Keresés

Részletes keresés

noni2004 Creative Commons License 2005.02.19 0 0 463
Szia Henci!!! Akkor a csodakrémet Te be is fejezted??? Vagy kened még? A koleszterinnel kapcsolatban: Biztos hallottatok már róla, hogy legmagasabb koleszterin szintjük a vegetáriánusoknak van. Oka: A szervezet nem kapja meg kívülről, így előállítja magától. Nekem van egy "boszorkány" barátnőm, aki természetgyogyóval is foglalkozik. Receptje: éhgyomorra egy akkora db. szalonnát megenni, mint a hüvelykujjad körme. Dokinőtől kérdeztem, azt mondta, hatásos!!! 2-3 hét alatt normalizálódik a szint. Gyomorégésre almaecet, puffadásra széntabletta. Széntabletta tájékoztatóját elolvasod, láthatod, hogy még komolyabb mérgezésekre is használják.
Előzmény: henci2 (460)
noni2004 Creative Commons License 2005.02.19 0 0 462
Hali macmelon!.......Ezt már régebben részletesen leírtam, most röviden.... Először kérdezi, mit ettél tegnap, tegnapelőtt, stb. ezt jegyzeteli. .........Aztán kérdezi mi bajod, min szeretnél változtatni. Ezt is jegyzeteli. Aztán nézegeti a jegyzeteit és rá-rá kérdez bizonyos dolgokra. .....Aztán elmondja miket egyél, és azt is, hogy miért azt. Kb. ennyi. HENCI !!! Az almaecetet nekem is javasolta a dokinéni, Neurosan porral összekevert vízbe 1 kanál ecet. ( undorító, de hatásos)
henci2 Creative Commons License 2005.02.19 0 0 461
Ja, azt még elfelejtettem, hohy van egy nő a szomszédunkban, aki szintén pszoris. Régebben még a haja is kihullott kétoldalt, a dereka, a lába baromi ronda volt. Kenegette a diproval, folpackozta,stb. Persze nem lett jobb. Aztán különböző okok miatt idegösszeroppanást kapott, depressziós lett, le is százalékolták emiatt. Kap egy rakás nyugtatót, altatót, antidepresszánst. Azóta nem jött ki rajta semmi. Tök szép lett a bőre. Ez biztos a nyugtatók miatt van így. Mi a véleményetek?
henci2 Creative Commons License 2005.02.19 0 0 460
Nekem nincsenek ilyen jellegű problémáim. Tejet nem szoktam inni, mert nagyon hízlal. Voltam bőrgyógyásznál, fel akartam íratni a Neotigasont. Elküldött laborba, erre kiderült, hogy nagyon magas a koleszterinem. Semmi más bajom nincs, csak pont az, amire nem lehet Neotigasont szedni. Úgyhogy passz. Azért az vicc, hogy 52kg vagyok, nem kajálok semmi durvát, erre ilyen magas a koleszterinem. Fél éve nézték, akkor még semmi bajom nem volt. Lehet, hogy kinevettek, de almaecet kúrába kezdtem. Minden étkezés előtt 2 teáskanál bio almaecet egy pohár vízbe. Nagyon jó hatással van a májra, meg mindenre. Most almaecettel kenegetem a foltjaimat is. Persze nem gondolom, hogy a sömi ecethiány miatt van.:-)))
Előzmény: noni2004 (457)
-Lujza- Creative Commons License 2005.02.18 0 0 459

Sziasztok!

Nekem mióta az eszemet tudom emésztési problémáim vannak. Mostanában kb. 2 hónapja nem iszok tejet (előtte MINDEN reggel nagy bögre tejeskávéval kezdtem) azóta a puffadás eltűnt és nem is olyan vörösek a foltjaim.

Amúgy már én is akartam ezt kérdezni tőletek, mert szerintem is van összefüggés.

