Keresés

Részletes keresés

padisah Creative Commons License 2016.11.11 0 1 59176

ha jól értem, akkor a levelet a munkaerő közvetítőtől kaptad, tehát nem a profession küldte hírlevélben

a közvetítőnek meg nagyjából kaka az oldala, hibásan is tölt fel, és aztán az alapján elutasítanak

 

gondolom az lehetett, hogy vettek adatbázis hozzáférést, rákerestek egy profilra, ami kidobott téged is

erre kiment az egyen-levél hogy jöhetsz

 

aztán

1) a portál rosszul rögzítette a cv-t, főleg ha az mezőnkénti felöltéssel jár, nem csak egy doc fájl feltöltésével

2) igazából az eredeti keresésnek is épp csak megfeleltél, és a feltöltött már annyiban különbözik hogy így nem kell

3) esetleg csak a cv-d kellett, nem is volt állás

4) már betöltötte az állást más, de nem ezt üzenték vissza, hanem egyen-üzenet hogy mégsem felelsz meg

5) visszavonta az állást a megbízó, de erre is az egyen-válasz ment ki

 

mondjuk engem a dolog a közvetlen vállalati karrier portálok oldaláról érdekel inkább, hogy ott milyenek a tapasztalatok

sokszor van olyan, hogy a jelentkezést elbonyolítják, egyesével felvetetik a korábbi munkahelyeket, képzettséget minden cégnél

 

szerintem még a jobbik eset, ami egy doc feltöltésével lezárja ezt a témát, vagy egy emailcímet ad meg, amire el lehet levélben küldeni

Előzmény: budkin (59174)
nyman Creative Commons License 2016.11.11 0 0 59175

Hat ez eleg nagy szivatas. Erdekes hozzaallasu a ceg.

 

Nehany ilyen ceges oldalon valo regisztracion atverekedtem magam, sok esetben tenyleg szivas. Nem enged tovabb, ha nem a megfelelo format hasznalod pl. datumnal, van ugy, hogy iskolai vegzettseget csak a felsoroltakbol lehet valasztani, de nincs ilyen. Jo parszor feladtam, csak akkor toltam vegig, ha vmi nagyon erdekel volna. Persze lehet ez a cel, hogy igy szukitseg a jelentkezok szamat. Aki raszan egy rakas idot, az tenyleg erdeklodo, nem csak szorja a jelentkezest. 

Előzmény: budkin (59174)
budkin Creative Commons License 2016.11.10 0 0 59174

Sziasztok,

 

Gondoltam megosztom veletek az egyik munkaerő közvetítő céggel való tapasztalatomat. Kapok hirtelen egy e-mailt az egyik munkaerő közvetítő cégtől miszerint a profession.hu-n találták az önéletrajzomat és lenne egy állásuk ami megfelel a szakmai tapasztalatomnak. Bár nem keresek aktívan munkát megnéztem az állásajánlatot, az elvárások szakmai tapasztalat s nyelvismeret terén tényleg megfelelnek a tapasztalatomnak s ismereteimnek u.h. gondoltam miért ne, megnézem miről van szó, talán kapok valami jobb ajánlatot mint ahol dolgozok. 

 

Jelentkezni az állásra, csak úgy lehet, ha regisztrálok a honlapjukon keresztül (számomra rejtély, hogy egy e-mailben küldött önéletrajzzal mi lenne a gond, de ez lényegtelen), regisztrálok az oldalra, 645 hibaüzenet után elfogadja végre a regisztrációmat s meg tudom végre nyomni a jelentkezek gombot az adott álláshirdetésnél. Ezt követően várok eltelik 1 nap, 2 nap szegényeknek biztos sok a dolguk, 3-ik nap kezdek azon gondolkozni, hogy fel kéne őket hívni telefonon, nem válaszol senki, akkor várjunk még egy kicsit. Érkezik egy levél: átnézték az önéletrajzomat és sajnálattal közlik, hogy az önéletrajzom nem felel meg a pozíció által támasztott követelményeknek. Hangosan felröhögtem. A hozzám eljuttatott munkaköri leírás minden pontjának megfelelek, 10 éves munkatapasztalattal azt se mondhatja, hogy túl öreg vagy túl fiatal vagyok, mi több, ők kerestek meg az állásajánlattal mivel ők is úgy gondolták, hogy megfelelő lennék az állásra. 

