Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Mogorva Creative Commons License 2002.02.18 0 0 138
Bontóban 5 kilóért kapsz két darab relét... Villamos havernál kerül nyílván némi sok amperes, emberes vezeték...

Aki relézetlen kormánykapcsolóval kapcsolgatja a 8,5 ill. 11 ampert, az meg is érdemli. :))

Sokkal érdekesebb kérdés a műanyagalapú foncsor. Azon meg a menetszél segíthet. Remélem...

Előzmény: djh2 (137)
djh2 Creative Commons License 2002.02.18 0 0 137
Kiváncsi vagyok meddig fogja bírni a fényváltó kapcsolód!Mer a mi audi 80-asunkba úgy összeégett a 100/80-astól mint a huzat!
BX_thomas Creative Commons License 2002.02.18 0 0 136
öööö nékem 140/100 van benne amit a rallyban használnak előszeretettel..
Nem szoktam villogni csak egy pillantra rövidet! Az elég... Ellenben jól vannak beállitva a lámpáim, csak kicsit nagyobb a fénye és ez sok embert megzavar, a retkes és 50 vattocskájához képest.
Látni és láccani! igy szólt hajdanában gyerekkorunkban a rendőrségi propaganda!
Én mág nem ronygyoltam bele senkibe és még belém se jöttek sose! DE ha éjszaka valaki nem tud vezetni mer zavarja a szembejövő fénye az ne vezessn.
Tanítják az éjszakai manőverezést. pl nem nézünk bele a másik lámpájába! Mert egy mostani lencsés ha szembekapod garantáltan megvakulsz 5-10 másodpercre ami lehet hogy több mint egy sima 100/80 szemkinyomás! :)) De nincs harag... csak én a jászságot járom, nap mint nap és az ilyen reklám szövegek nem nagyon szokik meghatni...
Előzmény: kidman (107)
Szkapi Creative Commons License 2002.02.18 0 0 135
Szia kidman!

Élménybeszámoló és tapasztalat az izzókról:
- egy szóban: LÁTOK!!! :-)))
- több szóban: sokkal jobb és erősebb a fénye mint a hagyományos izzóké. Sokkal fehérebb, így jobban visszaverődik, jobban lehet látni az út szélén a tárgyak körvonalait, szinte elenyészővé vált a különbség a távolsági és a tompított között, vagyis csak annyi lette, hogy a tükörbeállítás miatt messzebre veti a távolsági a fényt.

Köszi mégegyszer!

Üdv.: Szkapi

Előzmény: Szkapi (132)
kidman Creative Commons License 2002.02.15 0 0 134
O.Z.P.-nek
Hali

Szereztem neked egy címet!!!

------Team-Vill Kft. Nyíregyháza 4400 Dózsa Gy. u. 5. Tel: (42)447-208 Fax: (42)402-400------

Ez egy kisker itt próbáld meg ha nem megy írj!!!

kidman Creative Commons License 2002.02.15 0 0 133
wicked_belzebúb!

A +30%-os h4-s izzó élettartamára nem tér ki az Osram,ebből arra lehet következtetni,hogy naggyából meg kellene egyezni a normál H4-es élettartamával...-KB...!!!!!
A kérdésed másik felére sem találtam semmilyen fajta kitérőt,mint például a H4+50%-os izzó esetében ahol feltüntetik az izzó dobozán hogy +5%-os feszültségnövekedés esetén az izzó élettartama a felére is csökkenhet,de szerintem ezt nem kell ilyen drasztikusan értelmezni lásd az előbbi hozzászólások közt ahol említek egy tapasztalatot a H4+50%-os izzora vonatkozóan!

Szkapi Creative Commons License 2002.02.15 0 0 132
OK kidman!
Ott leszek holnap reggel!
Szkapi
Előzmény: kidman (130)
wicked_belzebub Creative Commons License 2002.02.15 0 0 131
Szia Kidman!
Lécci nézd meg, hogy a +30-as H4-nek mennyi a papír szerinti élettartama és mekkora vizsgálati feszültségen. Köszi!
kidman Creative Commons License 2002.02.14 0 0 130
Hali Szkapi

Megnyugodhatsz ugyanis betankoltam a H4-esből,ugyhogy jöhetsz szombaton biztos hogy lesz minden amit kértél!!

kidman Creative Commons License 2002.02.14 0 0 129
O.Z.P!