Előzmény: noni2004 (457)
macmelon Creative Commons License 2005.02.18 0 0 458
Milyen vizsgálattal mérte föl pontosan, hogy milyen a te személyre szabott diétád?
Előzmény: noni2004 (457)
noni2004 Creative Commons License 2005.02.18 0 0 457
Szerbusztok!.............Nagyon összejöttek a dolgaim, de már minden OK. A kérémet és az összes tartozékát megrendeltem, de még nem kenem. Majd újholdkor kezdem. Ez "varázs."........................Kisveréb!!!!! Tavaly novemberben elmentem az ételbiológus dokinőhöz, aki előírt nekem egy diétát. Nagyon kevés húst lehet enni, ( kb. heti 6 dkg.-ot) de belsőséget, májat, szívet PACALT!! gombát, igen, és rengeteg halat. A dokinő mindenkinek személyre szabottan állítja össze a kaját, a pszori kezeléséhez elsősorban a HALAT és a CSICSÓKÁT ajánlja. Halolajat is eszem, kapszulában. Ö azt mondja, hogy ha fogyni akarsz, akkor arra figyelj, hogy ne egyél cukrot, fehér kenyeret, E.220-223 tartalmazó élelmiszert. Ezen kívül az a lényeg, hogy minél több FÉLE kaját egyél. Ez azt jelentené, hogy napi 10-12 félét. Pl. reggel 1 szelet magos kenyér,margarinnal ( eddig 2 féle) erre egy kis kaviár, vagy tengeri herkentyű, ( ez 3.) tetejére 1 szelet citrom, és 1 szelet lila hagyma. ( ez 5 féle kaja) De pl. délben, ha ismét eszel a felsoroltakból, az már nem számít bele a számolásba. Kifejezettt fogyáshoz a halat és a káposztát ajánlja. ( hal kelkáposztával, hal dinsztelt savanyú káposztával, stb.) Nekem nem javasolta a tejet és a ciklamátot tartalmazó édesítöket. Viszont napi 1 szelet karalábét, 2 almát, és sok fokhagymát előírt. ............Amikor Henci leírta a csodaszer működését, akkor felhívtam, és azt mondta, hogy a psorisoknál tényleg gond van a glükozamin termeléssel, amit a máj állít elő, DE NEM szénhidrátokból, hanem főleg izmos húsokból és májból. ........................Amikor nem eszünk szénhidrátot, SEMENNYIT!!! akkor a májunk segítségül bedobja a szervezetbe az ott tárolt glükozamint. ( Azt meg máshonnan tudom, hogy ha kiürül a májból ez a szer, akkor nem vagyunk éhesek. ) A halolajjal kapcsolatban még azt mondta, hogy csak a halhúsból VEGYSZEREK NÉLKÜL kinyert olaj a jó. Ezt onnan tudod, hogy annál a kapszulánál, aminál nincs vegyszer a kapszula alján van egy kis lerakódás. Az ilyen olaj rendkívül büdös, de ha ezzel kenegetnénk a psorit, az örökre elmúlna. ??? ( ezt mondta ) ..................Nem tudom, hogy a psorira jó-e ez a diéta, de az biztos, hogy az emésztésem rendbetette. ...............A TOMESA kezelést tavaly augusztusban fejeztem be, akkor teljesen tünetmentes lettem. Januárban jött a könyökömön pár pötty. ....A csodakrémet azért rendeltem, hogy megelőzzem az elhatalmasodását. .....................................Hogy más oldalról is közelítsem, ( már leírtam egyszer) hogy a TOMESÁBAN azt mondták, egyetlen kajálási mód tuti, ha nem eszel semmit. Attól biztos elmúlik. A többi kajálási mód egyéntől függő. Vagy bejön, vagy nem. ...................................Mára ennyit, de ha kérdeztek válaszolok. Nekem is lenne egy kérdésem: EMÉSZTÉSI PROBLÉMÁTOK VAN, VAGY VOLT A PSORI MEGJELENÉSE ELŐTT??? pl. hasfájás, puffadás, nehéz emésztés??? Mert nekem igen.
Előzmény: Törölt nick (434)
henci2 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 456

Hello!

Na látod, ennyire kükönbözőek vagyun. Ha kicsit lejjebb mész, láthatod, hogy valaki meg azt írta, hogy ha kivonja a kajájából a szénhidrátot, akkor lesz csúnyább a sömije.

