Otletem sincs, gondolom GUS Classic. Ki lehet ezt valahogy deriteni? Termeszetesen nem kerek erte semmit, egyszeruen csak nincs szivem kidobni a szemetbe. Nekem, amiota gepem van, mindig SBm volt, eloszor egy Pro, aztan 16 CD-vel, aztan AWE32, most meg egy AWE64, valamint az irodai gepemben van egy DM MX300-as, az persze minden Creative-ot felulmul. Ugyhogy csak veletlenul van nalam a GUS, ezert is ajanlottam fel valakinek, aki tudna is ertekelni. E kiegeszito kartya asszem csatolhato ra, de hogy mire jo?
Kedves ADONiS!
Ráérünk! A régi játékok nem vésznek el :)))
Valamikor nagyon szerettem a GUS-okat! WIN95 alatt is sokáig használtam. Még ma is egyik barátomnál "csilingel". Bárkinek ajánlom én is (persze a Tiédet). Valamit azért mondjál róla: milyen tipusú, mennyi a memóriája, milyen driver van hozzá (ha nincs, akkor fel tudok ajánlani eggyet, a PnP-hez).
Sziasztok.
hallott valaki a Flashback nevu platformjátékról?
nem egy egyszeru "agyatlan lövöldözos, rohangálós, nyírjunk ki mindenkit, szedjük össze az aranyat és jó lesz" játék. Nagyon jó progi. Ha valaki végigjátszotta már, segítséget kérek tole. addig a pályáig jutok el, ahová akkor teleportálódok, mikor megkapom a munkát. (talán az ötödik munka) az alagsorban van a mentés, az energiafeltölto és a teleport. egy vöröses árnyalatú pályára kerülök, valamit csinálnom kell adott ido alatt. Eljutok oda ahová szerintem kéne, és a mütyürrel, amim van, nem tudok csinálni semmit, az idom meg egyszer csak lejár, és meghalok.
elore is köszi.
Bocs, de mostanában nem nagyon volt időm frissíteni, de a jövő héten sort kerítek rá. A Cannon Foddert is felteszem, ha kell.
Hahh, ha nem tetszik, gyertek, üssetek!! ;)
ToMy_! Te, en ezt mar fel is toltottem rip-nek. Ha nem tette fel a site-ra, akkor utni kellene erte :-)))
rip! Sorry, hogy igy eltuntem, de iszonyura kellett dolgoznom. A heten remelem lesz idom ujabb adag game-ra. Es segits mar ezen a sracon itt... vagy lehet, hogy mar regen irtad ide az oldal elerhetoseget?
Álljon itt egy toplista, amit a szomszéd sráccal (miro) szedtünk össze. A sorrend itt kényegtelen:
Spy Hunter
Spy vs Spy (sorozat)
Kick Start I.-II.
Grand Prix Circuit
Hyper Circuit (ezt utáltam)
Gumshoe (ezt ismeri valaki???)
Exploding Fist (első játékaim egyike)
Commando
Impossible Mission (amikor ezt beírtam, dobott egy hátast, hogy pont ez nem jutott eszébe)
A Wizard akkor is kenterbe ver mindent!!!
Wizard Rulez!!!
Ha jól emlékszem Save New York volt a neve stuff-nak, amit ugyancsak órákon keresztül tudtunk nyüstölni. Repülők, madarak, tojások, földalattik, elképesztő volt. A rohadék madarak állandóan leették a házakat, miközben dobálták a porontyaikat.
Persze ne feledjük: Last Ninja II. Rulez!!!
Persze!
Főleg amikor a legutolsó pályán ( The Pit ) ami teljesen üres volt, az őrült sebességgel rohangáló ellenfelek mellett arra kötöttünk fogadásokat, ki tudja hamarabb a társa összes életét levadászni:))))))
Hogyne emlékeznénk a haalmas, klasszikus Wizard of Wor-ra... Anyám, mennyit nyomtuk annak idején.
Mikor kinyírtunk mindenkit jött a"cecelégy", hehe, ahogy mi hívtuk, vagy a varázsló. Nagyon nagy szám játék volt. Imádtam.
Emlékszik még valaki a jó öreg C64-re! Hát annak a gépnek a hangulata nálunk máig téma. Kérek észrevételeket egy őskori kövület, mégis frenetikusan eltalált játékkal kapcsolatban (lehet, hogy korábban már volt róla szó, csak én nem tudok róla): WIZARD OF WOR!!!
Kedves ripper!
A GameOver CD-t, a Videoton gyártotta le a ComSer Kft. megbízásából. Ám nagyon gyorsan kiderült, hogy a több, mint háromszáz játék nagytöbbsége szerzői jogdíjas. Az egészet meg kellett semmisíteni. De nekem azért jutott pár darab belőle (de már csak egy van mostanra). És még annyit, hogy a játékok, talán egy vagy két kivétellel - SB IRQ5, IO=220 -ra vannak állítva, így akár a CD-ről is játszhatóak.
A játékok, amiket írtál, persze hogy érdekelnek:)
Minden játéknak örükök, ami nekem nincs meg.
A Game Over CD is érdekesen hangzik, nem ismerem. írnál róla valamit?