Keresés

Részletes keresés

G.max Creative Commons License 2006.07.12 0 0 1537

Szia Lena!

Bocs, most néztem vissza, hogy mikor és hova mentek. Ha megtudsz valamit Pagueráról, szólj!

Köszi

G.max Creative Commons License 2006.07.12 0 0 1536

Szia Lenácska!

Ti melyik hotelbe és mikor mentek? Úgy néz ki ez a Paguera nem olyan felkapott hely itt a fórumozók között. Reménykedjünk hátha lesz valaki, aki járt már ott.

Egy valaki volt aki a mi hotelünkről érdeklődött, de ő sem kapott választ, mert nem igen láttam több kérdését.

Üdv

Előzmény: Lénácska (1531)
Acord Creative Commons License 2006.07.12 0 0 1535

Szia Gaspi!

Köszi az infókat:-)

Mi július 20.-án megyünk az Aerovivával ugyanoda,ahol ti voltatok.

A mi papírunkon már ez az Ákos fiú szerepel.

Kicsit megnyugtattál a szállodával kapcsolatban.

Egyébként elég sok kérdésemre választ adtál a kis beszámoloddal.

Kérdésem a félpanziós ellátással kapcsolatban lenne:

Reggelire van-e gyümölcs is?

És egyáltalán milyen kaját adnak reggelire és vacsira?

Ja és hűtő van-e a szobában?

Előzmény: gaspoltshofen (1525)
Kai22 Creative Commons License 2006.07.12 0 0 1534
NEMO honlap:

http://www.nemosub.com/german/home.htm
Kai22 Creative Commons License 2006.07.12 0 0 1533
Hallo,
Mi is Paguera-ra megyünk, de csak agusztus 29.-en a NOVO PARK HOTEL-be. Vki ismeri ezt a hotelt?
En most neztem utanna a Nemo tengeralattjaronak: müködni müködik, csak ami kicsit elkeseritö, hogy fejenkent 59 euro a belepö ra. Ugyhogy lehet kihagyjuk. Vhol azt olvastam, hogy 3/4 ora az ut, mashol meg azt, hogy 2 es fel ora.
benudorika Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1532
Gaspi! A Nemo tengeralattjáró még működik??
Előzmény: gaspoltshofen (1525)
Lénácska Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1531
Végrevégre más is Pagueráról :) A hajózást én is akartam kérdezni....
Előzmény: G.max (1530)
G.max Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1530

Sziasztok!

Utazott valaki a Bella tourssal Mallorcára? Mi júli 24-től megyünk Paguerára a Hotel Beverly Playa-ba. Ha tudtok a szállodáról valami infót légyszi írjatok. És persze az utazási irodáról a vélemény  is érdekel aki járt velük Mallorcan. Mi Korfun voltunk velük. Teljesen korrekt volt minden.

Érdekelne még hajós kirándulás Pagueráról. Ha valaki innen indult hajózásos fakultatívja írja meg légyszi, hogy hová visz a hajó és mennyi ideig tart, mibe kerül.

Küszi

Gabi

Lénácska Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1529

Igenigen, néztük is a neten a bérlést a Tui-tól, de itt azt olvastam, hogy olcsóbban is meg lehet úszni :) Félpanziós, büférendszerű étkezés keretében körülbelül milyen ételekre lehet számítani?

Előzmény: istvan15 (1528)
istvan15 Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1528
hello,

minden településen, beleértve a legkisebbeket is van auóbérlés
egyébként a TUI-nak is vannak kiadó autó:)))

jó utat,

Előzmény: Lénácska (1527)
Lénácska Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1527

Sziasztok!
Mi július 20.-án indulunk Paguerára a Tui-val. Ami érdekelne, hogy ott tud -e valaki autóbérlési lehetőséget, ha igen, milyen áron? Próbáltam visszaolvasni a topikot valamennyire, de azt hiszem, Pagueráról nem sok szó esett. A Hotel Veneciáról valakinek valamilyen tapasztalata van? Vásárlási lehetőség? Minden érdekelne, már számoljuk vissza a napokat :)

gaspoltshofen Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1526

Szia vannak menetrendszerinti buszok, de ha kirándulgatni szeretnétek, akkor tényleg béreljetek autót, mint ahogy az előbb írtam 120 Euro körül már használható, klímás kisautót kapsz. Van egy ismerősünk(magyar) kint Cala Ratjada-ban, és éppen autókölcsönzőben dolgozik, tőle hallottam ezeket az árakat, mert összefutottunk vele kint.