 

Visszakérdeztem, hogy mégis, hogy lehetséges, hogy a profession.hu-ra feltöltött önéletrajzom alapján megfelelőnek találtak az állásra s a honlapjukra feltöltött önéletrajz alapján már nem. Kétlem, hogy válaszolnak. 

padisah Creative Commons License 2016.11.09 0 0 59173

neked már megvan az a képzettségi szinted + speciális tudásod hogy egy ilyen helyzetben te diktálj

viszont a legtöbb pozícióra most is több jelöltből válogatnak, vagy legalábbis nagyon szeretnének, és akkor mindig el tudják játszani hogy a jelölteket egyesével nyomás alá helyezik

 

az igaz, hogy a közvetítő végül is érdekelt a magasabb bér kiharcolásában, meg persze abban is, hogy nagyobb valószínűséggel fogadja el a megbízó a jelöltet, ami meg fordítottan arányos a fizetéssel

 

az itt felsorolt dolgokat szerintem a tucatáru átlagos, nem túl nagy képzettséget és képességet követelő munkára jelentkezőkkel játsszák el, feljebb már örülnek ha van jelentkező

Előzmény: nyman (59172)
nyman Creative Commons License 2016.11.08 0 0 59172

Lehet, hogy vannak ilyenek, de nekem nincsenek ilyen tapasztalataim, amit a cikk felsorol. Sok az inkonpetens a piacon, az teny, de meg nem hallottam volna, hogy vkit igy ravesznek melora. Persze a mintavetelezesem nem tul szeles.

 

A sikerdij sok esetben a jelentkezo fizetesehez kotott, igy nem hiszem, hogy nem erdeke felfele tolni. Jellemzoen garanciat is adnak, ha vki nem valik be, vagy felmond par honapon belul, akkor keresniuk kell masikat. Igy nincs ertelme trukkozni.

 

Olyat ugyan hallottam, hogy a fizetesi igenyem magas, szerinte csak ennyit vagy annyit erek a piacon, mindezt ugy, hogy mikor ezek elhangoztak, a szemelyzetis altal bemondott szam felett kerestem. Lehet, hogy ezeknel ateltem volna a felsoroltak kozul egyet, kettot, de nem jutottunk el odaig a folyamatban.

:)

Előzmény: padisah (59171)
padisah Creative Commons License 2016.11.08 0 0 59171

http://www.forbes.com/sites/lizryan/2016/11/06/ten-ways-lousy-recruiters-use-fear-to-keep-job-seekers-in-line/2/#5e8432622a24

 

kicsit lejjebb kell görgetni

felsorolja azokat a trükköket, amivel tisztességtelen fejvadászok sakkban tartják a jelentkezőket, hogy egyrészt rábírják az ajánlat elfogadására, másrészt hogy ne kezdjen mondjuk a fizetésen alkudozni

 

Ten Way Lousy Recruiters Use Fear to Keep Candidates In Line

1. Lousy recruiters maintain an atmosphere of scarcity to keep candidates feeling weak and valueless. They mislead candidates by continuously making them feel that if they don’t play by a recruiter’s ridiculous and insulting rules, they’ll be kicked out of the process. What are those ridiculous and insulting rules? They include things like giving up personal financial information from the first phone call, putting up with insulting interview protocols and idiotic questions, and generally approaching their job search as a desperate beggar rather than the talented professional they are.

 

(van még 9 pont a cikkben)

nyman Creative Commons License 2016.11.04 0 0 59170

Nalunk is volt par honapja, hogy nem vettunk fel vkit, aki szakmailag rendben volt tobb ember szerint, de a "szemelyiseg teszt"-en elbukott.

