Sok gázai arab sírja vissza az izraeli meg szállást mert akkor jobb dolguk volt mint a terrorista Hamasz alatt akik terrorizálják őket, kilopták a szemüket,
rajtuk gazdagodtak meg és állandóan háborúba vitték Gázát.
Legujjabb, hogy ellopták az élelmiszer szállítmányt és az . Ez utóbbi annak a kórháznak ment ami alatt lapítanak mint a patkányok.
mucus, történelmi témákban nekem spec. nincsenek előítéleteim, mert én - veled ellentétben - nem egy arabellenes prizmán keresztül szemlélem a világot, főleg nem a többszáz vagy akár párezer évvel ezelőtti eseményeket
a keresztesháborúk kapcsán meg főleg nincsenek előítéleteim, ahogy a neolit, bronzkori, vaskori, hellenisztikus, római kori vagy bizánci Palesztina esetében sem, de sőt még az arab vagy török uralom alatt levő Palesztina esetében sem, mert van bőségesen régészeti meg korabeli irott forrás, amikből tájékozódni lehet, ha valakit érdekel, nincs szükség semmiféle előítéletre, mert azokból nagyjából össze lehet rakni wie es eigentlich gewesen war (Ranke, ha ez mond neked valamit)
mucus, én a mai Izraelről valóban keveset tudok, leginkább azért, mert a régészti dolgaikon kívül kevéssé érdekel, hogyan ölitek ott egymást, ezzel szemben nem is szoktam véleményt nyilvánítani az ottani belpolitikáról meg egyéb ügyekről mert tudom, hogy halovány lila segédfingom sincs ezekről
ezzel szemben régészetről, történelemről van halovány lila segédfingom, nem is kevés, és szíves engedelmeddel pont leszarom az arabrühelletedet, ha ezen a téren fasságokat beszélsz, mint pl. a kereszteshadjáratok kapcsán
a keresztesek pedig sok mindenütt rendeztek vérengzést, többek közt Konstantinápolyban, de más keresztény közösségek is megsínylették keresztény testvérkéik érkeztét
A munkahelyemen egy beduint védtem meg az orosz hülye támadásától.
Szóval te erről semmit nem tudsz csak az előítéleteid után futsz.
Emlékeztetőül: a keresztesek Jeruzsálem elfoglalásakor a zsidók között pont olyan mészárlást rendeztek mint a Magyarországról a törököket kiverő keresztény hadak rendeztek a zsidók között Buda elfoglalásakor.
nem, qrvára nem bonyolult, te rühelled az arabokat, ami szíved joga, az viszont nem szíved joga, hogy mai viszonyokat és attitűdöket visszavetíts egy olyan korszakba, amiben egészen mások voltak a viszonyok, a prioritások, minden egészen másról szólt, mert az egész egyszerűen történelemhamisítás, és ahhoz még neked sincs jogod, minden arabrühelleted mellett