sziasztok Problémám a következő ha tudtok segítsetek: Golf 3 1997 es 1.6 AFT 101 lovas a kocsi: Co ja magas 0.8, körül és felette, valamint a ch ja is kicsit magas, mi lehet a baja? Érezni is a kipufogófüstjén. Mit kell ellenőrizzek? Ciki, hogy a co ja olyan mint egy szar ladáé.. tommyka1.1@freemail.hu címre várom vagy ide a hazsnos hozzászólásokat. Nagyon szépen köszönöm előre is.. VW forever. Tommy
Ha valakit érdekel, egy garnitúra Eibach ültetőrugó ingyen elvihető, Golf 3-hoz. A jobb első rugó törött. Plusfahrwerkes (5csavaros futómű) vasba jó csak, bár ki tudja... GTI 16V-ben volt. Zalaegerszeg
Valakitől azt hallottam, hogy az hátsóabak-fűtéssel együtt működik, de mindíg csak az az oldal, amelyikre a tükörállító gomb van forgatva. Majd kipróbálom, mert ezeket így még nem próbáltam.
Az a gond, hogy vagy tucatnyi variáns van. Az elektromos ablak/elektromos tükör kombó esetén az van leírva amit betettem, de mint a Te eseted is mutatja, a valóság erre rácáfolhat. A hszélvédő fűtéssel melegítős változat a kurblis ablakhoz van írva, de valószínűleg itt is erről lesz szó, ha már fűthetős a tükör és be is van kábelezve.
Ahogy aztán látom, közben 409 már leírta alább, hogy a kábel pontosan hogyan van vezetve. (Előttem sajna nincs Etka és akkora service tapasztalat mint 409-nek. ;)
Az én 2003-as G4Variantomban szintúgy el.ablak + el.tökör van szintúgy a tökörállító gomb középső állásában egy pöttyel jelölve. A fűtés e pöttyre kapcsolva nem aktív. Viszont ha a hátsóablak fűtést bekapcsolom akkor lefűti a türöket is, tehát alapban itt lehet az elektromos tükör fűtőszáljának kábelvége szvsz. (nem volt még átkábelezve és átbuherva, tehát alapnak gondolom hogy G4 ven ez így van.)
Akkor az ajtókárpitot kell lekapnom. A vezető oldalin kívül már mindegyiket vettem le, de legalább ez új tapasztalat lesz. A komfort elektronikát merre találom vajon? Elvileg csak 12V kell a fűtőszálnak?
Elvileg ennek is a tükörállítón kell lennie. A tükörlapról az ajtóvezérlő elektronikába megy a vezeték, onnan a komfortelektronikába, majd a tükörállító kapcsolóba. Hogy a tiédben mi van meg ezekből, azt innen nem lehet megmondani.
Elektromos ablakemelős, és a tükröt is elektromosan lehet állítani. A passatnál a tükötállító gombon van a fűtés is, ha a bal és jobb felirat közé állítom. A golfon ott egy 0 van felfestve.
Van egy 4es golfom amiben elvileg nincs tükörfűtés. Ha megnézem a tükörlapok hátulját, akkor azon rajta van a fűtőszál és be is van kötve 2 vezeték. A kérdés, hogy hol lehet ezeknek a vége, hogy be tudjam kötni. A másik, hogy vajon hová lehetne rakni a kapcsolót, mert ugye a passatban a tükörállító gomb középső állásában van bekapcsolva a tükörfűtés. Nem tudom, hogy ez golfnál is így van-e? Még az lenne a kérdés, hogy ennek a fűtőszálnak simán 12V adok, és annyi?
Eladó egy garnitúra Porsche924 ülés. Fekete műbőr a külseje, fekete-fehér szövet a belseje. Az egyik elsőn csak a varrás engedett el, a másikon a műbőrt cserélni kell, de a szövet mindegyiken jó, a hátsók tökéletesek. Az egyik tekerő hiányzik (golf1-é is ugyanaz). Ezt így komplett 10e-ért. Van egy másik garnitúra fekete műbőr-fekete szövet összeállításban, az teljesen ép, 15e. Van még Porsche 2 és 3 küllős kormányom. Ezek jól mutatnak (és kényelmesek) VW-ekben is, azért szólok. Kárpitozásban tudok segíteni.