 

Ilyenkor persze elojon a alliberalis kettos merce. Nem tudom,miert nem adtunk a gyereknek 1-2 honap eselyt, meg utana is, ha nem viselkedik ki lehet rugni. De hat marad az "eloitelet"i

Előzmény: padisah (59169)
padisah Creative Commons License 2016.11.04 0 0 59169

HR-es körökben ezért azt szokták mondani, hogy a legjobban azzal lehet kivédeni az emberállomány gyors cserélődését, ha az új emberek felvételénél az álláshoz elengedhetetlen képességek mellett a munkaadó azt is figyelembe veszi, hogy a leendő munkavállaló a vállalati kultúrába személyiségébe és motivációit tekintve is jobban beilleszkedik.

 

Ugye, akinek kalapácsa van, mindent szögnek néz, márpedig a fejvadászok csak ezt a nem-szakmai részét tudják a dolognak ellenőrizni. Ahogy ez a mentalitás tért hódít, úgy lehetetlen lesz jó szakmai tudással kompenzálni ha valaki "nem illeszkedik a vállalati kultúrába"

 

akár azért mert a jelentkező történetesen homofób, vagy szélsőjobboldali szimpatizáns, ami ugye a cég üzeneteivel teljesen ellentétes, és aminek nem kéne szempontnak lennie egy kiválasztás során

Előzmény: nyman (59168)
nyman Creative Commons License 2016.11.04 0 0 59168

http://index.hu/gazdasag/allas/2016/11/04/munkaerohiany_mobilitas_allas/

 

Kicsit ellentmodasos a cikk.

 

Beszel a munkaerohianyrol utana meg az allaskeresesi hibakrol.

 

Ha munkaerohiany van, akkor sok esetben nem landol a kukaban az eletrajz, hanem inkabb orul, hogy vki jelentkezik.

 

Aki valogat, megszivhatja. Tegnap beszeltem egy volt osztalytarsammal, o egy 300 fos termelo cegnel dolgozik. Naluk mar heti 4-5 ember megy el a konkurenciahoz, a felsovezetesben meg mindig nem tudatosult, hogy bert kellene emelni, csak basztatjak a hr-eseket, hogy vegyenek fel embert. 

 

Par eve meg komoly teszteket kellett kitolteni, hogy dolgozhasson vki a cegnel, ma mar orulnek ha vki beesik az ajton, igy sincs letszam a megrendelesek kielegitesere.

nyman Creative Commons License 2016.10.04 0 0 59167

Egy allashirdetes, ami nem beszel melle :)

 

 

http://www.cvonline.hu/uzemvezeto/1080637/j.html

 

emyl Creative Commons License 2016.09.29 0 0 59166

úgy csinálsz mintha abban bíznál hogy majd elolvassa volt-e bármi reakció a beböfögött fasságaira, holott tudod hogy nettó reklám az egész :)

Előzmény: Order of Hermes (59165)
Order of Hermes Creative Commons License 2016.09.29 0 0 59165

Nem lehetne a topicot megkimelni ezektol az okorsegektol? Legkozelebb mar levegovetellel lehet penzt keresni?

Előzmény: cseppem (59164)
Order of Hermes Creative Commons License 2016.09.25 0 2 59163

Ilyen pénzszüretelős meló, mint a Pinokkióban nincs esetleg? Mert ez a videónézés olyan szobamunka, én inkább a friss levegőn szeretném a pénzt szüretelni.

Előzmény: Törölt nick (59162)
Törölt nick Creative Commons License 2016.09.24 -4 0 59162

Semmi más dolgot nem kell tenni csak videókat nézni, véleményezni, és likeolni!!!! 
Nem rossz ügye?! 
Nincs regisztrációs díj és nem kell venned semmit!!!
Számítógépről és okostelefonról is csinálhatod, akár útközben is.
-Ez nem egy bevételmegosztó, vagy HYIP program. Teljesen más koncepció, hogy pénzt keress az interneten.
Első lépésként regisztráció és kvalifikáció van.