Mindenkinek:

A tisztítókúrákkal kapcsolatban csak annyit, hogy én már különböző csodadoktorok, bioenergetikusok, sarlatánok, mágusok és egyéb gyógyítók jóvoltából megcsináltam a létező összes tisztítókúrát. Olyan tiszta vagyok már belül, hogy leveszem a cipőmet, ha magamba nézek. Mindegyik azt mondta, hogy ja, persze, nem szabad enni ezt meg azt, szedjek ilyen-olyan táplálékkiegészítőket, igyak literszám halolajat, adjak beöntést óránként, mégsem történt semmi változás. Az a legszörnyűbb, hogy tudom, hogy nincs rá gyógymód, mégis újra és újra beszopom ezeket a dumákat.

Most ugye ez a csodakrém. Talán ez a reménytelenség teszi velünk, hogy mindenben megpróbálunk hinni. A rengeteg pénzről nem is beszélve, amit különböző csalóknál hagyunk. Jaj, most nagyon csalódott vagyok a krém miatt.

Előzmény: Avercamp (452)
RTH41 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 455
Sziasztok!
Mint ahogy a 430. hsz-ben is benne van a link, csak folynak kutatások genetikailag és lám állatokon is csak lehet kísérletezni, ugye:-))).
A probléma nem a hibás gén felderítése, hanem a génterápia megvalósítása lesz. Na, arra még egy jó pár évet várnunk kell, mert még az elég gyerekcipőben jár - magyarul a kutya nem tudja, hogy is kellene.

Régebben egy páran próbálkoztak itt a biokémikus hölgy módszerével és a nekik feltett kérdéseim megválaszolatlanok lettek.
Mit? Hogyan? Meddig? Javultak-e? Mindegyik eltünt:-(. Tisztára X-akta.

Henci!
Mikor mégy vérképre?:-)
macmelon Creative Commons License 2005.02.17 0 0 454
Ez (sajnos nem) alapos teszt! :)
Viszont legalább egészséges! :)
Előzmény: Avercamp (452)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.17 0 0 453

Titkolják a megoldást? Vagy talán nincs. Remélem csak még nincs.

Nem megoldást várok, de tapasztalatokról szivesen hallanék, pl mint az utánad következő hozzászólás. Cukrot én is kerülöm vagy másfél éve, kenyeret alig eszem, az is saját sütésű teljes kiőrlésű., sok gyüm, zöldség. Viszont vele ellentétben én igy is hízok.

Én optimista vagyok és remélem 5 év múlva meglesz a megoldás. De még nincs meg.

Én is reméltem ilyesmit még a 70-es évek elején, de ma már szkeptikusabb vagyok.

Előzmény: macmelon (451)
Avercamp Creative Commons License 2005.02.17 0 0 452

Enyhén érintettnem számitok ebben a betegségben, de ősszel erőteljesen kiújult.

Január elején éreztem, hogy magas a cukrom és mindenféle izületi gondjaim támadtak ill. kiújultak.

 

Radikálisan leállitottam a cukorfogyasztást, és kb egy hónap elteltével azt látom, hogy visszahúzódóban a pikkelysömör és nem mellékesen az étkezésem racionalizálásával (gyümi, pulyka, rizs, lehetőleg kevesebb kenyér, édesitésnek méz és ritkán és csak egy-két szem süssina, max napi 5 db) óriási módon feljavult a munkabirásom is. Mondjuk előtte rengeteg édességet ettem a karácsonyi időszakban főleg. Ja és persze fogytam kb 5 kilót ugy egy honap alatt

 

Azt gondolom a cukorfogyasztástól hosszabb távon is tartózkodnom kell. és persze a stressztől is, de ez már egy másik történet....

Előzmény: macmelon (451)
macmelon Creative Commons License 2005.02.17 0 0 451
"Diéta ügyben senki sem akarja velünk megosztani a tapasztalatait?"
Titkolják a megoldást? Vagy talán nincs. Remélem csak még nincs.

"Régóta meggyőződésem, hogy nem kenegetni kéne, hanem belülről gyógyítani. Ennek ellenére a különböző tisztítókúrákkal, táplálékkiegészítőkkel, vitaminokkal nem jutottam sehova."
Vagy igen, vagy nem. Még nem tudni (sajnos).

