Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Cyma CM032 típusú Airsoft M14esem.
Körülbelül 2 játékon vettem részt rajta, azon kívül csak céltáblára lövöldöztem vele a kertben, külsőleg és belsőleg is hibátlan. Eredeti doboza megvan, emellett egy szereléksínt is vettem hozzá, azt ingyen adom a fegyver mellé.
Olyan 370-380 fps környékén lő, és remek lőtávja van.
Sziasztok! Eladó egy Airsoft AK-47es (elektromos). Eladás oka: kihasználatlanság. Hiba: Törött irányzék. A fegyverhez adom a fegyvertartótáskát és a dobozát. Ár: 30 000 Ft
Eladó egy spartac márkájú airsoft.Pár lövöldözésben vett részt a váltámasz kihúzhatós hi-cap tár az összes tartozékával kapható a fegyver abs anyagú belseje vas 410 fps 45-55m lő el strapabíró ajándék egy hi-cap tár golyó.A maszk külön megvehető.
Fegyver:41000Ft de meg lehet még beszélni
maszk:2500Ft
email:sainferenc899@gmail.com
telefon:06206236848
cserét nem fogadok el!!
aki érdeklődne a fegyverért kérem emailbe vagy sms be köszönöm.
Cyma cm 0.45 teljesen fém. A fegyver nincs tuningolva, 420-425 FPS. Nagyon pontos és méretéhez képest nagyon jó a lő távja. Tökéletesen működik Szétszedve nem volt, nagyon vigyáztam rá, de használatból eredő kopások vannak rajta, Ami jár hozzá egy gumi tus vég, 4 db hicap tár, egy AK 47-es hangtopító ( Magyarországon nagyon nehéz beszerezni, és az eredeti ára 12-16 ezer forint,nagyon egyedi hangot biztosít) a gyári aksi és a töltője, illetve egy 9,6V 1600 mAh aksi. Doboza és a gyári lángrejtője megvan.
irànyár: 60.000.-
érdeklődni a 0630/560-70-13 telefon számon lehet
megnézni, kipróbálni Budapest-Esztergom vonalon lehet előre egyeztetve.
ha nem alkudozol házhoz viszem Budapest, Komárom-Esztergom és Pest megye területén belül.
Külföldre költözés miatt eladóvá vált Cyma M4 R.I.S. fegyverem. A vásárlást követő szervízen átesett, néhányszor lett vele lőve, de játékban nem használtam. Az ár tartalmazza a fegyvert, a red dot-ot, két akkumulátort, fegyvertisztítót, és persze az eredeti irányzék is megvan. Budapesten átvehető, kipróbálható. Érdeklődni: tiltgabor@gmail.com e-mailcímen lehet.
Kb. másfél évig volt használva,minden gyári benne kivétel a hop-up kamra, ami fémre lett cserélve és a hopup gumi.Átlett nézve ás újra lett kenve. A fegyverhez jár 1 High-cap, 2 Mid-cap tár,8Fields Power 1600NiMH 8,4V aksi és töltő.
Nagyon jó állapotban lévő, újszerű GG M4 Gas Blowback airsoft fegyver eladó minden kiegészítővel! Információk a fegyverről: Hossz : 780mm/890mm(kihúzott váltámasszal) Cső hossz : 357mm Súly : 2720 gr Hop-up : állítható Működése : GBB (Gas Blow-Back) Anyaga : fém és ABS Lövési módok: állítható egyes illetve sorozat lövés Torkolati energiája: ~400 FPS (töltőgáz függvényében változhat) Lő táv :~45m Gyártó : G&G Tár : Realcap 30 BB Ajándék a fegyverhez: 1kg bió lőszer és a tárhoz használható gáz. (ezek 3/4-ig vannak) Személyes átvételre van csak lehetőség.
Airsoft G 608-7 gyalogsági sorozatlövő fegyver nagyon jó állapotban, gyári dobozában, minden tartozékával eladó. Technikai paraméterek a csatolt képen.