Keresés

Részletes keresés

KrapulaX Creative Commons License 2001.02.08 0 0 176
Siasztok skacok!
a_girl Sétálukn, sétálunk. Csak szólj mikor jön az egy kis dombra lecsücsülünk :))) Azért sem mondom el miért keses Lia had egyen a kiváncsiság :)))
Lia: És csak most szólsz, hogy menjünk síelni? Ennyi idő alatt még a kiskatona idők alatt sem készültem el a pakolással :))))
Lio> Nem vadmalac, hanem őzike.De a többi stimt. Csak a vöröskét és a tesótját zervezdd be.:)))
Pápá tsók és a többi ilyesmi
Előzmény: Emilio bácsi (175)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.08 0 0 175
Szóval munka helyett a séta? Na majd adok én neked sétálni!! :))))
Nos a szexi fényképek csak az enyémek, nem adom senkinek. Hogyne hogy ők is élvezzék! Nem!! Enyém az összes élvezet! :)))

Holnap Krapulax féle Welcome party az új irodájában! Lesz ott dínom-dánom, nyárson sütött, frissen elütött vaddisznó, sör (szponzored by MÉH)meg esetleg lányok (szponzored by kedvenc cégünk). :))))) Mindenki meg van hívva, bár Lia nem tud jönni, mert síelni megy! (Hogy én ezért hogy utá...szeretem! :))))

Előzmény: a_girl (174)
a_girl Creative Commons License 2001.02.08 0 0 174
Na, a végére értem.
Nem ideáig olvastam, nehogy megijedjetek:-) Csak ebben a szép tavaszias időben muszáj volt sétálnom egyet a városban. Jobb program, mint a munka:-)
Szóval....
Emilia: megöl a kíváncsiság, hogy milyen üzletről akarsz velem beszélni. Úgyhogy remélem nem várakoztatsz meg túlzottan.:-) Tessék írni!:-)
Ami a szexi fényképeket illeti (nem is tudtam, hogy van olyanom - vagy már elég, hogy én vagyok rajta?:-))) de szerény vagyok már megint:-), szóval.. ha Emilio közzétenné a neten, tuti hogy nem élné meg a másnapot:-) Talán emiatt nem meri megtenni:-)
Krapulax: most hogy elkészült az új irodád, és hogy két napja mást se hallok, csak hogy írjak a topicba:-), remélem te is feltolod a képed!:-)

Pusszantás: a_girl

a_girl Creative Commons License 2001.02.08 0 0 173
Sziasztok! Nem tűntem el teljesen. Na, most nekilátok visszaolvasni az elmúlt hetek termését. Majd folyamatosan alkotok véleményt.:-)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.08 0 0 172
Nem is. Én ám nem utállak, az csak egy szófordulat volt :))

Feladtad az elvedet? De egy nap alatt még egy pesti útra sem tudnék összekészülni, nemhogy egy ausztriai síútra! Marad a húsvét fiam! :)))))))) (bocsi) :)))

Előzmény: Emilia néni (171)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.07 0 0 171
Már te is utálsz. Lehet benne vmi, itthon se birnak elviselni. Pont akartalak kérni, hogy hozzádköltözhessek, merthogy elviselhetetlen a helyzet itthon. Mondjátok, olyan nagy cucc 24 év alatt megtanulni, hogy gyűűűűűűlölömmmmmm, ha fiamnak szólitanak????
Megtárgyalom én is nyuszkóval ezt a dolgot, de plzzzz inkább szülök nélkül menjünk. :-)))))
Emiliokám, nem vagy smafu nőügyben, de hát csak több esélyes hölgyeményt tudok felsorakoztatni, aki KrapulaX szája ízének :-))))) megfelel. :-)))))

KrapulaX,
azé' a túlzásoknak is van határa. :-)))
"gazdag" nem igaz.
"csajszi" inkább kékvérű úrihölgy :-)))))
"jó autóka" hááát, elég relativ, mitöbb, tegnap kicsit összetörtem, úgyhogy a roncskollekció pontosabb. :-))
"Liás stilus" ezt még nem is tudnatod milyen. Van nekem egyáltalán stilusom? :-)
"a pasiját Emilionak hivják" EZ STIMMMMMMEL!! :-)))
És mi lett a vége a sztorinak???
Gondolom a hős megmenti álmai nőjét. Muszáj sielnünk menni, hogy megmenthessen Emilio. :-))))