Gaspi

Előzmény: tomee78 (1523)
gaspoltshofen Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1525

Sziasztok,

most értünk haza Cala D'orból, és ahogy ígértem gyorsan lejelentkezek, ha valamit kihagyok, akkor kérdezzetek.

Repülés: ahogy már más is írta fapadosnál a magyarok fellökik egymást a helyért, erre már csak a reptéri szervezetlenség tett rá.

Aeroviva: csak a Hotel Barcelo Ponent Playat szervezi, így az idegenvezető is ott lakik a szállodában és a magyar buszsofőr is. Kivittek tavasszal egy magyar buszt is (szép narancssárga). Így elvileg a teljes csapat a kb. 60 főért van kint, mert keddenként és csütörtökönként van váláts 30-30 fővel. Az idegenvezető már a reptéren vár, nem túl nagy táblával, és a narancsárga magyar buszt is könnyű megismerni.

Idegenvezető: erről sok hasznosat nem tudok írni, mert ma jött velünk haza a miénk, és most egy Ákos nevű fiú van kint, aki még anno velünk jött ki, és ezalatt az egy hét alatt vette át a dolgokat.

Szálloda: én kicsit tartottam tőle, de poizitív volt a tapasztalat. Egy kis öböl oldalában található, szerintem tuti helyen, három csillagoshoz mérten tökéletesen megfelelő. Nekünk a tisztasággal sem volt semmi bajunk, minden nap volt takarítás, türülközőcsere,.... Kaja is változatos, aki nem tud közüle választani, annál valami baj van. Nekünk mázlink volt, nem fizettünk tengerre nézőt, de mégis sikerült kifogni, viszont a szobák már előre le vannak osztva, mire odaérünk. Mivel a csoport reggel érkezik, így az idegenvezető javaslatára lehet menni reggelizni, és utánna már egy ksi várakozással át lehet venni a szobákat. A szállodától a reptérig az út kb. 1 óra.

Fakultatív: na ez az amivel nekem problémáim voltak. Az Aeroviva szervezésében nagyon-nagyon drágák, és nem áll mögöttük semmi. Ha viszont valaki ragaszkodik hozzájuk, fizesse be még itt, mert jóval olcsóbb (pl 12.900 Ft itt, 59 Euro ott). Egyik programba sincs belépőjegy benne, és az idegenvezető főleg terelget, mi egyedül Palman voltunk velük, és meg is bántuk, elvittek a Katedrálisba, ha akartál bemehettél egyedül 4 Euro a belépő, fél órát kaptunk rá, a palotába, ha igazolod, hogy EU állampolgár vagy, akkor ingyenes a belépő szerdán, amikor ez a fakultatív van, itt az idegenvezető nem kisérheti a csoportot, utánna egy kis séta, majd Palma Váci utcájába kaptunk három óra szabad időt (az utolsó egy órűában mindenki az árnyékban üldögélt), aztán irány haza. A többi programról sem több jót hallottam. A fentiek megoldására néhány javaslat: 1, ha beszéltek idegen nyelvet, fizessetek be más idegenvezetőnél, a szálloda halljában megtaláljátok a tájékoztató füzeteiket, hogy mik vannak, mennyiért, és mikor van ügyfélfogadása. pl. Palma-t láttam összekötve Valdemossa-val és csak 40 Euro volt, szemben az Aerovivas 59-59 Euroval, mert ők ezt két részletben szervezik, de mindegyik fakultatív jóval olcsóbb, és sokkal változatosabb is. Második megoldás, hogy béreljetek autót, mi már csak a végén tudtuk meg, hogy 100-120 Euróért akár hétre is lehet bérelni, és azt is megcsinálják, hogy már a reptéren átveszed, és ott is adod le, két-három nap alatt be lehet járni a szigetet, egyébként kb. 33 Euro/nap egy normálisabb kisautó. Harmadik megoldás, hogy nagyon sok buszjáratuk van, és ezzel oldod meg. Mi a Sárkénybarlanghoz mentünk el így, 4,85 Euro volt egy út, azaz fejenként 9,7 Euroból kijöttünk, szemben az 59 Euroval. Ott a belépő 9,5 Euro volt, de szerintem megérte, ez kb 1 órás program. Mi 9.05-kor indultunk a 10 órás csoporttal mentünk be, és a 11.20-as busszal már jöttünk is vissza. A buszok pontossága viszont mediterrán 10-20 perc késés elfogadott.

