Az, hogy te miket "vélsz", már megint nem releváns. Konkrétumot, ha kérhetem!!!
Talán nem kellene kivetítened másra a saját reakcióidat és mindjárt tisztábban látnád a téged körülvevő világot!
Egyszer majd próbáld ki fóbiák és előítéletek nélkül megélni egy napodat! Meglásd, egész más színű lesz a világ. A zsákutcából is van kiút.
(mondjuk van akiknek nincs, hisz ezekről szól a nóta, ezekről nyilt ez a topik és ezekkel lehet azonosulni, vagy ezektől lehet elhatárolódni. szabadon választott, csak aztán utólagosan nem rinyálni!!! :) )
Engem is aggaszt ez a stílus.De az irodalomban is megjelentek ezek a közönséges szavak, állítólag jogos, mert ilyen az élet.
Én magam soha életemben nem mondtam még ki egyiket sem, mert nem helyeslem a használatukat. De aki itt elítélően ír a más modoráról, szinte tobzódik az élvezetben, hogy használhatja őket.
Nem is tanácsolnám, hogy a Jobbikkal vállalj erkölcsi közösséget" Ne legyél féltékeny, ez eszembe se jutott. Meghagyom őket neked. Alkalomadtán majd közlöm azt is, hova dugd a tanácsaidat.
Nem is tanácsolnám, hogy a Jobbikkal vállalj erkölcsi közösséget, mert akkor onnan ki leszel hamarost baszva.
Ezt szerintem bízzuk a többiekre (szavazó nem is párttagok), de azt fogod érezni, hogy az erkölcsi magasságaid be lettek csapva.
Csalódni fogsz. Már megint?
Irány az LMP? Megzöldült kékmadár? De itt egy új alternatíva a DKP. A feje él a test már más, fejétől bűzlik a hal ne talán tán? Egyébként ma már az evolúció is megkerülhető. Lehetséges lesz akár egy fejátültetés is. Most még szerintem nem tart itt a cucbalibaoldali orvostudomány. De maj ki evolvulódítál. :-))
„Az egy primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti” – írta egy szélsőséges politikai csoport tagja egy olyan emberről, aki politikai fogolyként 13 évet ült le a szovjet tömb egyik börtönében, miután előzőleg a siralomházban várta hónapokon át kivégzését.
Visszajött 1957 időszaka? A megtorló dühöngésé?
Az egykor halálra ítélt forradalmár most megértette igazi küldetését. Ezért maradt ő életben, miközben harcostársainak egy része kötélen végezte. Neki élnie kellett, hogy 2011-ben is felmutassa a társadalomnak: ilyenek voltak, akik őt halálra ítélték, majd több mint egy évtizeden át börtönben tartották.
„Primitív, köztörvényes… prosti”…
Eddig becsületsértés. Ráadásul szakmai blama is, a forradalmár ugyanis – ámbár az a rendszer valószínűleg köztörvényesként börtönözte be – 1990 óta nem köztörvényes elítélt. Tudniillik 1990-ben a demokratikusan megválasztott parlament első törvénye paragrafusba iktatta: 1956 forradalom volt.
Forradalomtagadás?... Ebben Biszku elvtársát követi az utód.
„…lincselő…”
Ez bizony már rágalmazásnak hangzik. Majd eldönti a bíróság.
Ami a jogi kérdésektől függetlenül megállapítható: ez a hangnem aligha illik Európába – annak ellenére, hogy a brüsszeli szélsőség is megengedi magának a dühöngést.
„2006-ban egy feldühödött, esze ment csőcselék megpróbálta széjjelverni Budapest belvárosát” – dühöngte a televízióban egy másik szélsőséges.
Igen. Már el tudjuk képzelni, hogyan festettek az Andrássy út 60-ban a kínvallatók. Már tudjuk, kik verték heteken át Mindszenty Józsefet. Kik sanyargatták halálba azt a sok száz kiváló embert, akiknek fényképe a Terror Házának falán sorakozik.
Frakciót akar alapítani ez a stílus…
Stílus? Honnan ismerős? Nos, emlékezzük csak, mi váltotta ki azt, hogy „feldühödött, esze ment csőcselék megpróbálja széjjelverni Budapest belvárosát”?
…a szarból visszahoztuk a kormányzást… egymással szarakodjunk… nem kell beszarni… arra szarok… tenni és nem szarakodtak azon, hogy hogy a francban lesz… párak, akik nem szarakodtak azon, hogy a megyei… és be vagyunk szarva… egy lószart, mama…írok majd kibaszott jó…meg kibaszott sok elemzést… Bassza meg, ugyan nem… útiköltség elszámolásunk, bassza meg… ebben a kurva országban… ez a kurva ország… ami kurva fontos… kurva sok bort… ezt a kurva országot… a kurva életbe!... kurva jól meg lehet… egymás közötti faszkodás… húzzatok már a picsába ezzel.
Ez a modor jelenik majd meg önálló képviselőcsoportként egy európai ország jogalkotó Házában: …köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti… feldühödött, eszement csőcselék… a szarból visszahoztuk a kormányzást… írok majd kibaszott jó… útiköltség elszámolásunk, bassza meg… ezt a kurva országot… a kurva életbe!
Alighanem az erkölcsi selejt frakciója fog újabb szégyent hozni az országra.