Ja és KrapulaX! Én épp feladtam az elvemet. Komolyan gondoltam, hogy jöhettek velünk. Péntek hajnalban indulandusz van!!! :-))))))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.07 0 0 170
Emilia! Utállak! Akármerre nézek, vagy olvasok, mindenki a síelésről beszél. Mindenki most ért haza, vagy éppen ott van vagy fog menni. Most kellett ezt? :)))))))))))))) Kibulizom a nyuszival, hogy húsvétkor én is mehessek :))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.07 0 0 169
Emilia: Már mindenki az én pocakomra vigyáz? Lassan teljesen magamba esek hogy nagy a hasam :)Azért az én hasbedobásom messze nem ér annyit mint a_girl mellbedobása. :)))
Szóval az én lányérzékem smafu? Ezt megjegyeztem! :))

Krapulax: Hasmenésed is van? :)) Látom izgatott vagy hogy jöhetsz ide hozzám. :))
Melyik is ez a könyv? De ugye nem házasodnak össze? :)) Ja még valami. Síelni mennek? :))
Egyébként meg még mindig jobb ha férfiasodok, mint ha nőiesednék :))

KrapulaX Creative Commons License 2001.02.07 0 0 168
Figyelitek? Én már dolgozok :))
Na jó ez nem teljesen igaz. Annyira izgatott vagyok a költözködéstől, hogy nem bírtam alukálni.
Jaj képzeljétek, tegnapgyakoroltam a királyi teendőket (na nem berettálkoztam, hanem trónoltam :))) az "olvasósobámban". Egy ősrégi Bond könyvet nézegettem és képzeljétek van benne egy gazdag csajszi jó autókával és kb Liás stílussal (mondhatni róla mintázták) na és a lényeg a pasiját EMILIO-nak hívják. Ez már kimeríti a JEL fogalmát :))))))
Lia: hümmm, nem is rossz 5let ez a síelés, még sosem síeltem (biztos tudok, csak hát ez a bucka itt nálunk nem az igazi, így sosem próbáltam) Naszóval ezt meg kéne szervezni (mármint ha feladjátok elveiteket és képesek lesztek találkozni:)))
Na pusszantás drágáim, elmegyek vedelek egy kis kávét, mert én mondom bolond dolog ilyen korán kelni :)))

ui: lio: jólvan na, nem csesztetlek a direk verseny céljából növesztett ékességed miatt. Csak szar nézni hogy már most kezdesz elférfiasodni.

Előzmény: Emilia néni (167)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.06 0 0 167
KrapulaX,
Nálam abszolút a toppon van Lio. Pont előbb beszéltük meg, hogy együtt megyünk a csúcsra. :-)) Én azt akartam, hogy még a héten, de ő inkább húsvétra halasztotta. :-( :-))) És ne bántsd a pocikáját! Felbérelt személyi edzőnek, majd én ledolgoztatom róla. De sörözés mától tiltva van. Figyelj rá, légyszi. És szólj, amint sörözik! (Be ne teljen az SMS táram. :-))
Ja igen, te is jöhetsz velünk. És nem Lio hozza a nőket neked, hanem én. Bennem jobban bizol ebben az ügyben, nem? :-)))))

Ahogy hallom Lio, a_girl mellbedobása messze nem lenne elég a hasbedobásoddal szemben. :-))) De Krapi megoldotta a választással járó problémát. Te a hobbim vagy, a_girl meg az üzlet. Csak tudnám hol a fenében van! Csak nem sielni??? ;-)

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.06 0 0 166
Lia: Ez a laponcsúszás nem rossz ötlet! Gondolom te ülnél elöl én meg mögötted :)))
Mi bajod az én ízlésemmel? Talán szerinted nem szállítanék megfelelő nőket a barátomnak? Na mondhatom szép :))
Van amiben jobb vagyok a_girlnél, de van amiben meg ő győzne mellbedobással :)))

Krapulax:Le lehet már szállni a hasamról. Majd hozok neked képeket nagyhasú pacákokról. Csak hogy tudd mi az a nagy has :))

KrapulaX Creative Commons License 2001.02.05 0 0 165
Szijasztok!
Lia: Nemnem, Lio sok tekintetben ott van a topp on, de a_girl el nem ér fel. :)) A síelés nem az üzlet része, az csak hobbi :)))
Lio: Sok lányos dolgot nem tudok felfedezni rajtad, bár ha belegondolok egy kismamához lassan kezdesz hasonlítani:)))
Előzmény: Emilia néni (164)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.05 0 0 164
Sicucc miatt ne aggódj. Majd csúszunk fenéken. Az a legizgisebb. :-)))) Vagy befogadlak, és együtt csúszunk egy lapon. Az még annál is izgisebb, pláne ha borulunk. :-)))))
Emilio szállitja a nőket? Na arra a felhozatalra kiváncsi lennék. :-)))) Na még a nap végére is, mit kezdenétek ketten a háremmel. :-)