Ki mondta, hogy minden gyógyítható? Ki mondta, hogy minden ami gyógyítható annak felfedezik a gyógyítási módját az emberek? Ki mondta, hogy minden ami gyógyítható és felfedezik az emberek a módot, azt még a mi életünk be teszik és nem 3457-ben?

Én optimista vagyok és remélem 5 év múlva meglesz a megoldás. De még nincs meg. És nem biztos, hogy meglesz. És egyebek...
Előzmény: Törölt nick (450)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.17 0 0 450

Sziasztok!

Nem túl biztató, amit a szerről írtok!  Pedig már reménykedtem, csak gondoltam kivárok.

Diéta ügyben senki sem akarja velünk megosztani a tapasztalatait? Már ha lehet egyértelmű tapasztalatot levonni.

Régóta meggyőződésem, hogy nem kenegetni kéne, hanem belülről gyógyítani. Ennek ellenére a különböző tisztítókúrákkal, táplálékkiegészítőkkel, vitaminokkal nem jutottam sehova.

Előzmény: henci2 (449)
henci2 Creative Commons License 2005.02.17 0 1 449

Sziasztok!

Hát úgy tűnik, mégsem találtuk meg a tutit. Semmi jóról nem tudok beszámolni krém ügyben. A fejre jó az oldat, legalábbis nekem. De a testem! Nekem is az történik, mint Zsocánál. Újabb és újabb pöttyök. Ráadásul a viszketés. Reggel nem bírtam tovább, bekentem a Diprosaliccal. RTH volt orvosnál, azt mondta neki a dokinő, hogy hallott erről az elméletről, ami a krém alapja, de már megdőlt. Várhatunk a géncsodára. Nekem elegem van ebből az állapotból, be fogom venni a Neotigasont.

ceteris Creative Commons License 2005.02.17 0 0 448

Semmi vész!

Másnak ettől még használhat, mert nekem az allergia megnehezíti a gyógyítást....

Bízom benne, hogy hencinél bejön!!!!

Előzmény: napalm. (447)
napalm. Creative Commons License 2005.02.17 0 0 447
;((((
Előzmény: ceteris (444)
ceteris Creative Commons License 2005.02.16 0 0 446

Szia Zsoca!!!

 

Nekem a fejemen kicsit, az arcomon nagyon......., és allergiás lettem az Apsorin kenőcsre, de ez ne riasszon el, mert én eddig szinte mindenre allargiás lettem/vagyok.....

 

Bp-i vagy?? Szívesen odaadom a kenőcsöt, természetesen ingyen, mert amíg nem próbáltad ki, ne költs rá egy vagyont Te is!

 

A szeszt megtartom, mert a fejbőrömnek nem árt....

Előzmény: -=Zsoca=- (445)
-=Zsoca=- Creative Commons License 2005.02.16 0 0 445

 

Nagyon köszi az ötleteket. Az Elocom-ot kenőcsben ismerem, de az már nemhogy hiánycikk, hanem azt mondták, már nem is gyártják és nincs is fogalomban (a kenőcs).

 

Azt hiszem, hogy ha a henci2 által ajánlott oldat csak fele annyit tud, mint amit a honlapon ígérnek, akkor tutira annál maradok.

 

Az a gond, hogy már nem csak a hajas fejbőrömmel van probléma, hanem az egész testemen kezd lassan, de módszeresen kijönni. Rengeteg apró pici izékből már egy-egy helyen egész nagy folt alakult ki...borzasztó...ráadásul már az orrom és a szemeim mellett is jön...... :(( Utóbbi okokból várom, hogy mi lesz az Apsorin kenőcs használatának az eredménye. Ha a többieknél bevállik, biztosan ki fogom én is próbálni, bár Diprosalic kenőcsöt is bőven lehet kapni....egyelőre.

 

Megmondom őszintén, nem nagyon bízom már abban, hogy lesz Diprosalic oldat a gyógyszertárakban...de hátha...

Előzmény: Törölt nick (443)
ceteris Creative Commons License 2005.02.16 0 0 444

Sziasztok!

