A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
Nem vitatkozom ezen, hiszen én elfogadtam tényként: nem mindegy, hogy szolgálati időben, szolgálati ruházatban (fegyveresen) mit csinál egy rendőr. A fogadóban pl. simán leszerelhette volna bárki, ameddig Timikével volt elfoglalva, elvehette volna a fegyverét stb.
Nyilván újoncként megy (de aztán az is lehet, hogy ezredesként, itt minden megtörténthet), na de ha ekkora probléma, hogy egy rendőrnek ki a barátnője, akkor az meg nem probléma, hogy látják:
az új rendőr ugyaz, akit pár hete hajkurásztak, mint bűnözőt?
És az sem fog zavarni senkit a rendőrök közül, hogy az általuk Mikola Szaparenkóként ismert bűnöző megjelenik náluk, mint Kovács János rendőr-tizedes?
Mondom, csak egy megoldás elképzelhető: a felismerhetetlenné tévő csodaparóka....
- saját magát is tisztázhatná az igaztalan vád alól!
Egy olyan kis helyen, mint Makkosszállás, már csak az hiányzik, hogy egy ilyen pletyka is aláássa a rendőrség tekintélyét, ami egyébként sem nagyon van! :D
"Azért kíváncsi leszek, hogy fog festeni, mint makkosi rendőr, mivel már mindenki ismeri a faluban... Esetleg átszabatja magát, és már nem is Árpa fogja játszani?"
Na erre én is gondoltam, de semmi gond: felvesz ő is egy csodatévő felismerhetetlenné tévő parókát, és máris nem fogja megismerni senki....:)
A Madonna szórólapjában (ami alapján Tivi azonnal elrendelte a vizsgálatot) szerintem semmi más nem volt, mint hogy egy rendőrnek egy férjes asszonnyal van viszonya, és pont.
Se arról nem írtak, hogy szolgálati időben dugtak volna, se arról, hogy a férjes asszony csempésznő, se arról, hogy a rendőr egyenruhában dugta-e a nőt, vagy nem.
Ha a rendőrség minden esetben vizsgálatot rendelne el, ha egy rendőr/rendőrnő félrekefél, szerintem másból se állnának ki, mint vizsgálatokból. Egyébként szerintem itt nem is Zénó kefélt félre (ő nem csalt meg senkit), hanem Timike.
Hurrá, Laurácska szépen hazatért, kebelére ölelte a család... Azért kíváncsi leszek, legalább bocsánatot kér-e Bonitól, és megköszöni, hogy felmenttette?
Nem csalódtam Mikolában, ügyesen kivágta magát.. :D Azért kíváncsi leszek, hogy fog festeni, mint makkosi rendőr, mivel már mindenki ismeri a faluban... Esetleg átszabatja magát, és már nem is Árpa fogja játszani?
Asszem Mirellát várhatják a kocsival, nem fog visszajönni.. De hova megy, a faházban az öregnél már túl kockázatos lenne...
Igen többször mondta, lekési az eligazítást, de szerencséje volt, mert Tivadar meg a saját magánügyét rendezte volna Ukrajnában, a piócaként rátapadó Gabikával... Nem értem Oleg mit parázik a benzin miatt, ha elmondja mi történt, és megfizeti a kárt nem lehet harag...
Zénó pont ezt csinálta, és úgy tűnt, szolgálati időben. Igaz, Timike mostanában nem igazán foglalkozik csempészettel, mert a polgármesterségre hajt, de azért tagja a hálózatnak.
Meg kell vizsgálni, hogy szolgálati időben tette-e! Egyébként is szükséges lehet, mert egy rendőr könnyen zsarolhatóvá válhat egy ilyen ügyben, hátha egy csempész feleségével kamatyol!
ki és mikor készítette Pitykéről azt a fotót, amelyen a vasúti parancsnokkal együtt látható?
Az nyilván vmi biztonsági kamera felvétele, amit elővettek a "vonatrabolás" után.... Nem igaz, hogy Pitykének csak most esett le, hogy ez az "akcia" miről szólt, nem egy dedós kisfiúról van szó, ő egy állami alkalmazott határőr... Na mindegy, KA univerzum... :D Mindenesetre most ő van a legnagyobb xarban, ahogy az előre várható volt...
Nem értem Gabika mért nem kapja elő a hazugságvizsgálót, két perc alatt kiderülne ki a hunyó... Petrácska nem úgy nézett ki, mint aki tud a röplap tartalmáról, én továbbra is Keresztanyura tippelek... Babosban "csalódtam", csoda hogy még nem mondott el mindent az ő Klárikájának... Bár mintha ő se lett volna igazán képben eddig, Damil nem olyan pletykás...
Az előzetesben láthattuk Mikolát, egyetlen esélye, ha vmivel jól megzsarolja az ezredes urat..
Azért fura, hogy Márk áll szexuális ragadozó hírében, ehhez képest eddig elsősorban Petrára nyomult rá. Az, hogy Sótonyi menyasszonyával kavart, csak Sótonyi rögeszméje. Ráadásul Petra hajadon, Zénó ellenben egy férjes asszonnyal folytat igencsak szenvedélyes viszonyt, Bárány Jóska többszöri féltékenységi jelenetei ellenére. Akkor ki is itt a ragadozó?
Akkor Róza mama mégis elérte a célját: senki nem fogja gyanúsítani a hálózat egyik családját, hogy egy másik életébe szándékosan rondít bele a pletykával! A látszatot mindenképpen meg kell őrizni! :-)
Na,, láttam az előzetest, mégsem Márk lesz a szenvedő fél, Gabika pszichomokusi logikával szerencsétlen Tivadart gyanúsítja... Persze könnyen lehet, hogy az majd reflexből Márkra hárít, Zénó meg röhög a markába... :P
Miért írta volna meg Rózsa mama Zénó és Timike "ungabungáját" röplap formájában? ...mert még ezen az úton is meg akarja akadályozni, hogy Timike legyen a polgármester! Éppen ebből az okból tiltotta meg Igoréknak, hogy elpletykálják a látottakat, mert nem akarná, hogy a hálózat bármelyik tagjához kösse a közvélemény az információt!
Ravasz ez a mama, nagyon ravasz, még a szeme sem rebbent akkor sem, amikor Sótonyi szemébe hazudott!
Annál is inkább, mert a Madonna kizárólag röplapok révén kommunikál (ugye azok az "égből" jönnek), és a vázaküldés igencsak kilóg ebből. Ráadásul személyesen Sótonyinak szólt, míg a röplapok célközönsége makkosszállás lakossága
Igen, a vázát Márk is küldhette, még akkor is, ha amúgy semmi köze a Madonnához... Róza akkor abban nem hazudott, hogy nem ő küldte a vázát, de abban igen, hogy nem ő a Madonna..
Hát végig kéne gondolni, melyik levélben mi volt, mennyire tudhat róla Márk... Viszont azt se felejtsük el, hogy a nyomtatást Olegék intézték, nem tudom, velük milyen viszonyban van.... Ráadásul szükség van egy pilótára is, Márk nem is volt kapcsolatban Ottóval sem, talán közös jelenetük se volt... De attól még Rózának elmondhat pár dolgot, bár az nagyon csodálkozott mikor a srác beállított Sótonyi dossziéjával, nem úgy nézett ki, mintha ez rendszeres lenne...
Én még azt is el tudom képzelni, hogy Zénó eldicsekedett az őrsön a hódításával! Az pedig nyílt titok volt a három rendőr között eddig is, hogy oda van Timike nagysádért! :-)