Egyéb:

• két ágy+ernyő a strandon 10,5 Euro/nap, de lehet a homokon is feküdni, napernyőt már 7-8 Euroért lehet venni.
  • kaja, délben éttermekben ettünk, és melegen ajánlom, hogy kerüljétek el az angol éttermeket, mert kétszer ültünk be (nem ugyanoda), és nagyon nem tudnak főzni, ehetetlenek az ételeik
  • a keleti részen főleg angolok vannak a szigeten, a nyugati részen pedig német turisták
  • a szálloda Cala D'or Cala Ferrarai részén van, öblönként nevezik el, egy kicsit messzebb az igazi központtól, mi voltunk gyalog, és kisvasuttal is a központba, ne hagyjátok ki, főleg este-éjszaka, ott igazi pezsgő élet folyik, egy kicsit olyan, mintha a szálloda egy faluban lenne, a központi rész pedig egy városban.

Most hirtelenjében ennyi jutott eszembe, ha valakinek van kérdése, szívesen válaszolok 

Gaspi

Előzmény: bjuczy (1470)
solyomga Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1524

Én a helyedben kocsit bérelnék egy hétre kb 140 EUR körüli összegért.

Előzmény: tomee78 (1523)
tomee78 Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1523

Sziasztok !

Augusztus 10-én megyünk Cala Ratjada-ra saját szervezésben.Szerintetek hogyan lehet a legolcsóbban eljutni a reptértől Cala Ratjada-ba ???

Üdv:Tom

Benbubu Creative Commons License 2006.07.11 0 0 1522

Szia Istvan15!

Köszi  az  infót  és  a  jó kivánságokat!

Már  nagyon várjuk  az  indulást!

Előzmény: istvan15 (1521)
istvan15 Creative Commons License 2006.07.10 0 0 1521
szia,

A RIU hotel minden szempontból 4*, kiválóak a szobák, a reggeli, ebéd, vacsora, persze közbe ital amenyi jólesik és nagyon változatosak a kaják.
A bárban bármit ihatsz, én a koktélokat(persze alkoholos) ajánlom.
A hotel medencéje is nagyon kellemes és tiszta, talán annyi hogy reggel dobjatok 1 törölközőt vmelyik napozó ágyra, hogy amikor mentek az legyen szabad, mert azokat elég hamar elfoglalják.A strand a szálloda mellett van kb 50m.
Szóval enegem a spanyolok kedvessége, alázatossága, finom főztjeik és italaik leptek meg pozítívan.
Ja a szálloda vendégköre 95% német, tehát elég gyakran leszólítanak majd németül:)

ui: kellemes pihenést-evés-ivást :))))
Előzmény: Benbubu (1520)
Benbubu Creative Commons License 2006.07.10 0 0 1520

Szia  istvan15!

Mi  a héten  megyünk a  Hotel  Riu Camp de Marba!

Szeretném , ha adnál  egypár  jó  tanácsot  a  szállodával

kapcsolatos  dolgokban ,  mire  ügyeljünk   és  mire  figyeljünk  oda?

Mi  volt  az ami  meglepett  Téged ez lehet  pozitív  és  negatív  dolog  is?

Előre  is  köszönöm:  Benbubu

Előzmény: istvan15 (1519)
istvan15 Creative Commons License 2006.07.09 0 0 1519
szia,

most nem, mert csak ettünk-ittunk-fürödtünk-pihentünk-napoztunk,
ha legközelebb megtehetem, akkor megnézem ,köszi, hogy szóltál :)

üdv!

István
Előzmény: Lilu31 (1517)
truman1 Creative Commons License 2006.07.08 0 0 1518

SZIASZTOK!

TERVEINK SZERINT A hotel na taconera NEVŰ MALLORCA-I SZÁLLODÁBA MENNÉNK NYARALNI A NECKERMANNAL.

A HOTEL A Cala Ratjada NEVŰ VÁROSBAN VAN.

ÁLLÍTÓLAG 3 * +-OS BESOROLÁSÚ.

TUDTOK VALAMIT RÓLA?

INKÁBB A KÖRNYZETE, A VÁROS, AZ ÉJSZAKAI ÉLET ÉRDEKELNE.

KÖSZI,

TRUMAN

Lilu31 Creative Commons License 2006.07.08 0 0 1517

Szia István15!

Akkor nem láttad se Sa Calobra-t, se Formentor-t? Mert ha nem, legközelebb ne hagyd ki!

