"más kizárolag ocsárolni tud, ugy, h göze sincs a tudásárol."
Ez alapvető és az emberek többségére jellemző tulajdonság. Nem sértésnek szánom, de hidd el.
Rengetegegen vannak, akik nemhogy arra nem érdemesítenék a Te Duttonodat és Suzukidat hogy beleüljenek, de még arra sem hogy beleköpjenek és detto Goodmansek valamint a modi- és misztifikált Lencók.
Idevág, hogy óriási mázlink van, hogy nem egyforma az ízlésünk, mert ha egyformán gondolkodnánk, akkor az emberiség már réges-rég kipusztult volna, hiszen épp a különbözőségünk miatt van szükségünk egymás munkájára. Ha egyformák lennénk, nem tudnánk megélni, pénzt keresni. Ezért baromság a szabadságot együtt emlegetni az egyenlőséggel, mint azt az idióta francia forradalmárok tették. Ha egyenlőség van, vége a szabadságnak, és vice versa.
Különben pont olyan wagy mint elöbb emlitett lákátos. ))) Az ö jbl-jénél nix jobb és nem is lex, bárki is hallgathat bármit, az eltéwelyedés, és mire rájön, h téwedett, addigra teljesen elbaxodik a hallása. Ezen elwei miatt már senki értelmes nem irkál a hificityre. De ismerek ilyesmi embereket más téren is. Ott wan pl a Dutton kisautom. Imádom, ls sosem cserélném le mondjuk egy uj porschére, wagy akár lambora sem. Lehet hogy azok a wilág legjobb autoi, de az engem már kurwarég nem izgat. Én ezt xeretem és azt az érzést, amit 50-150km/ora közt tud nyujtani, és baxottul nem izgat, h más autok tunnak menni akár 300-al is.
Csak az egykori diesel forumtárs minden esetben arról írt vagy nyilatkozott, amit saját maga mért vagy tapasztalt és nem az itt-ott olvasott és sehol nem igazolt mesékre hivatkozott szünet nélkül. :-)
de én meg ismertem olyat, akinek a báttya mán látott egy embert, aki állitolag mindenféléket meg tudott hallani a lencojábol, söt, még akkor is, amikor be sem wolt kapcsolwa! ))))
"a modifikált Lencóval lejátszott öreg hanglemez hangja sok tekintetben közelebb áll a mesterszalagéhoz, mint amit annak idején a Neumannról monitorozva hallott... "
Na ezektől a felelőtlen, bugyuta kijelentésektől lehet a falra mászni!
Nemrég olvastam valahol, hogy egy lemezvágó hangmérnök elmondása szerint a modifikált Lencóval lejátszott öreg hanglemez hangja sok tekintetben közelebb áll a mesterszalagéhoz, mint amit annak idején a Neumannról monitorozva hallott... a hangdoboz egyik helyen sem ATC volt. Ennyit a stúdiófétisedről:PPP