Hónapokig nem voltam, újraregeltem. Néha törölnek, nem tiltakozom. Most már nem törölnek véleményért. Most már korrekt a moderáció, és ezt akkor is tartom, ha időnként engem büntetnek.
Azért aki csak negyedannyira beleállt egy jobboldali álláspontba, mint akkor vagy ma egy átlagos balliberális a sajátjába, annak nem a hozzászólását törölték, nem simán a nickjét törölték, hanem a nickjét törölték az összes hozzászólásával egyetemben, és ha ugyanarról a gépről másik, szűziesített böngészőből visszajött új emailcímmel és nickkel, akkor is azonnal törölték - állítólag nem IP-alapon.
Az írmagját is irtották a határozott jobboldali véleményeknek.
Téged nem töröltek - te csak célzol az álláspontodra, kipontozol, szmájlit teszel. Nem állsz bele. Ez volt kb. a határ, amíg elmehetett akkor egy jobboldali anélkül, hogy üldöztetésnek tette volna ki magát. Miközben a balliberális akasztott volna.
annyira nem erdekelsz hogy megszamoljam a hozzaszolasaid szamat reggel ota de tuti hogy minimum a duplaja az enymenek , magamrol nyilvan tudom hogy mar 4 uzletban es 2 gyorsetteremben is voltam meg konyvtarban is es vezettem vagy 22 merfoldet , ahanyszor idejovok mindig beled boltlok csak azt ne hidd hogy bosszantassz mert abszolute nem
A komolyan vehetők, akiket érdemes volt elolvasni elmentek akkor mikor a kenderessy-herepasy szintű fizetett fidesznikkel büntetés nélkül telifoshatták az összes topikot a fideszpropagandával.
Zsebibaba abszolút fórumkonform volt mindig is, egyetlen egyszer nem láttam még tőle markáns véleményt illiberális témában.
De 2006 környékén aki leírta például a cigány vagy zsidó szót nem imádattól nyáladzó ajkakkal, az azonnal repült, és utána már az első hozzászólásának a megejtése előtt törölték többnyire - persze nem IP alapon, dehogy is.
A cenzúra mellett az öncenzúra is igen erős volt, és a sajátjai szóltak rá mindig az emberre, hogy ne írjon ilyet, mert kibasszák.
Szerencsére voltak olyan emberek, akiket nem lehetett megfélemlíteni, és kivívták végül a szabadságjogokat, amit igen nehezen dolgoz fel a balliberális a mai napig.