 

Háát, én már nem kisérletezgetek:(( Nem a türelem hiányzott, hanem tegnap reggel feldagadt fejjel, résnyi szemekkel ébredtem. A bőrömről pedig jobb nem beszélni....

Rengeteg Ca, lemosás, vissza a régi krémet....., ma már nem nyershús-színű:)))

Allergiás vagyok erre is!:(((

A közönséges Nivea krémen és a hydrocortizonos kenőcsömön kívül, mindenre így reagáltam eddig..., már sok-sok éve.....

 

Mára már jobb, de azért nem szívesen mutatkozom a nyilvánosság előtt:))))

Előzmény: henci2 (441)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.16 0 0 443

Szerintem csak próbálgasd keresni az oldatot, előbb utóbb lesz. Én már hónapok óta mindig tartok magamnál receptet, és igy kérdezgetem, ha patikában járok. A kenőccsel is igy van, most érdekes módon azt lehet kapni, de tavaly olyan ritka volt, mint a fehér holló.

Azt mondták a patikában, hogy csak pár darabot kapnak mindig, igy ha jön is hamar elfogy.

Esetleg próbáld meg az Elocom oldatot, vagy a Dermovate oldatot. Drágábbak, és nekem pl nem olyan hatásosak. De arra számíts, hogy időnként ezek is hiánycikkek.

Nem tudom, miért vonták ki a Freederm sampont, annak a kátrányosa nagyon jó volt.

-=Zsoca=- Creative Commons License 2005.02.16 0 0 442

Nagyon szépen köszi, máris megnézem!

 

Az az igazság, hogy a Diprosalic oldatnak úgy néz ki, beszüntették a gyártását, úgyhogy helyette valamivel mindenképpen kezelnem kell a hajas fejbőrt...ez van.

 

Samponként a T-Gel nagyon bevállt egyébként...kár, hogy drága.

Előzmény: henci2 (441)
henci2 Creative Commons License 2005.02.15 0 0 441

Szia Zsoca!

Apsorin oldat a neve. Most kísérletezgetjük, hogy milyen hatással van ránk. Nézd meg lejjebb, megírtam az elérhetőségüket. Krémet szerintem még ne rendelj, mert én egyenlőre nem látok változást magamon. Mindig azt hiszem, hogy történik valami, aztán kiderül, hogy nem. Az oldat egyenlőre hatásosnak tűnik. Van honlapjuk is, azt is megírtam már, olvasd el, ott tudsz rendelni oldatot. Nem akarlak felültetni, még mi sem tudjuk, hogy mi lesz az eredmény.

Előzmény: -=Zsoca=- (440)
-=Zsoca=- Creative Commons License 2005.02.15 0 0 440

 

Melyik ez az oldat, amelyikről írtad, hogy rendbeteszi a fejbőrt?

 

Előzmény: henci2 (414)
-=Zsoca=- Creative Commons License 2005.02.15 0 0 439

Nálatok még lehet kapni Diprosalic oldatot???

 

Vidéken, még megyeszékhelyeken sem találtam! Maximum kenőcsöt lehet kapni, dehát azzal bajos kenni a hajas fejbőrt ugye, meg úgy tapasztalom, hogy másképp hat...hosszabb távon, nem olyan intenzíven, mint az oldat...

Pesten lehet még kapni oldatot?

 

Nem tudtok valamit, ami helyettesítheti a Diprosalic oldatot?

ceteris Creative Commons License 2005.02.14 0 0 438

Szia henci!!!

 

Ez a fázós tecccik:))) A jógához nem tartozik egy toleráns filozófia is????

 

Háát, most elég rázós a suliban, mert úgy virítok, amióta kenem, ahogyan még soha sem:))) Én is szörnyen viszketek (is).....

Azért bizakodom, mert a gyógyszerekből, meg a szteroidos kencékből elegem van.

Remélem, hogy lesz türelmem kivárni a javulást, és nem kezdem el kenni a régivel....

Végül is, nem a saját bőrünkben lévő anyagot juttatja vissza, mert ugye nekünk a beteg területen az hiányzik....

Nálam az is okozhat akár visszaesést is, hogy előtte szteroidossal kentem, és azt ha abbahaggya az ember lánya, akkor erősen visszatérhetnek a tünetek....

