Sziasztok, most nem egy könyvet kérnék, vagy hát gyakorlatilag de, annyira emlékszünk a könyvből, hogy van egy lány aki elmegy egy boszorkányiskolába és elkezd honvágya lenni
volt egy párna ami megjósolta az időjárást másnapra a suliban
a legikonikusabb része a mosdó volt, ahol volt egy apró tűz lény, és a lány majdnem megfulladt mert elkezdett az eső esni a mosdóban
mindenkinek szalmából kellett összeraknia az ágyát
volt egy denevér házikedvence a lánynak titokban
ennyire emlékszünk húgommal belőle viragh.csilla08@gmail.com
Engem Darena Salyaz - Mennydörgés könyve érdekelne. Külföldi vagyok és sajnos nem tudom megvásárolni a könyvet. Ha esetleg meg van PDF, vagy DOC formátumban nagyon hálás lennék.
Nagyon megköszönném, ha az alábbi könyveket, ha valakinek megvan elküldené. Idős hölgy részére kellene továbbitanom, már sajnos nem tud hozzánk eljárni a könyvtárba, és nekünk sincs meg:
Kedves Mindenki! Segítségeteket szeretném kérni, az alábbi Arany Széphistória könyveket szeretném, nagyar nyelven, ha valakinek megvan, nagyon örülnék, neki ha megküldené az alábbi e mail címre: konyv62@freemailhu
Stephanie Laure.s Lucilla szerencséja, Mary megszelídítése, Henriett tévedése
Anne Stuart A szégyentele, A bosszúálló, A rettenthetetlen, A könyörtelen.
Segítségedet szeretném kérni, és nagyon megköszönném ha el tudnád nekem küldeni az alábbi könyveket pdf.ben magyar nyelven. BUÉK. köszönöm Bea , konyv62@freemail.hu
Keresem Nalini Singh: Heart of Obsidian című könyvét rajongói fordításban. Kérlek szánjátok meg könyvre éhező lelkemet. (a sorozat további kötetei is érdekelnek ha esetleg meg lenne valakinek.)