Igen én is most linkeltem a http://tusszoges.uw.hu -ra! Igaz 20 percen keresztűl, próbáltam feltölteni az oldalt, mert szarakodik megint az uw szervere. Amúgy: nagyon kééééész :-D ! A végén egy egész webbring jön ilyen feka honlapokból létre :-)
Nem semmi. Az még hagyján, hogy Ottó Wordben csinálta meg a weboldalt...de úgy, hogy mozilla firefox alatt nem jelenik meg a Flash..na ez már igazi webdesingerkedés.
Mié', mié..., há' azé', mer' a zindex lenyúlta valamikor magának, na azé'...
[link1]
Biztos akartak valami prodzsektet csinálni, de aztán ittak sokk Söröket és elfeledkeztek róla.., na, ahogy ill és lenni szok...
Egészség!
Na zárt lett a topik? Hát, ez király! Nincs Alkot, se Fürge! De jó! A tegnap esti balhéja Fürgének tényleg felülmult mindent, na de mostmár ez a múlt! Jaj, de jó! Éen ennek most tényleg örülök.
Na akkor az tessenek nekem megmondani, hogy a www.rock.hu -n miért jön be az Index oldala? Szerettem volna ezt már rég,( mióta valameikőtök belinkelte) megkérdezni, de hát tudjátok miért nem jött össze...
Kicsit sajnálom, hogy így alakult. Csak azt nem értem, hogy azok, akik szétcseszték a topikot, miért nem értették meg, hogy csak azért foglalkoztak velük néhányan, mert ők is állandóan okot adtak a provokációra a jelenlétükkel. Rég el lettek volna felejtve, így meg viszont jó pár ember emlékében bentmaradnak.
Te jó ég. Ha ez a beteg ember tényleg az említett cég biztosítási ügynöke, asszem messze elkerülöm azt a társaságot. valszeg megérne egy misét felhívni munkaadója figyelmét erre az ámofutásra.