Kai22 Creative Commons License 2006.07.08 0 0 1516
Mi augusztus 29-töl szeptember 8.-ig leszünk Mallorcan, Pagueran a NOVO PARK Hotelben. Ismeri vki ezt a hotelt? Vagy jön vki ugyanebben az idöben?
Istvan15: mit jelent hogy az arak horrorisztikusan magasak? belepök,italok, etelek, stb? vagy mire erted?
V42 515 Creative Commons License 2006.07.07 0 0 1515
Akkor nem olvastál elég figyelmesen... 2003. nyarán voltunk ott egy hetet :-)))
Előzmény: zsizso26 (1512)
istvan15 Creative Commons License 2006.07.06 0 0 1514
Sziasztok,

Éppen ma jöttünk meg Mallorc-áról. Egyszóval Isteni volt. Tehát a TUI-val utaztunk: korrektek, www.fapadosparkolo.hu-t (nagyon morrektek ők is!)ingyen biztosítják, odakinn TUI-s busz visz-hoz a szállásig. Mi Camp de Mar -ban voltunk a Hotel Riu-ban : http://www.riu.com/uk/balearic_islands/camp_de_mar/hotel_riu_camp_de_mar.html
A szállás nagyon jó, teljes ellátást (All Inclusive) megpróbáltuk maximálisan kihasználni, ettünk-ittunk ami jól esett. A tenger kb 50m-re van a szállodától, a strand ingyenes. Ez egy kis település, ami nekünk jó volt, mert nem volt nagy nyüzsi. Autót nem béreltünk(50EUR/nap) hanem a TUI által szervezett 2 kirándulásra mentünk: Főváros(palma), Marienland(delfinshow), mind a 2 nagyon jó volt. Az idő kifogástalan volt. Az árakról egyébként: horrorasztikusan magasak, ha bármit venni akarsz! Tehát nagyon sok jó élményt szereztünk Mallorcán, valószínű, hogy visszatérőek leszünk.
Üdv!
István
szmuti Creative Commons License 2006.07.05 0 0 1513

Sziasztok!

A szeptemberi szülinapomra egy mallorcai útat kértem a páromtól. (először Rómán gondolkodtunk, de a dög melegben nem biztos, hogy lesz kedvünk 4 napig járni a várost..) Itt van pihenés is, na meg látnivaló is. Testvéremék itt voltak nászúton két éve, nagyon jó tapasztalatokkal tértek haza.

Ha valaki lát egy kihagyhatatlan ajánlatot szeptemberre kérlek jelezze. Én is nyitott szemmel járok nézem az akciókat.

Nekem eddig javasolták a félpanziót (a drága ételárak miatt), illetve a kocsibérlést (fakultatív kirándulások helyett). Szerintetek a két csillagos szálloda nagyon gáz itt Spanyolországban? Mik a tapasztalatok?

Előre is köszönöm

Andi

zsizso26 Creative Commons License 2006.07.05 0 0 1512

Sziasztok!

Mi 3 hét múlva megyünk Alcúdiába, Hotel Los Principes.

érdeklődnék, jön még valaki oda? vagy volt már valaki, aki szívesen megosztané élményeit?

végigolvastam a fórumot, de még senki sem írt erről a helyről, de a katalógus képei alapján álomszép hely!

Előre is köszi!

verocs55 Creative Commons License 2006.07.05 0 0 1511
Nagyon szépen köszönömm a segítséget.
Előzmény: tododika (1509)
szprtcc Creative Commons License 2006.07.04 0 0 1510

Sziasztok,

Július végén megyünk Mallorcára a párommal: Magaluf, Hotel Sol Antillas-Barbados. Volt már ott valaki közületek vagy hallottatok már róla? Ha igen, milyen volt, ill. mit hallottatok? Előre is nagyon köszi.

tododika Creative Commons License 2006.07.04 0 0 1509
Szia! Az üdítő nem foglaltatik benne a félpanzióban. De reggelire rostsos ital is fogyasztható, korlátlan mennyiségben. Óriási méretű kebabot ettünk- hárman sem bírtuk megenni, a végét ki is dobtuk - 6.9 euróért. Láttam a Leo közvetlen környezetében lévő étteremben bolognai spagettit, egy pohár sörrel, vagy borral 5 Euróért. Különben a Linda és a Leo egy szálloda lánchoz tartoznak, viszonylag közel is vannak egymáshoz, így szerintem a szolgáltatásuk is azonos lehet. 10 Euro alatt is meg lehet személyenként  több helyen is ebédelni. Ha félpanziótok lesz, nem biztos, hogy "komoly" ebédre is szükségetek lesz. Mi az egy hét alatt összesen kétszer kívántunk ebédet, akkor sem főtt ételt.     
Előzmény: verocs55 (1502)
verocs55 Creative Commons License 2006.07.04 0 0 1508
Köszöm az információt.
Előzmény: imaginary (1505)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!