Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

kidman Creative Commons License 2002.02.05 0 0 86
Hali pokers

A különbség többnyire az izzo foglalatának kialakításában valosul meg ami típusonként meghatározó,illetve a lámpatest kialakítása is befolyásolhatja hogy milyen izzot tervez be a gyár az adott típusba.A H7-es izzo az előírt szabványú névleges teljesítménye 55w és ismertetöje,hogy két lapos lába van!A H1-es szintén 55w-os,de soványabb és csak egy lába van mert a testet maga az izzo adja.A H3-ast többnyire a ködlámpába tervezik.különlegessége hogy egy rövid kis fémdrótrol kapja a negatívot,de szintén 55w-os!Röviden egyforma teljesítmányűek csak más kialakításúak!A H1 helyére,csak drehálással lehet berakni a H7-et,mivel nagyobb!Ha megírod miért kérdezted a cserét,lehet hogy tudok segíteni!

Szkapi Creative Commons License 2002.02.05 0 0 85
kidman!
Engem is érdekelne a 64150svs-ből 2db., szintén FIAT Bravo-ba, hasonlóan pokers-hez. Mikortól lesz nektek ilyen folyamatosan? Keresselek telefonon? Én is vidéki vagyok, nem járok minden héten Bp.-en, viszont jövő hét folyamán menni fogok.
Mennyi darabja az izzónak?
Köszi: Szkapi
Előzmény: kidman (44)
pokers Creative Commons License 2002.02.05 0 0 84
kidman

Meg tudod nekem mondani, mi a különbség a H1, H2, H3 és a H7-es izzók között. Ha jól tudom mindegyik 1 izzószálas és 55W-os.
Egy H1 helyére be lehet rakni egy H7-t??

Üdv,
poke

kidman Creative Commons License 2002.01.29 0 0 83
ABT GOLF4!

Van 4 darab most jött elteszem neked a többi izzot meg nézd meg hogy milyenek ha van gépkönyved hozd el,de a helyszinen is meg tudjuk nézni.Péntektől nem vagyok csk jövő héten leszek!

ABTGolf4 Creative Commons License 2002.01.29 0 0 82
Kidman!

Múltkor kérdeztem, de mondtad, hogy épp nincs olyan index égő ami fehér, de narancs ha villog. Érdeklődnék van-e már, mert akkor a héten mennék érte. Illetve megvenném a többit is a Golf lámpájába.

petersen Creative Commons License 2002.01.29 0 0 81
Kösz Kid,

Jövő héten megjelenek

kidman Creative Commons License 2002.01.28 0 0 80
Írjatok bátran.Szívesen fogadnám a tapasztalatokat kinek hogy jöttek vagy hogy nemjöttek be cuccok.
kidman Creative Commons License 2002.01.26 0 0 79
Petersen

Hétfő 9-18ig,meg úgy általában hétköznap!

petersen Creative Commons License 2002.01.26 0 0 78
Köszi Kidman,

Hattyú utca tökéletes, ott lakom. Mikor vagy benn?

Majd kiveszem az izzót és megnézed.

Petersen

atompyka Creative Commons License 2002.01.26 0 0 77
Kidman:
Nem jutottam el Hozzátok, sorry.

Tom

pokers Creative Commons License 2002.01.25 0 0 76
Kösz kidman, élni fogok a lehetöséggel. Akkor már lehet, hogy 4db-ot fogok venni.

Üdv
poke

Előzmény: kidman (74)
kidman Creative Commons License 2002.01.25 0 0 75
Petersen!

Gyere be a hattyú utcai Osram világítás (I.ker.Hattyú utca 16.) márkaboltba ott majd megorvosoljuk a problémát,de nem árt ha megnézed milyen fajta halogén izzo valo a bringába,mert akkor könnyebb lesz.Ha nincs baj a foncsorral sokat lehet javítani egy jo izzoval.

kidman Creative Commons License 2002.01.25 0 0 74
POke-nak

Természetesen élni fog de mielőtt jönnél,mivel hogy nem pesti vagy eressz meg egy telcsi és akkor biztos hogy lesz!

elf Creative Commons License 2002.01.25 0 0 73
Mielőtt beraksz atom izzókat, szerintem mérd meg valami rendes műszerrel, hogy tényleg megkapja-e az izzó a teljes feszültséget a generátorról.
Ha 1-1.5 volttal kevesebb, az NAGYON sokat számít.
Előzmény: petersen (72)
petersen Creative Commons License 2002.01.25 0 0 72
Kidman!!!

Te vagy az én emberem akit már topic szerte keresek! 1994 békalámpás HOnda Civic a beteg. A lámpája úgy világít mint öreganyám kendőjén a pöttyök. lópac se. milyen izzó van ami valami izmosabb, nem teszi tönkre a búrát, hol lehet beszerezni?????

pokers Creative Commons License 2002.01.25 0 0 71
kidman

Nem a Hellánál vettem, hanem a birner-nél. 1950 Ft/db áron.

