Köszi!Ma reggel a változatosság kedvéért bepisilt de nem is keveset és mindkettő füle benne a cuccba és bambán bámul ,én meg szolok neki meg ne mozdulj erre végigkuszik rajta és már nincs is mit felmosni_:)
amúgy a don is szobatiszta, ha az akar lenni! érdekes, pl 8-10 órát kibír, de ha szombaton séta után leugrok a trafikba ( ami ha oda vissza piros lámpát kapok a zebránál 10 perc) akkor behugyozik....
Híttatok, gyöttem:)) Wilike egy igazi kis genya, de most jó fiú volt (azt az egy ma esti szabadsétás szarevést leszámítva).
Igen, mindig próbálok 1 eltelt behugyozásos-beszarásos hét után dicsekedni hogy Wili már szobatiszta, de még aznap kiderül sokszor hogy nem is:)))
Profi módon vizel a pelenka mellé, sőt alá, már jeleztem hogy fel is tudja hajtani a csücskét szerintem aztán meg vissza. De találtam már kakeszt pelussal letakarva, csak a szagból tudtam hogy valami nincs rendben.
A hund nagyjából a szar és pisiszaggal nem foglalkozik szerintem. Ezek a dolgok egész egyszerűen nem érdeklik, az persze privát vélemény.
A mama kicsi kincse pl megtanulta hogy hol a pelus, és mindig odapisil, akkor is ha az nincs ott. Vagy összegyűrödött. És holt békésen eszi a tócsa mellett a csontját. Végülis megtette amit tanult, az meg legyen a szolga baja hogy nem gondoskodott a pelus kisimításáról:)))
És a hundpisi 1 éves kor körül igen szagos. Hol vannak már azok a szép napok, amikor bár reggel bokáig hullámzott a parkettán a húgy, de szag az nem volt.....
Én is ezen a topikon művelődtem:DD Amikor eldöntöttük, hogy nekünk basset kell, akkor elkezdtem olvasni elölről, biztos még nem értem a rossz részhez, mert végül megvettük:DD
az én öregem, az ugyanolyan köcsög mint eddig. Samuka szeméből egy dolog olvasható ki :" ugye kapok kaját?" viszont Wilmának súlyos anyahiánya lehet, bújik, nyalakodik, hosszasan kell vakargatni. most még kinéztem ellenőrizni a bandát, a fiuk alszanak, de Wilminnyó rohant egy gyors szeretkezésre. annyira édes!
A gyerekrácsról: Sándorka új szokása, hogy a kis körmével kocogtat rajta, ha kell valami. Először vicces volt a kis fémes hang, most azonban a napi egy film közepén (tudjátok nyelvtanból ... bonyodalom, TETŐPONT, megoldás) adja elő.
ne viccelj, ez véresen komoly! itt minden szó igaz, és csak erős idegzetűek olvassák!!! aki itt kiműveli magát az eldöntheti akar-e olyan édes, szomorúszemű kutyát :D muhahahahaha
Köcsögségből:))) Igazából nem tudom, szerencsére mi kerttel rendelkezünk, de majd jön Kisbohóc, és elmondja, hogy Wilike hogyan is szokott vele genyózni a lakásban:))
Nem gondolta ám komolyan az állatvédős beszólást, ez itt nem egy komoly topik.;)
Köszi a választ ,nem hívom az állatvédőket,nekem egy 9 hónapos hound szuka van,valaki nem tudja hogy bár elég ritkán végzi a dolgát a helyén de ha mégis akkor a szőnyegére amin alszik és utánna azon fekszik vígan eezt miért???
és mit csinál, ha petárdáznak? azokat én megnyúznám!!! bár mióta süket a hosszúfülüek bandájából való, Őt már nem zavarja, de előtte szörnyű szilvesztereink voltak....
Jaj ne is mond. És nem csak a lopás miatt. Eljutottunk odáig, hogy ha meglát egy esőfelhőt fejvesztve menekül. Múltkor a Tv-ben dörgött az ég, hát a mi bátor leonbergink azonnal haptákba vágta magát, apját kitúrta a fetrengőről és úgy zihált mintha eljött volna a világvége. Ráadásul sógor megnyugtatott, hogy ez egyre rosszabb lesz - az apjából kiindulva. A gyerek rács már egyáltalán nem hatja meg, simán átlépi ha úgy látja jónak. Gondoltuk majd megkomolyodik, de ehelyett egyre nagyobb galád lesz.
Itt a fórumon Dai van még, aki pár héttel idősebb, mint Fülöp. Panka talán elmúlt már 12.
És van Gyöngyös, akinek a gazdija nem ír mostanában, de ő is idősebb hölgyemény.
A lopás témájáról meg... hát profi tolvajok. Van amelyik mindent visz, mint IFA a kereszteződésben, van amelyik csak kaját lop. Szerencsére az öreg csak kajára specializálta magát, mert tudod egyébként nem kap, el kell lopnia:)
Köszi, gyűjtögetem az infókat KOR ügyben. Eddig a legidősebb ismerősünk 9 éves volt, most Fülöpmami 11.
Nálunk a legdurvább az volt, amikor születésnapra kapott CSOKI HEGYEK ( 1 doboz rafaelló, 2 tábla csoki, 1 doboz Hanuta és más finomságok) tüntek el az asztalról, de úgy ám, hogy a földön a csokipapírok tisztára voltak nyalva, a szőnyegen semmi maszat sem volt !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem hittünk a szemünknek!!
Döbbenet, de nálunk Jukka érett meg a szűcsre. Ellopott ma egy kenyeret és sárgarépát mire kijöttem a fürdőből. Kicsit összevesztünk. De persze a kenyér amikor megtaláltam Mazsi előtt volt - szinte in flangranti - csak hogy ahonnan az el lett lopva az a Mazsi számára tényleg elérhetetlen.
Örülök, hogy más "matuzsálem" is megjelent a fórumon. Annyira jó, hogy ilyen soká is el tudnak élni. Eddig a legöregebb basset akiről hallottam - doki mondta - 16 éves volt és még volt benne szufla :).
Bacsajozott, talán meg is nősült és a nőnek volt egy kutyája ))
„Tudtam, hogy aki kutyát tart, az kutyás lesz. Elkutyásodik. Kutyásokkal ismerkedik, kutyákról beszél, sőt kutyákkal beszél, kutyával fekszik, és kutyával kel, kutyával álmodik: elkutyul. A kutya büdös, továbbá zajos és harap. Ennyit tudtam a kutyáról, és ez nekem elég volt. Kutya-tudásomat sétáltattam nap mint nap, több mint harminchat éven át. Aztán egyszer csak kutya-tudásom elkóborolt, elszökött, nem leltem sehol, hamarosan már nem is kerestem. Kutyát sétáltattam helyette. Kutyás lettem”
Szellemes, kellemes a könyv. Jó történetekkel. A végén amikor már nincs a kutya, még mindig hallja a körmeinek a kopogását a padlón… na nekem akkor van végem, mikor azt a részt olvasom