-Heti 25$/óra fizet, max.10 óra, vagy max.250$, ezért csak videókat, filmelőzeteseket, TV kisérleti műsorokat kell nézni.

Nincs regisztrációs költség, kezdő csomag és hasonlók!
Csak egy egyszerű regisztráció, ami kb. 5 perc és indulhat a munka! 
Akár fizetéskiegészítésként, vagy munkanélküliség estén, GYES-GYED mellett vagy akár iskola mellett is végezhető!

Ha felkeltette az érdeklődésedet , bővebb informaciót szeretnél vagy valamilyen kérdésed lenne, írj nyugodtan : kardora.thwglobal@gmail.com :)

Gio16 Creative Commons License 2016.09.22 0 0 59161

(A linken 13+ év akart szerepelni munkatapasztalatnak)

Előzmény: Gio16 (59160)
Gio16 Creative Commons License 2016.09.22 0 0 59160

Azonnali kezdéssel irodai munkát keresek 14 éves  munkatapasztalattal a hátam mögött, például könyvelő, adminisztrátor, recepciós területeken. Végzettségem képesített könyvelő, pü-i ügyintéző,  középszinten tudok angolul.

 

Egy másik fórumon írtam  viszontagságaimról

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=141066663&t=9037893

BattleGURU Creative Commons License 2016.09.19 0 0 59159

Azoknak akik munkát keresnek, hadd ajánljak egy nagyon jó anonim munkahely-értékelő oldalt.
https://munkahet.hu/

karen111 Creative Commons License 2016.09.05 0 0 59158
nlfun Creative Commons License 2016.08.30 0 0 59157

Sziasztok!

 

Több országban is éltem már készültek blogok Hollandiáról, Írországról illetve vlog készült az Angliai munkakeresésemről. Talán segíthet annak aki szeretne belelátni, mi hogyan működött az én esetemben.

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLJjWQWxWLNLwa9xDOUiEwmz3FYwF4ZpUK

Még nem tudom melyik ország következik, de elkezdtem egy új Vlogot ismét, ha gondoljátok nézzetek bele és ha tetszik iratkozzatok fel. A címe Egy Kicsit Mindenhol.
 
https://www.youtube.com/channel/UCTrKt2f0dhjJaNLP053D2uw

 

Facebook

https://www.facebook.com/EgyKicsitMindenhol/

Egy kalappal mindenkinek :)

Üdv,
Bea


padisah Creative Commons License 2016.08.15 0 0 59156

a hr-eseknek (és lehet hogy az őket fizető vezetőknek inkább) az a mentalitása, hogy katonákat kell felvenni a céghez, agyatlan idomítható embereket, akik imádnak csapatban dolgozni/létezni, önálló véleménye nincs vagy legalábbis sikeresen rejti el

 

az it-n belül is az elmúlt évek trendje az hogy agilis módszertanok/csapatmunka -> egyéni felelősségvállalás(és kreativitás) kiiktatva a rendszerből, ennek megfelelően a HR is eleve olyanokat akar felvenni akik ebbe a csapatmunka rendszerbe jól beépíthetőek

 

szerintem ez pont nem eredményez hatékony szervezeteket, vagy hatékony munkát, de sajnos nem én leszek az aki megmutatja hogy lehet ezt másképp csinálni - nincs pénzem it céget alapítani

Előzmény: beluska13 (59155)
beluska13 Creative Commons License 2016.08.15 0 0 59155

"... sok esetben olyan HR sek döntenek az alkalmasságodról, akinek lövése sincs arról, milyen szakmai IT elvárásoknak kell megfelelned ...".

Én nem IT-val foglalkozom, ingatlankezelő vagyok.