Én legközelebb csak Február második felében leszek Pesten. Akkor is élni fog még ez a remek ajánlat??

Üdv
poke

Előzmény: kidman (44)
Mogorva Creative Commons License 2002.01.24 0 0 70
Szia!

Ha van közöd a www.osram.hu oldalhoz, szólhatnál az illetékesnek, hogya durva helyesírási hibákat javítsa ki!

Előzmény: kidman (56)
atompyka Creative Commons License 2002.01.24 0 0 69
Kidman:
Nem tudom, melyikre gondolsz (sárga index, v. H6W), de egyelőre ne mozdulj rá, köszi!
Egyrészt nem tudom, ki tudok-e jutni a szombaton, másrészt ha megyek is, más miatt. A 6W-os még nem aktuális, a sárgához meg előbb ki kell vennem az első indexből az égőt, megnézni, nincs-e előtte búra. De annyira bent van a sarokban, hogy alig férek hozzá, most nincs humorom germózni vele.

Azért köszi!
Tom

Előzmény: kidman (68)
kidman Creative Commons License 2002.01.24 0 0 68
TOM!

Holnap hívj fel 201-91-80 és akkor megmondom miko lesz ilyen izzo mert most nincs a boltba de ha tudok hozatok szombatra oké?

atompyka Creative Commons License 2002.01.24 0 0 67
Kidman:
Tán eljutok szombaton.

Tom

Ui.: Gondoltam, hogy nem néni vagy, mert akkor Kidwoman lennél. :-)

Előzmény: kidman (66)
kidman Creative Commons License 2002.01.24 0 0 66
atompy

Jani bacsi jol mondja a shell kútnál csak a szürke ruhásokra kell vigyázni mert sose fogy ki a tolljuk.Egyébként a mammutnak van parkoloja.Ha a hattyúba állsz meg akkor a shell kút után tedd igaz fizetni kŐ,de kevesebbet mint aközterületesnek.

atompyka Creative Commons License 2002.01.24 0 0 65
:-)
Előzmény: Janibacsi (64)
Janibacsi Creative Commons License 2002.01.24 0 0 64
Széna térnél Mamuttal szembeni ucca, van ott egy Shell:o) kút:o))

JAno

Előzmény: atompyka (63)
atompyka Creative Commons License 2002.01.24 0 0 63
Kidman:
Köszi! Hol ez a Hattyú utca? Meg lehet ott állni?

Tom

Előzmény: kidman (62)
kidman Creative Commons License 2002.01.24 0 0 62
Atompyka

Vagyunk 9-13ig.Ha most szombaton jössz én leszek,igaz nem lány vagyok mint a másik szombatos kolleganőm de legalább vágom a szitut.

kidman Creative Commons License 2002.01.24 0 0 61
Érdekesség!!!!!!!!!!

Van az osramnak olyan elektronikus előtétje ami 12 voltrol működik és képes működtetni egy 9W-os féncsövet amit kékbe is lehet kapni akit érdekel írjon dekorációs világításnak BARÓ.(kb 50w-os fényerőnek felel meg a 9w.persze fehér fénycsövet is kiszolgál akár kempigezni vagy belső világításra)

atompyka Creative Commons License 2002.01.24 0 0 60
Kidman,
szombaton nem vagytok?

Tom

Előzmény: kidman (58)
atompyka Creative Commons License 2002.01.24 0 0 59
Kidman:

Én nem írtam azt, hogy Osram izzó lenne. Anno, mikor vettem a lámpát a Hellánál (izzóval), és azt mondták, ha kell bele égő, hozzájuk menjek, mert máshol nincs, mivel spéci. Akkor el is hittem, mivel ilyen lámpát is csak a Hella hozott (és azt hiszem, hoz) be. Egyenlőre nem kell, de legalább tudom, hogy Nálad fogok kapni, nem kell keresgélnem.
Ja, a H6W-ről beszéltem, csak a félreértések elkerülése végett.

Üdv!
Tom

Előzmény: kidman (58)
kidman Creative Commons License 2002.01.24 0 0 58
atompy!

Mit gondolsz a Hella honnan vette az osram izzot....Na látod!Nem akarta hogy a vevője elmennyen és megvegye olcsóbban az osramnál:ENNYI!
De előbb utóbb kiderülnek a dolgok és most már látod a lényeget.

Koltai Péter Creative Commons License 2002.01.24 0 0 57
"Az az osram márkaképviselet volt tényleg,akkor mond meg a barátodnak ezúton kérünk tőle elnézést."
Átadom, biztos köszöni szépen...

"Ezentúl ha osram kell gyertek hozzám!"
Szerintem Ő nem fog többet osramot venni, ugyanúgy, ahogy én sem tankolok az xy benzinkútnál stb...
Ez van.

Előzmény: kidman (56)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!