Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Eladó teljesen új G36c papírjaival, garanciával, 3 hi-cap tárral és 3000 db bbvel. Kipróbálva volt, csalódást nem okozott. A fegyver Kecskeméten található és megtekinthető. További info vagy képek a genomatrix1989@gmail.com on.
eladó egy elektromos airsoft fegyver elsőgyére 41000 ft volt aztán 35000 és most 33000 ft ez az utolsó ajánlat az airsoft nagyon jó állapotba van egy karcolás sincs rajta ajándék maszkal és golyóval akit érdekel az sms be vagy emailbe 410 fps es 45-55 m ig lő el hi cap tárral spartac márkájú
Irrealisan dragan adom, vagy ennyire nem erdekel senkit...?
Profiltisztítás okán, gyűjteményből eladó egy garantáltan lövésmentes, új állapotú Combat Zone P11 Para airsoft pisztoly. Eredeti gyári dobozában, gyorstöltőben néhány lövedékkel. (MKH érvényes 2022 februárig.)
6 mm BB, <7,5 J, 12g CO2 patronos.
Ára: 18 900.-
Az ár már le van alkudva, csere nem érdekel. Érdeklődni a publikus emailcímemen lehet, fikázásokat az uristen@menny.hu címre kérném.
Átvehető személyesen Budapest XXII. kerületében, illetve előreutalás után 1000 Ft. postaköltséggel Magyarország területén belül el tudom postázni.
Helyszín: Budapest, SzékesfehérvárÁr: 95,000 Ft More InformationHoneybadger! Ares Amoeba AM014-BK eladó. Egy játékon használt fegyver, ott nagyon szépen teljesített. Igen kényelmes és testre szabható. Gyors, pontos, szép, könnyű, ritka. Gyárilag fetelve, prec. csöves, elektronikus elsütő szerkezet. Külön készlettel programozható elsütés. Autót kell vennem, úgyhogy a legók, kenyérsütő az autópálya és a kanapé mellett a Méhészborznak is mennie kell... Vagy nekem :-) Gyárilag nem tartalmaz akksit, ezért adok egy igen ritka méretű 11,1-es 950 mAh-s lipo akksit is hozzá, ami elfér a tusban. Az akksi arra az egy járékra volt feltöltve B6-tal. Nehéz hozzá megfelelő akksit találni, a 14-es PEQ boxba való jó bele ha jól emlékszem, de akksitartóval a tus alatt is tarthatod a nagyobbakat (akkor viszont nem tudod betolni a tust). A képen látható markolat és red dot nem eladó, sőt, még csak nem is az enyém! :-) Minden tartozéka és a doboza is természetesen meg van, azokat is adom hozzá. Természetesen teljesen újszerű a fegyver. Egy hi-cap tár, csőtisztító, meg szereléksínek voltak a dobozban. Ha gyorsan elviszed ezen az áron, kapsz hozzá egy kipróbált, tökéletesen adagoló fémköpenyes hi-cap tárat is ajcsiba. Jelenleg 360 EUR körül van az ára akksi nélkül, úgyhogy szerintem ez nagyon méltányos ár. Nem minden áron eladó. Alkudni lehet, de a hülyeséget csak akkor szeretem, ha nem gondolják komolyan! Nagyon nem szeretném postázni, ahhoz meg kell győzni egy három személyes repülőjeggyel all inclusive ellátással egy egzotikus szigetre. Budapest XIV. kerületében, vagy előre megbeszélt módon Fehérváron is átvehető.
Eladó egy spartac márkájú airsoft.Pár lövöldözésben vett részt a váltámasz kihúzhatós hi-cap tár az összes tartozékával kapható a fegyver abs anyagú belseje vas 410 fps 45-55m lő el strapabíró ajándék egy hi-cap tár golyó.A maszk külön megvehető.
Fegyver:41000Ft helyett 35000
maszk:2500Ft
email:sainferenc899@gmail.com
telefon:06206236848
cserét nem fogadok el!!
aki érdeklődne a fegyverért kérem emailbe vagy sms be köszönöm.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Cyma CM032 típusú Airsoft M14esem.
Körülbelül 2 játékon vettem részt rajta, azon kívül csak céltáblára lövöldöztem vele a kertben, külsőleg és belsőleg is hibátlan. Eredeti doboza megvan, emellett egy szereléksínt is vettem hozzá, azt ingyen adom a fegyver mellé.
Olyan 370-380 fps környékén lő, és remek lőtávja van.
Sziasztok! Eladó egy Airsoft AK-47es (elektromos). Eladás oka: kihasználatlanság. Hiba: Törött irányzék. A fegyverhez adom a fegyvertartótáskát és a dobozát. Ár: 30 000 Ft
Eladó egy spartac márkájú airsoft.Pár lövöldözésben vett részt a váltámasz kihúzhatós hi-cap tár az összes tartozékával kapható a fegyver abs anyagú belseje vas 410 fps 45-55m lő el strapabíró ajándék egy hi-cap tár golyó.A maszk külön megvehető.
Fegyver:41000Ft de meg lehet még beszélni
maszk:2500Ft
email:sainferenc899@gmail.com
telefon:06206236848
cserét nem fogadok el!!
aki érdeklődne a fegyverért kérem emailbe vagy sms be köszönöm.
Cyma cm 0.45 teljesen fém. A fegyver nincs tuningolva, 420-425 FPS. Nagyon pontos és méretéhez képest nagyon jó a lő távja. Tökéletesen működik Szétszedve nem volt, nagyon vigyáztam rá, de használatból eredő kopások vannak rajta, Ami jár hozzá egy gumi tus vég, 4 db hicap tár, egy AK 47-es hangtopító ( Magyarországon nagyon nehéz beszerezni, és az eredeti ára 12-16 ezer forint,nagyon egyedi hangot biztosít) a gyári aksi és a töltője, illetve egy 9,6V 1600 mAh aksi. Doboza és a gyári lángrejtője megvan.
irànyár: 60.000.-
érdeklődni a 0630/560-70-13 telefon számon lehet
megnézni, kipróbálni Budapest-Esztergom vonalon lehet előre egyeztetve.
ha nem alkudozol házhoz viszem Budapest, Komárom-Esztergom és Pest megye területén belül.
Külföldre költözés miatt eladóvá vált Cyma M4 R.I.S. fegyverem. A vásárlást követő szervízen átesett, néhányszor lett vele lőve, de játékban nem használtam. Az ár tartalmazza a fegyvert, a red dot-ot, két akkumulátort, fegyvertisztítót, és persze az eredeti irányzék is megvan. Budapesten átvehető, kipróbálható. Érdeklődni: tiltgabor@gmail.com e-mailcímen lehet.
Kb. másfél évig volt használva,minden gyári benne kivétel a hop-up kamra, ami fémre lett cserélve és a hopup gumi.Átlett nézve ás újra lett kenve. A fegyverhez jár 1 High-cap, 2 Mid-cap tár,8Fields Power 1600NiMH 8,4V aksi és töltő.