Ők úgy tudom vállalnak ilyet. Elküldöd póstán és visszaküldik tizen néhány ezerért. Vagy Leslee66 fórumtársat kell kérdezni. ő már rendelt ilyet Kínából.
Köszönöm szépen. Most volt időm végigolvasni a fórumot. Nagyon jó dolgokat olvastam. Keresek kipufogó hővédőt, vagy olyan szakembert (Nyíregyháza és környéke) aki szépen le tudná krómozni.
Igen minden rendben,köszi a jó szervezést és a lehetőséget!☺ Egyébként hajnal 2 kor értem haza mert este elindultam szoboszlóról. Bő 1000 km,hát szóval most úgy elég volt a motorozás!😌 de nagyon jó volt!!!👌☺🏍 várjuk a folytatást!!!🍻😊
Jó lett. Jó lehetett. Sajna én voltam (vagyok) a soros hétvégés. Ezért nem tudtam menni. Mivel régebb óta megbeszéltem az alkalmazottammal a szabad Húsvétot ezért már nem akartam szivatni Őt, hogy még sem mehet. Legközelebb remélem ott leszek.
Jó volt a tali nagyon. Depi vol.2 sajnálhatja, hogy nem jött és Debilon is, bár ö megázott volna Amikarihoz hasonlóan.
Majd teszek ide egy-két képet én is, bár nem lőttem sokat sajna.
Zotac: Kérhetünk olyan videót, ahol utánad felváltva haladunk?
Egyébként köszi a szervezést elvégre te voltál a főkolompos. Jó ötlet volt Poroszló és a csónakázás is.
Majd tankolj be valami jófajta benzint és mérj újra fogyasztást. Biztosan visszaáll.
Ez a variátor hangolás mindig sarkalatos kérdés volt robogós körökben. Ha könnyű a görgő kisebb sebességnél erősebb és jobban gyorsul viszont ott többet fogyaszt, míg nehezebb görgőkkel lomhább lesz de lassabb tempóknál a kisebb fordulatszám miatt jobb lesz a fogyi. Nem hinném hogy azonos a gyári áttétele a 400 és 600-nak. A görgők súlya, szíj hossza alapból eltérő. A görgők pályája illetve a kontrasztrugó ereje is eltérhet mert azonos fordulaton nagyobb a sebesség a 600-nál és a végsebesség is magasabb.
A szíj hossza is beleszól az áttételbe. Alaphelyzetű variátornál, ha elöl mélyen koppon van a szíj hátul, mivel hosszabb közelebb kerül a peremhez.