Ja igen elnézést, némelyik oldal lassú. Főleg a fuga színpróba. Ugyanis ott előre letölti a nagyobb képeket is. Azonban amikor rákattiniasz a bélyegképre, akkor rögtön meg tudja jeleníteni, nem kell a kép letöltésére várni...
Melyik program, és hol akadtál el? Kérdezz nyugodtan, legalább ennek megfelelően javítom a leírást. :-)))
Szeretném elérni, hogy hesználhetó legyen a lap, és betegyétek a könyvjelzők közé (és nem csak azért mert állandóan emlegetem). Már megbíztam egy írástudó ismerőst, hogy rázza gatyába a vacak megfogalmazásokat -fordítsa magyarról magyarra.
Mondasz egy nevet, vagy becenevet, akkor azt teszem ki :-))) Amennyiben kell akár az oldalát vagy mail címét is szívesen feltüntetem...
Azt hiszem, most már egy továbbképzést kellene tartanod az általad felrakott programok használatáról. Én oly béna vagyok, hogy amit telepítettél, avval sem jutok egyről a kettőre :(
Mi az, hogy könyvjelzőbe kerüljél ?
Laci, nem kevertél össze valakivel a Photoshoppos trükknél, a fordítás segédkezésében ? Boldogan bezsebelném a köszönömöt, de sajnos nem engem illet :))))
Ma elkészítettem 2 képet a fuga színmintához. Már ha érdekel valakit. A cél egyébként, hogy kb 1 hónapon belül az oldalam bekerüljek mindannyiótok könyvjelzőjébe.
Jó bizony, majd milvaúr eldönti, hogy milyen mintát is szeretne :D:)
Félreérthető voltam, az érdekelne, hogy a kerti csapot hogyan is lehetne becsomagolni úgy, hogy azt le lehessen mozaikolni. Tehát nem mozaik mintát keresek. Már gondoltam, hogy beton béléstestet v. hogyishívják feltornyozok rá, a kiálló cső magasságában, aztán pepecseljen vele :) Csak gondoltam találok olyan formát, ami kivitelezhető egyszerű, de nagyszerűen.
Ja, amivel végig grasszált a városon és még valami szatyrot is kunyerált :DDDD Köszi, ha kisebb lyuku, akkor talán meg tudom oldani fejjel lefelé valamire rávarázsolva :)
Keresni szerettem volna egyszerű kerti- ill. falikút mozaikot, sajnos nem jártam sikerrel, helyesebben már nagyon meguntam, ezért ha valaki tud ilyen honlapról, az legyen oly kedves és ossza meg velem. Úgy rémlik egyszer valaki felrakott egy ilyen honlapot, csak nem találom a kedvencek rengetegében.
Sógoromék elbontottak egy házat és a konténerre váró dolgok között mazsolázva találtam egy csillárt meg egy vázát. Megkérdeztem stiglincet kell-e neki mert akkor kimentem. Csak a vázát kérte, azt elraktam, de a búrákat ott hagytam...most meg azon gondolkodom hátha beépiteném én azt a közeljövőben :)))
Na Csajok, miután kellőképpen lebeszéltetek a Kőrisről, így a futáromat küldöm :D:))))
Stiglinc ! A wediről jutott eszembe, hogy valamit kértél a dryvit hálóval kapcsolatban, csak sajnos arra nem emlékszem, hogy vegyünk neked, vagy majd csak valamikor ?
A zag-zag használata : ha egyeneset szeretnénk vágni, akkor az üveget/mozaikot a szélénél határozott, erős mozdulattal elcsípni, ha íveset, akkor egy kicsit oldalirányba döntve a fogót.
ugyanitt a padlólap darabok felső széleit kaszakővel kell életleníteni,
nem mintha kétségbe vonnám a Mester szavait, vagy ilyesmi, vagy megerősítésre lenne szüksége, csak úgy mondom, hogy ezt pl. nekem a burkoló is mondta tavaly, mikor meséltem neki nagyívű mozaikozós terveimről. Azt mondta: vigyázzon ám, mert az éles széleket, ha nem csiszolja le, balesetveszélyes lesz az erkély.