A 611. veri Zsófit, elég durva... Remondina - Gubacsi 4-6 6-0 *2-0 Úgy látom a magyar női tenisz egyszemélyessé vált..... Pedig anno Petra, Meli és Anikó is az első 100-ban volt. Ja és Palermoból még részeredményt sem tudunk, ez viszont egy 25 ezres torna, ez is durva...
Kyra a német Tatjana Malek ellen kezd Palermóben. A német elég jó formában van, tulajdonképpen egymaga juttatta vissza Németországot a Fed-kupa világcsoportjába (megnyerte a két egyesét és a párost is Grönefelddel). Húzós meccsnek ígérkezik, hajrá, Kyra!!
Párosban Julia Schruff-fal próbál Kyra szerencsét, először a Gallovits-Ivanova román-orosz kettős ellen.
Kapros múltkor elverte, Kyrának is van esélye ellene. ha Kyra a 3. fordulóban ki is kap még lucky looserként lesz esélye a főtáblára remélem végre sikerül feljutnia valahogy, ennél jobb esélye nem mostanában lesz
Nagy Kira szetthátrányból fordítva győzött Wimbledonban a selejtező első fordulójában, Kira 6:7 7:6 6:0 arányban nyert a német Sabine Klaschka ellen, következő ellenfele Strycova lesz.
Igen, és ezért kell neki inkább ITF tornákon indulni. Sztem nagy tornák selejtezőjében hamar elvérezne, sanjnos... a GS-eken is mindig ez van. nem is tudom mikor volt utoljára főtáblán...
hát lehet... szerintem Kirának meg van a játéka hogy top 100as legyen, fejben azonban sajnos szerintem nincs... tipikus magyar mentalitás, nem hiszi el hogy nyerhet mondjuk egy keményebb játékos ellen
Ki tudja, elégre Ági is ITF tornákkal küzdötte fel magát. Ha Kyra nyer még két 75000-es tornát, akkor ott lesz a 100 környékén. Addig neki nem érdemes sztem elindulni máshol.
Kira az Ausztrál Wheelerrel játszik miután 6/4 6/3as gyözelemmel került be a döntőbe! ITF versenyekkel azonban nem lehet 100ba bejutni... jobb versenyeken kéne indulnia szerintem!
Azért ne feledkezzünk el a többi magyarról sem (igaz ők jelenleg nincsenek Ágival egy súlycsoportban, de a mai helyzetben még ez is nagy szám, hogy 3 meccset tud vki nyerni). Reméljük Zágráb után most is meglesz a tornagyőzelem Kirának!
$25.000 Campobasso (ITA)
Singles Main Draw: (1)Kyra Nagy (HUN) v (LL)Federica D'Ambrosio (ITA) 62 63 (Q)Marinne Giraud (MRI) d. Aniko Kapros (HUN) 06 64 76(5)
2nd Round: Kyra NAGY (HUN) (1) d. Olga PANOVA (RUS) 64 61
QF Kyra NAGY (HUN) (1) d. Anna FLORIS (ITA) 61 63
SF: Kyra NAGY (HUN) (1) - (Q)Teodora MIRCIC (SRB) ma 18.30-kor
én azért reménykedek benne, hogy visszanyeri a formáját (bár olyan biztos nem lesz, mint amikor a Petrával az AO-n maratoni meccset játszott) és visszaérhet a 100-ba; fél év kihagyás után 2 meccset azért nyert egy 50 ezres tornán, ez talán nem olyan rossz eredmény, reméljük lesz ez még jobb is :-)
a népligeti 18! éven aluliak számára kiírt itf versenyen 2 magyar lány játszotta a döntőt!
a 16 éves Mikó (tornagyőztes) és a 14 éves Susányi.
Király Pálma aki úgyszintén 16 éves elindult az 50 ezer $-os cseh felnőtt torna selejtezőben és fogott egy meccset a 2. körben pedig megszorongatta a lettek legnagyobb tehetségét is a világranglista 300. helyezettjét
na reméljük belőlük is lesz valaki és még ott van Szávay Blanka és Babos Timi is a legtehetségesebbek között