Keresés

Részletes keresés

MathiasR Creative Commons License 2000.07.10 0 0 topiknyitó
A hétvégén Donnington Parkban Valentino Rossi megszerezte első 500-as futamgyőzelmét,ebből az apropóból gondoltam a már régóta érlelődő dolog megvalósítására , legyen egy topic, ami csak a gyorsasági motorokról és a motorozásról szól, ahol meg tudjuk vitatni mi, benzinnel fertőzöttek az aktuális történéseket. Megjegyzem, bár régebben (kis-) motoroztam, jelenleg csak négykerekű benzinfalókat hejtok, azaz egyáltalán nem függvénye a topic hozzászólásainak, hogy valaki gyakorolja-e a kétkerekűzést jelenleg.
A saját kedvenceim: Az 500-ban Kevin Swantz volt az Etalon, azrtán szimpatizáltam többekkel, de Valentino Rossi felbukkanása óta (már a 125-ben !) csak és kizárólag ő a NO1. A jelenlegiek közt kedvelem Barrost, Biaggit, KR JR-t, a 250-ben Waldmannt(nem semmit alakított a hétvégén !)a 125-ben meg Locatellit. De azzal együtt bárki jó teljesítményét tudom értékelni, azonban az igazi örömet Valentino okozza.
Ha érdekel bárkit a dolog, és van közzéteendő véleménye, bátran ragadjon billentyűt, szívesen látom itt !
Üdvözlettel:
MathiasR

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!