KrapulaX ha gondolod, ez a felállás is tetszik. :-)) Nem tudtam, hogy vmi szlengben ez sielés. :-)) Tök jó, eddig én akartam jutalomként, most meg még laptopot is kapok hozzá. :-))))) Csak szóljatok, bármikor ráérek. :-)))

Igazad van krap! Emilio sokkal jobb a_girlnél. :-))))))))))

(báááááár.... :-)))))))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.04 0 0 163
Dehogy eladó a kéró, csak ugye a sícuccok nem olcsóak :))
Oks segítek cuccolni az nem gond. Csak legyen ott a munkatársam. Kaja pia lehet, tesókat meg lecsalogatjuk. Melyik kell? Ja gondolom mindekettő :))

A síelést én is így képzeltem először, csak nem írtam :))

Az idő meg igenis jó, bár felülről kezdődött még csak el. Majd alul is kiszárad meglátod :)))

Előzmény: KrapulaX (162)
KrapulaX Creative Commons License 2001.02.04 0 0 162
Üdv Skacok!

Emilio: Eladó a lakásotok? Akkor már értem miért kérted el a hálózsákom :))) Ja meglesz a kirándulás, pl én kirándulok oda hozzád, te meg segítesz cuccolni. A Bika hozza a pörköltnekvalót (már megint elütött valami vadat :)) Én a sört neked már csak a lánykákat kell leirányítanod a WELCOME partymra. A "tesó" feltétlen legyen :)))
Emilia: Gondoltam is, hogy a tiéd lesz a munka gyümölcse. Bár eszméletlen kíváncsi lennék, hogy érsz célt "munkatársadnál" :))) Ha akarod megadom a_girl számát, bár egyszer már kérdezték tőlem és sikeresen félrevezettem az illetőt.
A síelést úgy képzelted hogy te fekszel középpen és lioval mi a szélén az ágynak, és te meg csak síelsz síelsz egész este :)))))
Emilio: ez neked jó idő? Tiszta trutyi minden.

Előzmény: Emilio bácsi (161)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.04 0 0 161
Hehe eccerre :)))
A jövő heti buli nem veled kapcsolatos, mivel ugye nem tudhattam a meglepetés síelésről mert ugye meglepetés. Már csak azt nem értem hogy hol találtál havat, mert ugye nagyon tavasz van :)) Hmm de ha síeléps akkor rohanok sífelszerelést venni. Ja jut eszembe eladó a lakásunk :)) (Ebből lesz a pénz sícuccra :)))

Sherlock Krapulax Holmes :)) Tuti előkeríti neked a föld alól is! :)))

Előzmény: Emilia néni (160)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.04 0 0 160
Te is pont most jársz erre? Eccere gondoltunk a kedvenc topicunkra. :-)))

Azért ez igy messze nem igaz, hogy te már nem is kellesz. :-))) Az üzlet az üzlet, na de ez az örök szerelem.... :-))))) Meg hát ugye minden neked köszönhető, ha összejön a biznisz. :-))

Az az iszonyatos buli a jövő héten velem kapcsolatos? :-))) Mivel mondtad, hogy akarsz sielni menni, megszerveztem egy meglepetés sizést neked akkora. Most vagy megtudtad, hogy sielni megyünk, vagy vmi mást szerveztél. Inkább az előbbi. :-))))

A_girl! Azonnal kerülj elő! Vagy körözést adok ki! :-))) Krapi, felbérellek a_girl előkeritésére!!! :-))))

Előzmény: Emilio bácsi (159)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.04 0 0 159
Tavasz van!!! MOST!! :))) Éppen az előbb értem haza és imádtam a kinti időt. Süt a nap ezerrel meg meleg van.
Hmm most hívott fel egy srác. Megadtam neki a telefonszámom pénteken egy kicsit benyomva :))) Na jó nem csak úgy, hanem van egy közös ismerősünk :))
Szóval ott tartottam hogy hinye dejó idő van. Délelőtt makarónit kreáltam :)) Nagyon jól sikerült, mindenkinek tetszett. Most szétvet a büszkeség :)
Látom én már nem is kellek, csak az üzlet körül forog az agyatok :))

krapulax: Hehe majd legközelebb akkor iszunk vele is. De a következő hétvége már foglalt megyek egy iszonyatos kis buliba :))
Jövő héten elvileg végig tavasz lesz. Na akkor nem sokat fogunk dolgozni :)) Menjünk kirándulni valamelyik ivóba :))
Egyelőre nem írok többet, barangolok egy kicsit. pápá

Emilia néni Creative Commons License 2001.02.03 0 0 158
Csók drágáim. :-))

Ma elég paprikás a hangulatom, csak óvatosan bánjatok velem. :-)) Bár már jobb, mert végre tudtam csatlakozni, hála annak a drága pasikának, aki kitartóan magyarázott nekem, pedig látta, hogy csak elég lila ködben van sejtésem a géphez. De siker nyugtázta együttműködésünk. :-)))))