Az elmúlt tíz év alatt elég szépen lezüllött ez a szakma, és úgy látom, hogy ez a trend folytatódik.

Az elmúlt pár interjú során azt tapasztaltam, hogy már nem a szakmai szempontok képezik a súlyt a döntéshozásban, hanem inkább azt mérik fel, hogy mennyire tudsz beilleszkedni, mennyire vagy hajlandó elvégezni a rád bízott feladatokat (még akkor is, ha nem értesz velük egyet), illetve mennyire vagy hajlandó ezekért a felelősséget vállalni. Pl. majd a főnök megmondja, hogy mit csinálj, kitől rendeld meg a munkát, de a teljesítési igazolást már te írd alá, ha gubanc van, te vidd el a balhét.

A másik fő szempont a döntéshozásnál a bér.

Hat-hét éve még a mostani átlag nettó fizetés másfélszeresét simán meg lehetett keresni ezen a területen. Ma már nem így van, nagyon lenyomták a pénzeket, és állandóan az: "ez a projekt nem bír el többet" szlogent hangoztatják.

Nem tudom, más szakmákra jellemző-e ez a trend, de itt jelenleg ez van.

Előzmény: Sentinel800 (59152)
beluska13 Creative Commons License 2016.08.15 0 0 59154

Sziasztok! Mi a véleményetek az online tesztekről? Csinált már valaki ilyet?

Én most találkoztam vele először, elég gáz volt, mert a vége felé el kezdett szarakodni a rendszer, válaszadás után egy perc múlva jött a következő kérdés (persze időre ment az egész, így elég sok mindent nem tudtam befejezni), majd egyszerűen lefagyott az egész.

Persze újra belépni már nem lehet, a kiküldött jelszó csak egyszeri belépést tesz lehetővé.

Egyet tehettem, küldtem egy képernyőképet a HR illetékesnek.

Ma feloldották a belépési korlátozást, ismét be tudtam lépni egy alkalomra, de csak ahhoz az egy menüponthoz fértem hozzá, aminél lefagyott, a többi feladatot már zárolta a rendszer.

Szép új világ elé nézünk, ha lassan a gépeken múlik a döntés.

 

 

chalmers Creative Commons License 2016.07.28 0 0 59153

Kaptam mar en is ugy "beurgro" feladatot, hogy atkuldtek egy kiviteli tervcsomagot, hogy velemenyezzem meg. Irtam par eszrevetelt, ezutan egy olyan megjegyzest, hogy az ilyen feladatokat penzert szoktam csinalni. Nem hivtak interjura :)

 

A listahoz. Par hete beszeltem egy volt evfolyamtarsammal. Az egyik interjun azt mondja a szemelyzetis, hogy kert referenciat az egyik korabbi helyerol, es ott azt mondtak, hogy alkalmatlan az ilyen jellegu feladatra. 

 

A srac elohuzta a referencia levelet a cegtol, amiben pont az ellenkezojet irtak le. A munka projekt jellegu, hatarozott ideju szerzodes volt. Miutan vege lett kapott egy nehany millios bonuszt, es ugy volt, hogy jo esellyel indul legalabb a kovetkezo, tobb, mint fel evig kapta a fizeteset, hogy uljon otthon es ha kell, akkor menjen mar masnap, hiszen barmelyik pillanatban indulhat. Volt meg ket masik potencialis projekt helyszin, az egyik Kozep-Amerikaban, a masik Kinaban, oda is utaztattak hogy aklimatizalodjanak, ha menni kell es vallaljak. Azutan az tortent, hogy projekteket fagyasztottak bizonytalan idore es sajnalta a munkaadoja, hogy nem tudja allomanyba tartani.

Megkerdezte, hogy ezt megis minek ertekeli a HR-es :) Ha alkalmatlan lett volna, akkor mar a probaido alatt, vagy menetkozben kirugjak, vagy legkesobb a projekt vegevel, nemhogy meg munka nelkul fizetest kapjon.