Utánanézek és még a héten megadom a választ ha sikrül találni a közelbe olyan kereskedőt aki Osrammal is foglalkozik!
Hali

Szkapi Creative Commons License 2002.02.14 0 0 128
kidman!
Péntek este erre fogok járni... Nagyon bízom, hogy lesz H4-es. Ha mégsem lesz, +30%-os várható?
Előre is köszi!
Szkapi
Előzmény: kidman (125)
O.Z.P. Creative Commons License 2002.02.13 0 0 127
Nyíregyháza :)))
Előzmény: kidman (126)
kidman Creative Commons License 2002.02.13 0 0 126
Figyu O.Z.P

Nincs még veszve az ügy megigértem még a topik elején,hogy segítek mindenkinek!
Meg kellene írnod melyik nagy város közelében laksz és akkor utánanézek melyik a legközelebbi kereskedés ahol kiszolgálnak
Tehát Írj!!!!!!!!!

kidman Creative Commons License 2002.02.13 0 0 125
Szkapinak

Nincs még minden veszva a H4-es ügyben holnap kapok árút és ha jön megírom de mindenképp nézz el péntek este 8 körül a topikba mert akkor biztosan meg tudom mondani jött-e a H4-es ből!

kidman Creative Commons License 2002.02.13 0 0 124
Egy érdekes TAPASZTALAT az SVS új izzórol!!!

Éppen ma jött be egy vevő aki már akkor vásárolt SVS izzot amikor bejött!!
A lényeg az,hogy állítása szerin az izzó kb 25.000 km futott amit 4 hónap gyűrt le!
Tehát nem is olyan rossz az élettartama ahoz képest,hogy +50%-os fényerőt kapunk
AZ illető meg volt elégedve,de hangsúlyozom ez az első visszajelzés az új tipusról!
A történet érdekessége,hogy egy szakműheklyben rakatta be az izzót,eből az derült ki,hogy az SVS izzó maximálisan kihasználja a megengedett fényerő tartományt,vagyis éppen hogy belefér abba!
Az öreg szakik azt hitték valami 100/80-as izzó figyel a bicajba.
A vélemény végül is az volt,hogy mérföldekkel jobb a fényerő,és az élettartam is kielégítő!

kidman Creative Commons License 2002.02.13 0 0 123
Mogorva!

A 100/80-as izzórol tudom mi a véleményem!!-Nem ragozom!!!!

Viszon örömmel látom hogy azok közé tartozol akik gondolkodnak is../Lásd fényszoró helyes beállítás/ !!
Van az Osramnak 100/80 izzoja
-..már nézem is a katalogust a pontos cikkszám miatt-..
Pillanat......
Félelmetes,de pillanatnyilag nem találom!
Holnap meglesz és felrakom a tipusát!

kidman Creative Commons License 2002.02.13 0 0 122
Hali Szkapi!!

Van egy jó meg egy rossz hírem!
A H4 silverstar elfogyott csak jövő héten lessz!
Bocs,de nem kaptam!
A H1-ből viszont van bőven azért jöhetsz!!

Mogorva Creative Commons License 2002.02.13 0 0 121
Érdekes amit mondasz, de van benne logika.
Mindazonáltal szerintem a PUG-ok foncsorának elég rossz a hatásfoka, mert hiába a nagyobb teljesítmény a tompítotton nem igazán látom, hogy megtáltosodott volna. Nekem ugyanis eddig senki nem villogott az elmúlt 1 év alatt a 100/80-as izzók miatt. Igaz általában jól van beállítva és nem világít az égbe a tompított.

Viszont ha nagyritkán, valakire rávillogok a reflektorral, az általában elég gyorsan szokott reagálni, tehát annak lehet némi vakító hatása. :)

Előzmény: kidman (107)
Mogorva Creative Commons License 2002.02.13 0 0 120
Háát... Ha megnézed az emilcímét a srácnak, azt hiszem magad is rájössz kit is keress! :))

Kidman! Létezik-e az Osram termékek között olyan H4-es izzó, ami 80/100W-os és FEHÉR fényt ad?? Nem divatbuzis kéket, hanem fehéret...

Úgy tudom a H4 szabvány szerint 50/55 w vagy ilyesmi, de nekem 80/100-as kellene... A +50% extrafényű lámpák nekem igazából nem jöttek be...
Most valami ultragagyi 800 Ft-os noname 80/100-as van benne, (relézve) így a fényerejével nincs is bajom, csak a geometria nagyon nincs rendben. Ezt a noname gagyiművek gyártás-technológiájának a hibájául rovom fel. Kipróbálnék valami normálisabbat ha létezik ilyen teljesítményű.

