A BULK-SHOP húr vásárlás nem egy akció hanem állandóan elérhető szolgáltatás csak, hogy pontosítsam az előzőekben leirtakat. Természetesen van lehetőség a bass húroknál is a Bulk-Shop árra Newtone húrok esetén(mivel csak azt tartjuk basszushoz) 2set 4 húros -10% azaz 12600,-Ft, 2set 5 húros szintén -10% azaz 18360,-Ft, ezek elektromos bass húrok, van több féle méret is és természetesen lehet itt is különböző méretű a 2set.
Elnézést Mindenkitől, de egy kis OFF közlemény. A STAGESHOP új kezdeményezése a Bulk-Shop húr értékesítés(ahogy ezt már nyugatabbról ismerhetjük). Kedvezményes áron vásárolhatók D'Addario EXL és Newtone elektromos/akusztikus húrkészletek több készlet vásárlása esetén. Az árak és csomag mennyiségek az oldalunkon megtalálható. A Newtone húrokat több fajtájú készletből is össze lehet válogatni. Ezzel azoknak szeretnénk kedvezni, akik több gitárt használnak különböző húrméretekkel vagy akik többen összeállva szeretnének húrokat vásárolni kedvezőbb áron. A kezdeményezés remélhetőleg segít majd a vidéki gitárosoknak is, akik sajnos nagyon kiszolgáltatott helyzetben vannak a távolság miatt. Továbbá folytattuk a BARE KNUCKLE angol hangszedők teszteit. Jelenleg az üzletben 2 hangszerben található BKP hangszedő,amit meg lehet hallgatni....IrishTour strat set, Boss Tele set. Hamarosan a humbuckerek is bekerülnek egy LP-be. Elnézést ha valakit megzavartam volna. Jó muzsikálást Mindenkinek!
pedig balázs pali is nigger wannabe. nézd csak meg a frizuját!
nem, igazából ő a focit szereti, csak nem tudta eldönteni, hogy valderramara vagy völlerre hasonlítson inkább. aztán inkább fifty-fifty megoldást választott.
volt egy kis vita köztünk hogy milyen feldolgozás dalt vigyünk magunkkal cambridge-be és nem tudtuk eldönteni hogy Balázs Pali vagy a Romatic-tól szedjünk le egy nótát...végül a romantic nyert mert nem annyira bonyolultak a gitártémák...bár az arpeggio futamokkal meggyűlt a bajom.... :-))
Jó Reggelt! Április 25-én egy európai turnéra indulunk a zenekarral, ahol többek között a Cambridge-i Egyetem legnagyobb élőzenés klubjában fogunk fellépni. A főpróbát most pénteken este tartjuk Budapesten a Bázis Söröző és Étteremben(http://www.bazis.org), kezdés: 20.30 belépő nincs. Várunk mindenkit szeretettel!
Hamer Californian (27(!)bund, Floyd licence trem, gyönyörű cherry szín) A nyaknál Duncan Design, a hídnál EMG '81 pu, vadi új, dobozban tartottam, kb. 2 órát játszottam rajta- 120 e Ft
Ha a gitár tüzetesebben is érdekel, kérésre csinálok róla videót, vagy képeket.
Nem hagytak fel. Kiírták. De ha megnézel egy Pendereczky kottát, ott elég nagy szerepe van a sztochasztikus folyamatoknak: első körben meg kell érteni szegény zenésznek a krikszkrakszokat. ;)
Jaja, érdekes, hogy a romantikától hogy felhagytak az improvizálással a klasszikus zenében... kíváncsi lennék, ha nem tették volna, hol tartana ma a zene kreatív útja, vagy épp arra, hogy Parkerék mit kezdtek(mit újítottak) volna, ha már rég nem a hétfokúság uralkodik:)
Azért 49 előtt is volt improvizáció(Bach, Armstrong(nem Lance! :), Django!! )) csak megfelelő zenei határok közt, azaz talán nem volt annyi "rossz" hang benne, mert 49-ig alapvetően tánczene volt a jazz és utána kezdtek el egy számban többet alterálni.
Pengetést én is sokáig váltva pengettem, tudok le föl sweepelni, stb, de a Djangós műfajban az "amíg tudsz LEfelé pengess" elv működik a leginkább.