Előzmény: Sentinel800 (59152)
Sentinel800 Creative Commons License 2016.07.28 0 2 59152

Pár új érdekes információt szeretnék megosztani mint Informatikus a jelenlegi állásinterjúkról:

 

-Újabb divat, hogy kisfeladatot adnak melyet xy időre meg kell csinálni - ezzel nincs gond, azonban mint utólag megtudtam a legtöbbször ilyenkor a cég részére készítünk konkrét munkát, minden bérezés, javadalmazás nélkül ill. anélkül, hogy fel akarnák valaha is venni. Aki teheti figyeljen rá, hogy mit kap feladatnak.

 

-interjú körök: manapság elég életszerű a 3 hétig is eltartó interjú - azonban vegyük észre, hogy a cég max az időt húzza - könnyen el tud menni így 1 hónapév. És persze mindig az az első kérdés van-e folyamatban lévő, más jelentkezésed....no comment

 

-listák, melyeket senkit nem ismer, nem kezel, mégis azzal kezdik a közvetítők, hogy először megnézik, hogy ,,szerepelsz e az adatbázisban" - szokás néhány cégnek nem törvényesen listákat vezetni, ha egyszer rákerülsz előfordulhat, hogy nem kerülsz le róla - erre azért kerülsz rá mert nem voltál szimpi, nem akarnak együtt dolgozni veled. Egyszer utánajártam egy ilyennek és fura mód a cégnél nem tudtak magyarázatott adni, hogy hogy lehet, hogy nem kezelnek semmi listát és mégis a nem létező listájukon való szereplés miatt nem interjúzhatok - mondok rosszabbat elgondolkodtam azon is, hogy ezt akár adhatják vehetik is egymás között. A vicc, hogy soha nem kerültem velük semmilyen élő kapcsolatba se, lehet egyszer egy közvetítő elküldte a CV m, persze nem tudtam a cég nevét.

 

Fizetés: felesben alias prémium alias mozgó bér alias spórolós cég: bárki aki azt gondolja jó ötlet ilyen módon fizetést kapni, igaz nem jellemző, de azért gondolja át:

A cég általában elhiheti a jelölttel, hogy ez mindkettő félnek nagyon szuper (valójában a cégnek a legszuperebb: adót kerülnek, aztán ami meg megmarad megy a zsebükbe)

-ha egyszer nem kapja meg a borítékot hiába néz csúnyán, nem fogja megkapni (miért is haragszól? neked minimálbér jár hivatalosan, ezt írtad alá)

-lehet havonta lesz kénytelen telefonálni mikor kapja meg

-a cég használhatja arra, hogy zsaroljon - nem kapod meg ha...

-kevesebbet is kaphatsz

-alapvetően adócsalás

 

-HR és ami mögötte van (nincs): sok esetben olyan HR sek döntenek az alkalmasságodról, akinek lövése sincs arról, milyen szakmai IT elvárásoknak kell megfelelned. Megfordítom sokadszor fordul elő, hogy nekem kell segítenem a telefonló HR snek, kit is kell keresnie ....Volt olyan hely, ahol a HR s alkalmatlannak mondott, miután beszéltem a szakmai vezetővel alkalmas voltam.

Nem lenne jobb, ha néhány IT s szakembert is felkénének segíteni? minek hisz mindent tudnak, ami a nagykönyvben le van írva. Sokszor ferde és téves képük is van min megy keresztűl egy jelölt, mire munkát talál - a sok HR s szuper módszertannak köszönhetően.

 

-Munkábajárás költségtérítése : sokan nem tudják, de a cégek ezt kikerülik. Igenis jár a munkábajárás költségtérítése, ha megfelelsz a távolságnak, más régiból megyéből jársz. Volt ahol addig nem lehetet aláírni a szerződést, amíg nem mondasz le a költségtérítés kéréséről (ilyen cégeket kerüljétek mert már első napodon elkezdik a trükközést) :D

2 formája van, sok cég sajnos nem ismeri mindkettőt: napi szintű, ill. hétvégi költségtérítés. 86% pl a vonat menetjegynek ki kell a cégnek fizetnie, a cég nevére kért számla alapján.

