Nem, csak ácsorgok és jó volt a spenót megevése közben lerogyni. A kontúrt, ha az a válasz lesz, kiagyaltam, hogy hogyan lehetne még klasszabbul megcsinálni. Fülhúzóval hosszu csikot húzunk, mondjuk 2 cm szélességűt. Az szebb lenne mint a sodrófával vékonyra nyújtott lapot felcsikozni.
Mivel el van direkt dátumozva a gépünk ma döntött úgy, hog ynyári időszámitás van és előre állt egy órával, én meg azt hittem olyan szorgalmas vagyok, hogy máris egy óra lett...de át vagyok verve a francba:( :))))))
A múltkor felrakott mettlachik között van 20x10-es, ami alvadt vér színű vörös (csak a képen nem látszik). Ugyan odaígértem az egészet, de néhány darabot le bírnék csípni neked.
Az enyémeknél próbáltam : a vídiabetétes csempetörő fogó szépen töri, persze random alakokra, viszont egyenes, merőleges szélekkel.
Használtál már a régi, cucilista 10x10-es "mettlachi"-ból valaha?
Arra lennék kiváncsi, hogy apró csíkokra, onnan négyzetre szépen vágni vajon kerekes vágóval is érdemes-e nekifogni (esetleg valami trükkel?), vagy felejtsem el, és maradjon a gyémánttárcsa?
Ez utóbbival csak annyi bajom van, hogy hangos, meg sok megy pocsékba, meg lassú.
Előszedtem a tizenéve tartogatott anyagot, jól átnéztem, és elég jól állok szinekből belőle, igazából csak szép piros/bordó hiányzik. Alkotnék majd belőle valamit...
(van fekete, fehér, égszinkék, türkizzöld, narancs vagy világosbarna ez még eldöntésre vár :), barna, sárgával pettyezett fehér, napsárga, fűzöld)
Igen, az a legkorrektebb megoldás, de lássuk be az aztán nem egyszerű, ha pár négyzetméterről van szó.
Ha kicsi felület, akor felrakod egy lapon, mint a házszámtáblát, csavarral, távtartóval.
Ha teljes fal, akkor megint csak lehet rendszerben gondolkodni, és átszellőztetni az egészet.
De ha pár négyzetméter, az a legrosszabb, mert se rendszerben nem könnyű megvalósítani, ha a fal többi része nem átszellőztetett, se akasztósban, mert ahhoz meg már túl nagy! :(((
Momentán semekkorára :-) Az információ (meg a lágy fémek) arra kell, hogy ha éppen arra ébredek egy reggel, hogy ma mindenképpen ilyen furfangos mozaikot akarok rakni, mint a képen volt, ne jöjjek zavarba :-)))))