Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A dolog sajna igaz,hogy így 45 év távlatából is benne van a fejemben.Persze az igazsághoz tartozik,hogy Mezőtúron voltam"örömkatona".Ez azt jelenti,hogy bevonulás után 4 héttel van eskütétel vasárnap,leszerelés hétfőn reggel.Én a munkahelyemen voltam szolgálatban.Ennek megfelelően bántak velünk.Alaki után kis krumplipucolás ,levezetéskén esti sakkozás,majd másnap mosdótakaritás. Szóval ilyenek.Amit a törvény megengedett kibaszás gyanánt azt mi megkaptuk.Egyébbként nehéz elhinni hogy mondjuk Berlin ostrománál az oroszok 10 percenként fegyvert olajoztak volna.Mint a képek bizonyítják vannak ilyen balesetek,csak azt nem tudni mitől mentek szét a képen lévő csövek.
Igaz "kicsit " zavaros a hozzászólásod, De megpróbálom,
kihámozni belőle a mondanivalódat.
Nem nagyon értem, hogy mi jogon vonod kétségbe ,
amit egy másik fórumozó ír és Hazugnak nevezed,
Nem hiszem, hogy felhatalmazást ,kaptál volna a modiktól
bármire is , /Ha jól tudom, ők azért vannak, hogy majd ŐK, eldöntik
és van egy Fórumszabályzat is /, hogy ami szerintük, nem a megadott topikba való, azt ŐK törlik, is Ha valaki pedig "esetleg " elmegy hozzájuk, szólni, hogy szerinte sértő , személyeskedő valakinek a hozzászólása, akkor a hozzászólás is törlésre kerül, és a nick-is , esetleg pár, napig, vagy végleges törlésre kerül,
Ha jól tudom,?
Te azt olvastad a hozzászólásomban, hogy én BÁRKIRE is azt írtam volna hogy " Beteg vagy " Hol van?, Mutasd meg,Én ,bárhogyan is keresem, NEM találom
,Mert így valótlanságot állítasz, és hazugnak nevezel,
Azzal, hogy, , értelmetlen ,kötözködő,hozzászólásokkal, csak a hozzászólásaid mennyiségét, növeled,ez a te gondod,téged minősít
Igaz ,én is olvastam, és látom, is hogy van akinek nem tettszik egy-két hozzászólás,és 10-20 mínuszt is ad , nem is gondoltam eddíg ,hogy te lennél az,
Még egy szösszenet
Azzal, hogy te "majdnem " mindenkibe beleszállsz , ilyen-olyan mondvacsinált indokokkal, ,ami neked nem tettszik csak, hogy megmutasd, hogy TE is ,vagy itt a Fórumon valaki, nem hiszem, hogy a Többiek szemében, előbbre lépnél, nagyobb lennél,
Az lenne, a kérésem, hogy Ne itt a topikban, levelezgessünk,mert nincs értelme ha ,reagálni szeretnél nagyon szívesen nyilvánossá teszem az e-mail címem és oda írhatsz,
Én a későbbiekben, semmi nemű levelezést nem szeretnék veled folytatni,itt a Fórumon. Részemről , Befejeztem,
"mit csinálnak ha kosz megy bele. Válasz: lőnek még egyet, kiviszi"
Vagy nem! Hanem szétnyílik a cső mint a tubarózsa. Ez a Normálisabb előljáró lehet normálisabb volt hogy válaszolt a kérdésre, csak épp nem okos dolog így tisztítani a fegyvert.
Másrészt nem csak azért kell mert a csőben van szennyeződés, hanem a többi rész szennyeződik, vagy rozsdásodhat és nem működik ezáltal megfelelően. A légpuskánál szerencsére legfeljebb beszorul a lövedék, de egy éles fegyvernél már kicsit másképp néz ki a dolog. Gondolom nem szeretnél egy ilyet az arcodba.
10/9 ezt mondja és elhiggyem hogy úgy is van ?LOL Pzoole Én beteg???nem én cseszem el az időm itt. idétlen dolgokkal -amit letoj a másik mert tudja ki generálja.
Nem tudom, merre laksz, de nálunk Fonyódon, 27-én lesz verseny, ott is körülnézhetsz, hogy képben legyél és ki is próbálhatsz párat. Vannak sokan, akik tanácsot is tudnak adni, élőszóban azért más, mint itt. Az e-mail nyilvános.
Hova? (:-))) Olyan régen használtam ,hogy a neve sem jut eszembe.Mentségemre szolgáljon ,hogy 67 évesen max a puskacsövet kell kenegetnem.Azt meg a Decathlonban veszek,1 kilométerre van.Armistol nevű ,de van más fajta is.Sőt lőszer és céllap is kapható időnként.
Erről mindig a katona korom jut eszembe.Alaki után mindig Kalasnyikov tisztítás olajozás.Útáltam .Megkérdeztem ,hogy minek mikor nem lőttünk vele ,kézből le se tettük.Kell.Gondolom ,hogy az idő telljék.Aztán egyszer volt egy normálisabb elöljáró akitől megkérdeztem ,hogy a haboruban mit csinálnak ha kosz megy bele.Válasz: lőnek mégegyet ,kiviszi.
Akkor egy pillanat alatt lángra kapna egy kapcsoló pl. (ipari mágneskapcsoló, abba is azt tesznek). Ellenkezőleg, kioltja az ívet, lángot anélkül, hogy meggyulladna.
Persze kőolaj-származék, de semmi köze a benzinhez.