A kiskandúr és a nagykandúr beszélgetnek. - Mondd nagykandúr! Hova jársz te éjszaka? - kérdi a kicsi. - Hát a lány cicákhoz. - válaszol a nagy. - Óh, vigyél már el engem is! - Nem lehet, kiskandúr, kicsi vagy még. - De nagykandúr, vigyél már eeel! Nagyon-nagyon szeretném! - Nem lehet! - Óóóóó, légy szíves! - Na jó, nem bánom, gyere! Mikor beesteledik, felmásznak a háztetőre és nyávognak kegyetlenül. Később elered az eső és nagyon fúj a szél, lesodorja őket a tető szélére, épp hogy bele tudnak kapaszkodni az esőcsatornába. A kiskandúr nyögdécsel, de tovább erőlködik. Később megszólal: -Nagykandúr! Bírod még? -Bírom kiskandúr. -Jaj nagykandúr én még dugok vagy tíz percig, utána hazamegyek, mert már nagyon elfáradtam.
Júúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjjj, milyen vagy!!!!!! egyszer szegény bencusnak is volt a fején ilyen bili, háát halálra volt eleitne rémülve, nekiment mindennek, majd bevágta a durcást és lefeküdt aludni. nem volt ám az vicces látvány, szegény kis beteg. de mikor már jobban vannak akkor az már vicces
Simon az mindig istenkirálycsávó volt, hát Prol, őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő Xc: szóhoz sem... de ez ebben a formában nem igaz, mert tetszik, hogy iszonyatosan néz ki, megdöbbent. ehhez képest robibácsi új stylje kiskutya a bőr szoknyácskával. szerintem van neki skull-os csuklószorítója is :DDD