 

-Elvárások: régen jellemző volt, hogy azért ha 1-2 dolognak nem feleltél meg, még jó voltál, majd úgyis megtanulod - nos, mára ez megváltozott, sok cég ha nem vagy kulcsrakész amit leírtak, már ki is estél. Azután pedig látod a TV ben, hogy sírnak, hogy nincs munkaerő: tudok több olyan cégről aki lassan 2 éve keres munkaerőt, de nem hajlandó engedni kicsit se az elvárásokból, nem hajlandó energiát fektetni a betanításra, oktatásra. Fizesd Te a saját oktatásod :)

 

és ez csak pár gondolat, tudnák órákat beszélni arról, hogy miket művelnek cégek - sőt akár könyvet is írhatnék:]

Tapasztalat az is, akik ritkán kerestek munkát, szintén téves képük van a jelenlegi helyzetről  (Tipikusan az 1x 2x elment egy interjúra 10 éve és elsőre felvették)

ezek után meglepődünk, ha valaki jól beszél angol nyelven és nem akar a hosszú elvárás listának megfelelni külföldre megy, mert ugyanannyi esetleg kevesebb elvárás mellé több fizut adnak külföldön?

 

amplitudinis2 Creative Commons License 2016.07.21 -1 0 59151

De nagy sztori:-) :-) :-) 

 

Itt konkurenciatok:-) 

Eppolyan senki, mint ti vagytok:-) :-) :-) 

 

Lajkorszag Creative Commons License 2016.07.20 0 0 59150

fejvadasz vagyok es nagyvelvezettel olvastam a topik sok hasznos sztorijat es tapasztalata. Mint az Állásvadászat konyv (1991) szerojenek, ezek sok municiot adnak a konyv ujabb, tervezett kiadasahoz, es a konyv olvasinak keszulo online FB-csoporthoz. Ez utobbi celja, hogy segitsen mindazoknak, akiknek mostanaban az allasvadaszat nem tul szep, ellenben csere jo strapas folyamatan keresztulmennek. Szivesen valaszolok kerdesekre is, ha esetleg felmerult benne valami,

 

padisah Creative Commons License 2016.07.18 0 0 59149

vagy inkább egy robot küldte, tényleg google fordítóval generálva a szöveget

Előzmény: nyman (59148)
nyman Creative Commons License 2016.07.17 0 1 59148

ja most latom, hogy hajnal negy utan irtad, gondolom, miutan a bulizasbol hazaertel. Igy ertheto.

 

Mint fejvadasz es "magyarr tannar", ha kapsz egy kiserovelet ilyen stilisztikaval, mit csinalsz?

:)

Előzmény: Lajkorszag (59146)
nyman Creative Commons License 2016.07.17 0 2 59147

a hozzaszolast is google fordito segitsegevel irtad?

Előzmény: Lajkorszag (59146)
Lajkorszag Creative Commons License 2016.07.17 0 0 59146

Koszonet es keres

Egy aajat uj (tervezett) project igyeben vegzett Google-keresessel jutottam el ide ehez a ttopikhoz es most a kovetkezo napokban at fogom nezni alaposan. De mar most koszonom mindenkinek,maki ezen a modon (is) megosztotta a tapasztalatait!

fejvadasz vagyok. Karriertanacsado, fokent cegeknek dolgozom.

Nem akarom reklamozni magam, akit erdekel barmi, nyugodtan kerdezzen!

hiszek az ertelmes tapasztalat sereben, a "megszervezett bizalomban".

A kepen egy altalam excl hasznalt eszkoz, a G-teszt lathato, amint eppen kirakom magmnak az aktualisan legfontosabb szemelyeket az eletemben. Ezt szoktam kerni mar az elso oran a klienseimtol is,

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!