Karcagolók!SOS! Elkezdtem pakolászni a táborra,és fény derült némi technikai malőrre.Nem tudna valaki hozni nekem egy 35 cm-es narancssárga cippzárat(véletlenül 30centiset vettem...),és 1mx1m-es vlies darabot(most látom,hogy kevés van belőle...)? Vagy van ötletetek,hol kaphatnék ilyesmit varárnap, Pesten?
Mammka! Igen, emlékszem, akkor még az volt a tervem, hogy szőni fogok belőlük, végül más lett. A részletfotón, ha nagyon nézed, látszik a cikcakkozás. Nem próbáltam a körbehorgolást, mert nem tudom, milyen mértékben kell szaporítani a szemeket. Négyzetet horgolni próbáltam, kötni is, de így mutatott nekem legjobban.
Katafolt! A hepehupa azért lett, mert a belsejét pont a legnyúlósabb zokniból, és elég lazán kezdtem összevarrni. Karcag után majd visszabontom kicsit a közepét, hátha jobb lesz.
"felszabdalt ócska zoknikból...." -óóóó,nem emlékszel,hogy a zoknihasznosítás téma volt hónapokkal ezelőtt? Hogy ez nekem nem jutott az eszembe(ez se!),úúú,kidobtam egy csomó reménytelenül páratlan és kopott zoknit.Na,még van reményem,zoknit mindig használ a férfi társaságom!
Aha!szóval így varrtad össze? Próbáltad körbehorgolni? Az nem működik?
Szirmok! Megyek nézem,mindig elfelejtem azt a lev.ládát.
Mammka! Köszi. Nem egészen körbehorgolás :)) Végtelenített láncszemsor felszabdalt ócska zoknikból, kinőtt harisnyákból, majd cikcakk öltéssel összevarrva. Próbáltam belőle a kötést, horgolást, de így lett a legjobb.
most jövök a Meseboltból, a nagy rag.spray 600-zal le van értékelve (3000), meg a Gütterman Sulky tűzőcérna(ha többet vesel, arányosan kevesebbe van) . Asszem, aug. 15-ig.
Hihi, épp most küldtem magácskának egy sms-t, hogy a tegnapi s mgérkezett, be is szerkesztettem és a kérdésem, h várhatok-e még újabbat (ezek szerint igen), mert akkor beugrom sokszorosítani.
Kb. mikor kapom meg? Vagy csak este? Mert akkor úgy tervezek...