Mózes! nekm KAPOSVÁRON frissitetek,másfélora alatt kész-le a kalap GÓRÉ s az egész gárda előtt- pontos szavatarto emberek-mdenkinek csak ájánlani tudom.
Ide is beírom. Délelőtt voltam szoftverfrissítésen az Autovárosnál, azóta nem tapasztaltam rángatást, DE: fél órája hívtak, hogy visszakellene mennem, mert most jött meg a legújabb szoftver, Szerdán megint megyek.......
Én is sokat gondolkodtam az idő előtti cserén. Én elég sokat dugózok és főleg bp-i körülmények között használom, ezért úgy döntöttem elviszem, ártani nem árt. Amúyg nekem is valamikor ősszel lesz esedékes a szervíz...
Lehet, hogy akkor majd Gödöllőre viszem, majd meglátom, milyenek Szabóék. Egyetlen szervízes (ő magát alkatrészesnek mondta, de akkor miért hozzá kapcsoltak?) bénázásából még nem vonok le messzemenő következtetéseket, de azért persze elgondolkodtat.
Én ma beszéltem személyesen a szervizes sráccal. Gödöllőre lehet vinni saját olajat (mert az olaj áraik valóban nagyon drágák), az egyéb szerviz áraik, óradíj viszont összehasonlítva a többi ajánlattal a "normál/kedvező" kategóriába tartoznak. Szerintem így ez sem rossz! Én is gondolkodtam az idő előtti olajcserén, de mivel nem megyek olyan sokat egy évben és ha most cserélek, szerintem hülyeség lenne novemberben megint leengedni, amikor majd kell vinnem kötelező szervizre. Így valószínűleg én ezt kihagyom. Olajfogyást eddig nem vettem észre, bár a színe sötétebb lett, de ez természetes.
Én is gondolkodtam Gödöllőben, de az ő áraik jóval drágábbak. Legalábbis szerettem volna az olajcserével összekötni a frissítést is, de legfeljen utóbbit külön oldom meg, és mondjuk Gödöllőn frissíttetem majd...
Hát ez elég furcsa, mert a Kiaszabó olvassa a fórumot, úgyhogy ha máshonnan nem , innen tudhatná (mégha nem is ő mondta személyesen, hanem egy szervizes)..de szerintem elég nevetséges kijelentés egy szervíz részéről, hogy még nem is hallott róla..
Csütörtökön viszem idő előtti olajcserére a kocsit. A Kia Szabóval beszéltem, de már majdnem letettem róluk, mert halvány gőzük sem volt, milyen árat mondjanak, percekig gondolkodtak. Végül egész jó árat mondtak, úgyhogy viszem oda, remélem nem lesz gond velük.
Rákérdeztem a szoftverfrissítésre, a pali életében nem hallott erről, úgyhogy azzal kapcsolatban biztos máshova viszem. De hova?
SW-ben mind a 3 fejtámlának koppra le kellene mennie....
A csomagtartó nekem simán záródik, persze van egy ki extra katt, de azt annak tudom be hogy a zár nyelvnél van egy müanyag fül azt is be kell nyomnia az ajtonak.
A 7 végén tankoltam a gépbe és nekivágtunk Sződligetnek a rakparton keresztül BP-n keresztül délbudáról. A komp. 5,5 ös fogyit mutatott! most mondjam azt hogy ennyi a városi fogyasztásom ?!?! :-))) 1,6 brenya! persze ez extrém kimélő üzemmód volt 60-70-el de akkor is tetszett. :-)
Egyszer nekem is, aztán rájöttem, hogy csak beljebb kell tolni. Lehet ,hogy nálad is ijebb csúszott. Vagy próbáltad kivenni és viszatenni? A Pc-re dugva egyébként működik?
"Csomagtartó zárásához sztem a szokásosnál nagyobb dinamikára van szükség."
Ezt sajnos én is tapasztaltam. Mikor voltam szoftvert frissíteni (a megtorpanás miatt) akkor kérdeztem is a szervízest, hogy tudnak-e rajta állítani. Azt mondták, hogy majd megnézik. Na, mondanom sem kell, hogy mikor a szervízben próbálgattuk, akkor úgy záródott mint az álom. Azért nem adtam fel a dolgot. Majd ha viszem ötezresre, akkor újfent megnézetem.
"Az audió szolgáltatásai jók, a hangja viszont szörnyű, magas hang véletlenül sincs, a basszust meg nem lehet annyira levenni, hogy ne torzítson..."
Hát igen, a magas hangokat én is kevésnek érzem. A mélyek viszont nálam nem torzítanak. Nem mondom, hogy nem szólhatna még szebben, de ha azt vesszük, hogy ez egy gyári cucc, ahhoz képest egész jó.
"Már érdeklődtem a megoldás után, azzal bíztatnak, hogy kb 60-80e ft-ból megoldható..."
Miket javasoltak cserére? Én első körben a "csipogókat" cserélném.
Ja, bónusz kérdés az SW tulajokhoz! Nálatok sem lehet teljesen betolni a középső fejtámlát hátul?
a suzikkal nem az a baj hogy megtudnak állni, hanem az a baj hogy az 1,3 motor amit beleraktak az kurva jó és emiatt sok suzis schumachernek érzi magát, mert megy a verda 160-at és akkor öröm boldogság! csak abba nem gondolnak bele hogy a kasztni 0,5-ös véköny szarból van, meg az alváz is! (persze most lehet itt osztani az észt hogy 120 felett mind1 miben ülsz ha csattansz) a másik meg az említett virsligumik! azért biciklikerekeken guruló suzis ne érezze már hogy 160-al mehet!!! a múltkor is leelőzött egy Wagonermeg győr és szombathely között! nagyon érezte a verdát, kanyar előttünk ő előz mert viszi a gép! széép üveghangon ment el mellettem! aztán 10 km után mögötte álltam a pirosnál! akkor ki volt potenciálisabb vesedonor????
Tudja valaki, hogy lehet a biztonságiöv sípolását kiiktatni.
A garázsba való beálláskor mindig besípol és nincs kedvem azért a 8 méterért bekapcsolni az övet. Pláne akkor zavaró, ha megállás előtt már rutinból kioldom és akkor hallgathatom kibeszálláskor és tolatáskor végig.
Nincs neki valami biztije, amit ki lehetne szedni?
Hogy mennyire szalon azt nem tudom, de majd kiderül :-) Annó egy imerősöm u.ott vett szintén szalonkocsit, csak az Rió volt, neki bejött nagyon a gép, így remélem nekünk sem lesz gondunk vele.
Az átvétel rövid idejében én is reménykedem hiszen a kocsi már ott van így "csak" a papírra kell várni. Mondjuk a magyar hivatalok ügyintézése, hát ... :-)
Mivel szalon, így jó sansszal megkapod a taliig... :) Nekem a THM kicsit soknak tűnik, mintha ott jönne vissza az ajándékok egy része, de rosszanak azért nem mondanám a bizniszt... persze tudni kéne, hogy a szalonautó mennyire szalon... :)