Lányok! Ki tud a Műszőrmeházról? Ma odacaplattunk a gyerekekkel, reluxa lehúzva, kiírva még az se, hogy létezik itt valami. Ha nem jártam volna már ott egyszer, hát azt sem tudnám, hogy hol keressem! Karcagon lenne, s itthon teljes a sötétség? Vagy egyéb? Csak nem költözött ismét egy év után? Akkor azt kéne kiírni, hogy hová, s üzenni itt.
Kaptam egy felkérés félét. Olyan vízipipás keleties szobáról lenne szó. Párnákat kell majd varrnom (ülőpárnát is). Meg szerintem függöny és szőnyeg színekről is szó lesz. Tudtok nekem tanácsot adni,hogy milyen színek legyenek? Mi lehet uralkodó szín,..........meg ilyenek.
Sziasztok! Megszeretném köszönni,hogy olyan sokan voltatok az oldalamon a napokban!A gépemet szervizbe kellett vinni,mert tényleg itt volt a hiba a kis agyában.Mostmár csak az a hülye hirdetés blokkol nem enged át néhány képet és így drága Márta néni blogját sem és a kultúrásokét sem tudom megnézni. Szerika hogy te mekkora utazó vagy!!!!!! Képzeljétek én Dunaújvárosban és Tatabányán is találkoztam vele a közelmúltban,pedig az is távolság.
Lányok, szombaton voltunk Martonvásáron, most nyílt a kiállításuk. Sajnos, képeket nem tudok mutatni, mert nincs gépem, de érdemes kimenni, nagyon szép munkákat láttam. Vasárnapig vannak nyitva a Beethoven iskola melletti épületben, Szent László út 2. Voltunk Sz.szentmiklóson is, a Passzio-Meridában, nagyon bájos üzlet, klassz a választék, és kedvesek a lányok. (Gyári út 9)
Látványkonyhákban szokták sütni: bepácolt hússzeletet roston és ilyen vas vasalót tesznek rá nehezéknek.Így kívűl szépen megsül, de az egész finom porhanyós lesz.
OFF évi, cic, nagycupp innen, a távolból.... :) évi, ha most olvasod e sorokat, jól jegyezd meg és jusson eszedbe akkor is, amikor holnap majd ki akarsz nyírni....tudd, hogy mennyire szeretlek, és hogy belül (nagyon mélyen) egy összerendezett és felkészült ember vagyok, minden látszat ellenére....:D ON