Előzmény: Szkapi (117)
O.Z.P. Creative Commons License 2002.02.12 0 0 119
87 es de szerintem mind1 az évjárat :)))
Sajna nem tudok el menni tul nagy táv...:((kár hogy utánvét nem müxik...
Üdv
Előzmény: kidman (113)
Szkapi Creative Commons License 2002.02.12 0 0 118
A H1-es Bravo-ba, a H4-es Seicento-ba kellene...
Előzmény: Szkapi (117)
Szkapi Creative Commons License 2002.02.12 0 0 117
kidman!

Akkor én le is adnám a megrendelésemet Szombatra. Olyan 9.00-9.30 körül szeretnék ott lenni...
9db. 64150svs H1 Osram Silver Star +50%
3db. 64193svs H4 Osram Silver Star +50%

Kit keressek? Mondjam, hogy "kidman"-t keresem?

Péntek délután még visszaigazolom magam, hogy tényleg tudok-e menni, nem szeretnélek beetetni...

Előre is köszi!
Szkapi

Előzmény: kidman (115)
kidman Creative Commons License 2002.02.11 0 0 116
INFO AMERIKAI AUTOTULJDONOSOKNAK

Az osram gyárt amerikai foglalatú izzokat is ezek az ugynevezett pipás foglalatú izzok(HB3,HB4...stb).
Ezeknek különböző foglalatuk van és különböző teljesítményűek
Ha valaki érdekelt az ügyben,vagy nem talál ilyen izzot nyugodtan írjon "megpróbálok segíteni"!

kidman Creative Commons License 2002.02.11 0 0 115
SzkaPinak!

Hali

Bocs akkor valakivel összekevertelek!
oke szkapi GYERE!

SZombati NYitvat.09-13-ig

kidman Creative Commons License 2002.02.11 0 0 114
Hello FUllD.

Természetesen van,habár van mikor elkapkodják,de általában nem hiány.A H4-es tipusszáma 64193 svs(silver star 60/55w-+50% fényerő).Ha fővárosi vagy eressz meg egy telfont akkor biztosan meg tudom mondani
201-91-80

kidman Creative Commons License 2002.02.11 0 0 113
Hali O.Z.P

Írd meg légyszives,hogy milyen évjáratú az Ascona meg ha tudod akkor azt is hogy milyen tipisu halogén való bele!Nekem ugyan van egy Osram tipusgyüjteményem,de az nem mindig pontos-volt már rá példa hogy évjárat tipus mgeggyezett és mégis más kellett a bringába!

Postán nem tudom elküldeni!
De ha eljössz szivesen segítek!
A legbikább most a +50%-os ami létezik H4,H7,H1-be

Szkapi Creative Commons License 2002.02.11 0 0 112
kidman!

Nekem nem adtál ALS típusú izzót, sőt semmilyet mert én még nem voltam nálatok vásárolni, csak szeretnék +50%-osért menni. Így sajnos nem tudok tapasztalatokat mondani, ne várj reakciót! :-)))

Viszont azt szeretném megkérdezni, hogy szombaton nyitva vagytok-e és ha igen mettől-meddig? Úgy néz ki, hogy most hétvégén Bp.-en leszek, és beugranék 6db.-ért.

Előre is köszi: Szkapi

Előzmény: kidman (99)
FluID Creative Commons License 2002.02.11 0 0 111
Szia kidman!

Van Nálatok +50%os H4-es izzó?
Mostanában mennyibe' van egy darab.
A suzukimba szeretném betenni, mert 100 kilóméterenként nem akarok megállni tisztogatni a fényszórót, különben meg nem látok semmit:(

Tehát?

Köszi
FluID

O.Z.P. Creative Commons License 2002.02.11 0 0 110
Szia Kidman
Opel Asconába ajánlanál valami jokis égőt?
igazábol nem értek hozzá rád bizom addig sporlok:)))
ja ha szépen megkérlek majd akkor elküldöd után vétbe?
vagy ijesmit nem vállaltok??
ja az égőröl annyi elvárásom van ,hogy többet tudjon lehet nagyobb a wat számja is szerintem mert az asconának egész nagy lámpa burája van és szerintem elveszlik a hő.
Rádbizom.
üdv O.Z.P.
kidman Creative Commons License 2002.02.11 0 0 109
Hali POkers

A végső ár 1875.- forint,szerintem elég jó ár,de ne haggyuk figyelmen kívül az élettartam csökkenést!
-Ennek ellenére azért 50% az 50%.
Van most elég belőle

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!