 

Közgazdaságtant (minden félét, de főleg elméletit).

 

Azért ne add még fel, mert hol van az még a több hónaptól..., mert nem egyformán reagálunk!!!!

Na most már a szemem is elkezdett viszketni:))))

 

Holnapra jobb lesz!!!!!

Előzmény: henci2 (437)
henci2 Creative Commons License 2005.02.14 0 0 437

Szia!

Hát én már elég szkeptikus vagyok ezzel a krémmel kapcsolatban. Állandóan cseszegetem a forgalmazót, ő meg nyugtatgat. 3 hete kenem, nem sok eredménnyel. Nekem is ilyeneket mond, hogy dolgozik a krém. De szerintem ez hülyeség, mert ha ez a saját bőrünkben lévő anyagot juttatja vissza, akkor mitől viszket? A saját anyagomtól nem viszketnék. De lehet, hogy már allergiás vagyok magamra, ezért viszket.:-)) Viszont akinek csak a fején van, szerintem rendelhet is, mert onnan tényleg hamar elmúlik. Nem tudom, hogy ezzel a viszketéssel mi lesz, mert éjjel szétvakartam a lábam, nappal is majd megőrülök tőle.

Suliban elég szar lehet így neked. Mit taniccc?

Ma elmentem jógázni a lelkem helyrebillentése érdekében. Állig felöltözve. Hát mit mondjak, nagy élmény volt. Mondtam, hogy nagyon fázós vagyok.

Előzmény: ceteris (436)
ceteris Creative Commons License 2005.02.14 0 0 436

Sziasztok!!!

 

Hát, én nem kövezlek meg napalm a kisérletezgetésért:))), magam is ezt teszem, amióta rájöttem, hogy az orvosok is csak kisérletezgetnek velem.....

 

Azt a kenőcsöt nem ismerem, ill. nem emlékszem, mert kaptam én már minden félét....

 

Mai helyzetjelentés: égő vörös a képem az érintett helyeken (dolgozóban elájultak tőlem:)), vizes bekenés után pár perccel elkezd feszülni, égni, fájdogálni, viszketni, mikor hogy, majd megrepedezik a bőr, én meg piszkálom lefele, eléggé el nem ítélhető módon:)))

Telefonáltam a terjesztőnek, aki azt mondta, hogy egy ideig még így lesz, nappal is vizezzem, kenegessem, dolgozik a krém....., hát ezt nagyon ajánlom is neki!:))))

 

Jókedvet és bizakodást Mindenkinek!!!

 

cet

Előzmény: napalm. (435)
napalm. Creative Commons License 2005.02.14 0 0 435

szia!

 

nekem most stagnál, se nem rosszabb, se nem jobb.

egy-két kisebb foltocska elmúlt a (szerintem a michael hatására).

néha önkísérletet tartok (bár lehet hogy nem helyesen, de ne kövezzetek meg), lemosom a lemosóval (michael);)), utána diprosalic oldat, majd miután megszárad jöhet a krém (michael), majd a kondiciónáló (ez is michael).

bár ezt régebben alkalmaztam. sajna nem figyeltem meg hoyg ekkor tűntek-e el a kisebb foltok.

van valakinek tapasztalata a "Daivonex (korábban Psorcutan) kenőcs"-el?

még azon gondolkodom hogy ezt kipróbálnám.

a diprosalic fejre bejött (ott sem mindenhol), de testre abszolút nem.

 

üdv

napalm

Előzmény: ceteris (432)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.14 0 0 434

Kedves noni!

Most olvasom a hét végi írásokat, és borzasztóan fontos dolgot írtál!

Többet szeretnék róla tudni, mert én is fogyózok mostanában, és szerintem azóta romlott a pszorim, főleg mióta szénhirátszegény diétát tartok! Hiába kérdezgettem a dokikat, nekik nem rémlett kapcsolat, de én már egy ideje gyanakszom!

Most sajnos rohannom kell munka miatt, de holnap netközelben leszek, figyelmesebben elolvasom, amit írtál.

De hát akkor mi legyen, hogyan tartsam a súlyomat?

 

Előzmény: noni2004 (409)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!