteni, jelezze:

 

E-mail címem: anikoeged@hotmail.com

 

Köszönöm, előre is a segítségét!

 

Anikó

tiger322 Creative Commons License 2013.03.05 0 0 4222

Kedves Sasad Resort fórum!

 

Tudom,hogy nem önök az illetékesek de   azért megosztom élményemet!Pár hete a Rupp hegyen kirándultunk,egészen a Sasad Resort lakóparkig,merészkedtünk le.A Rupphegy ugyebár természetvédelmi terület.De a Rupphegyi út-Törökbálinti út környékén iszonyú látvány fogadott.Szemétdomb,szemét,szemét hátán.Borzasztó,valamint valahonnan még viz is folyt a Törökbálinti útra.Abban reménykedtem,hogy nem a szennyviz folyik valahonnan.Valamint a Törökbálinti út-Rupp hegyi út sarkán egy elhagyott tenisz pályát is találtunk.A közbiztonság elhiszem,hogy nem valami jó a környéken.Ez a terület ami még nincs beépive,a Törökbálinti út-Rupp hegyi út sarkáig,nem a Sasad Resort területe?Arról még nem is szóltam,hogy a Törökbálinti úttól a Rupp hegyi útig  tovább haladva,a Kányakapu útig,még közvilágitás sincs!A Sasad Resort lakóparkról,pozitiv benyomásom alakult ki,szerintem szép kivitelezésű lakópark.Egy gyönyörü helyen.A szemét dombot feljebb leszámitva!

Csigez Creative Commons License 2013.02.13 0 0 4221

Ezt azért bővebben ki kellene fejteni, hogy az utcát az telket, bejáratokat, belső teret stb????????

Előzmény: Big Show (4220)
Big Show Creative Commons License 2013.02.13 0 0 4220

Kedves Lakok! Javaslom a következő kötgyülésen legyen az első napirendi pont a Kamerák Megszavazása, múszály kamerát felszerelni mert ez türhetetlen ami itt folyik az ember már az útcán sincs bitonságban úgy hogy javaslom szavazuk meg a kamerák felszerelését

Levinen Creative Commons License 2013.01.24 0 0 4219

Kedves Lakótársak!

 

Télen mindig visszatérő problémánk a párásodás. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan valakiről, aki valamilyen megoldással ezt megszüntette. Alapvetően az ablakok alján gyűlik össze a víz, így ha nem veszem észre és nem törlöm le, akkor elkezd a fa penészedni. A nem teljesen bezárt ablaknál, a sűrű szellőztetésnél valami hatékonyabb dolog érdekelne. Én is tudom milyen technológiák léteznek, de olyan valaki véleménye érdekelne, ahol ez a bizonyos megoldás 100%-an működik.

 

köszi

Big Show Creative Commons License 2013.01.01 0 0 4218

Szia egyettet értek veled és nem értem mért nem lehet meg adni az úriember telefonszámát olyan fontos emberke talán?jó lenne tudni hogy ki ki csoda mert itt folyton változnak az emberek ki tudja ezt követni? ja és jó lenne egy két kamerát is fel szerelni mert el szaporotatk a betörések

 

Előzmény: KavicsSR2 (4217)
KavicsSR2 Creative Commons License 2012.12.31 0 0 4217

Szia, most olvastam a hóeltakarítással kapcsolatos megjegyzésedet. Elég "vicces" a Faraone! A Sasad 2-ben szeptember óta tevékenykednek, ami azt eredményezte, hogy egy lelkiismeretes gondnokot elküldtek, viszont a mostani gondnok kilétét homály fedi. Állítólag van ilyen ember, de a számát nem adhatják ki a lakóknak !!!!!!!

Előzmény: Big Show (4216)
Big Show Creative Commons License 2012.12.23 0 0 4216

Szégyen szemre lakoknak kell lapátolni a havat? nincs pénz hómunkásokra?

moler Creative Commons License 2012.12.16 0 0 4215

Szia.

A problémád megoldására a  visszacsapó szelep a megoldás, a páraelszívót kell kissé visszaszerelni, hogy lásd a bekötő cső átmérőjét.

Barkács áruházban lehet kapni megfelelő visszacsapó szelepet, beépítése a párom szerint egyszerű.

üdv.

Előzmény: Faor (4212)
Csigez Creative Commons License 2012.11.29 0 0 4214

Nagyon vicces. Gondolom ezt táblát azért rakta ki egy kedves lakótársunk, hogy nyomatékosabban figyelmeztesse a kapucnis fiatalembert, aki az épületből kilépve kávé kortyolgatás közben hagyja, hogy a kutyája össze...on mindent SRI B és D épületek között.

Előzmény: Big Show (4213)
Big Show Creative Commons License 2012.11.28 0 0 4213

TESSÉK MONDANI HOL A KUTYA WC?

Faor Creative Commons License 2012.11.21 0 0 4212

Kedves Lakóktársak,

 

 

a következőben kérnék segítséget, tudom, hogy többeknél is előfordult már a probléma, azonban

hogyan sikerült orvosolni azt nem: a fölöttem/mellettem/alattam lakó (nem tudom) amennyiben

a étel szagelszívóját használja nálam köt ki a szag. Olvastam a visszacsapószelep illetve a  fordítva

bekötésről, is szinte biztos vagyok benne, hogy nálam is ez a helyzet, azonban hogy kihez kell

ezügyben fordulni (szakember?) ill. mekkora munka (két perc, vagy bontani kell) azt már nem.

Kérem akinek volt ezügyben "tapasztalata" vagy hallott a problémáról tegye meg h segít.

Köszönöm szépen előre is, elég kellemetlen egy probléma.

 

SRI Csaba

Pocok-e Creative Commons License 2012.10.22 0 0 4211

 

Szerintem kevés az olyan macsek, aki félbesakítja a bóklászást, csak hogy haza menjen az alomba üríteni. Jó mondjuk az én cicám pont ilyen! :)

Nem Neked szólt amúgy a hozzászólásom, hanem az utánad szólónak aki a macskatáblát hiányolta a kertből! :)

Előzmény: Sevenmo (4210)
Sevenmo Creative Commons License 2012.10.22 0 0 4210

Sziasztok,

 

valóban nem lehet fegyelmezni egy macskát. Értem. Viszont lehet kapni csodás dobozokat amibe macskaalmot lehet tenni és a gazdi vagy kitakarítja rendszeresen vagy szimatolhatja ezt a lakásában , ha lusta kitakarítani. Kb 1 hónapja találni macskaürüléket a játszótéren. Eddig hol végezték a dolgukat ezek a cicák? De igazából csak a kisgyerekeseket szerettem volna figyelmeztetni és nem a cicásokat bántani.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!