Quarelin apó! Én hülye azt hittem hozzám rohansz házrugdosni. Csodálkoztam is, hogy kezdődött BK, és még nem vagy itt. :-)))

Nos akkor, az üzlet. Megtárgyalom én aztat. Csak nem szeretem, ha kihallgatják a részleteket, mikor tárgyalok. :-))))

Meg úgy állapodtunk meg, hogy a dolog alapból az enyém. Ha neked plusz kell, plusz ára is van ám. Még nem tudom, mennyi, majd az "üzlettársam" megmondja. :-))))))))

A_girl, merre jársz? Sürgösen beszélnem kell veled!!! :-)))))))))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.02.03 0 0 157
Sziasztok!
Már fel is keltem :))) Nagyon hiányozhattam a vandának, mert hihetetlen aknamunkával megszerezte az itthoni telefonszámom :)) Emilio, nem is sejtem kitől tudta meg. Bár Emiliával ellentétben én örülök hogy megadtad a számom. Az összes modilt kikapcsoltam,mondván aki akar megtalál.
Lia: hát ez bíz siralmas eredmény, mi 100 alatt ritkán véguünk 1 körrel. Bár tényleg rögtön az elején vadul besegítünk a célzóvízzel.Okés áll az üzlet, de a tegnapi 3-as megállapodás szerint :))) Kiváncsi vagyok hogy veszed rá a 3. at :)))))))

Lio: egy közös informatikus ismerősünk elég csúnya sms-eket küldött. Nagyon hiányolt minket.

Előzmény: Emilio bácsi (156)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.03 0 0 156
Heje huja!

Akkorát buliztam tegnap hogy ihaj csuhaj :)) Asszonypajtással kirúgtuk a ház oldalát. És nem vagyok másnapos :)) Éljen a quarelin! Nobel díjat kellene adni annak, aki feltalálta ezt a gyógyszert :))

Lia: Béna béna béna :))))) (Ez a jelszó beírására is vonatkozik :)))

Emilia néni Creative Commons License 2001.02.03 0 0 155
OOOO! Látom a laptopomat. Most már bármikor megnézhetem. :-))) Azt elfelejtettük megtárgyalni mikor ütjük nyélbe az üzletet. :-))) (ezt is mondják? Olyan furin hangzik. :-)))

Jaj, skacok. Ez nem volt az én estém. Pécsen jobbat taroltam volna. ;-))))

Direkt elkértem az eredménylistát, figyusztok: - -, - -, - -,- -, - 1, 1 -, 3 -, - 9, 6 -. 7 1.Következő játék: - -, - -, 5 -, - -, - 3, - -, - -, 9 -, 4 4, - 9.
Hát nem vmi fényes. A végén határozott javulás figyelhető meg, ez gondolom a Sex on the Beach, és a Long Island eredménye. Előbb kellett volna az ivásra gondolnom. :-)) Ezt mondta a haver, aki ott dolgozik, hogy még sose hallott ilyen pocsék eredményről. :-)))))))
Úgy látszik még tanulnom kell, hogy kell a golyókkal játszadozni. :-))))))))

KrapulaX: Azér' üzlet nem bukik, nemde? :-))))

(én barom nem gondoltam arra, hogy a töknehéz jelszó itókásan nem túl ideális, na még egy próba. :-)))

Előzmény: KrapulaX (153)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.02 0 0 154
olyan szep kep. en csinaltam :))))

Idéztem magamtól, mert lusta voltam beírni :)))

Előzmény: KrapulaX (153)
KrapulaX Creative Commons License 2001.02.02 0 0 153
Emilia Ha most sem jó, hát le kell mondanod rólam :))) vagyis a látványomról.
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

a_girl Haló hol vagy? Tessék jelentkezni.

Pusszantás

Előzmény: Emilio bácsi (151)
KrapulaX Creative Commons License 2001.02.02 0 0 152
Emilia Remélem sikerül beszúrni a képet, ha nem az természetesen Emilio hibája.De természetesen szemügyreveheted az apró eltéréseke a valóság és a kép között, ha egyszer ide dugod az orrod :))

Emilio : ha sikerül a képbeszúrás az "mesteremnek" köszönhető. :)))

Előzmény: Emilio bácsi (151)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.02 0 0 151
Az az igazság hogy én bénáztam mert jpg ként raktam fel a szerverre a képet és Karpinak meg azt mondtam véletlenül hogy az gif. :)) Úgyhogy lehet engem szapulni.
Egyébként nem vagy Te harapós, csak a vizsgaidőszakban óvatosabban kell veled bánni :)) Na jó ez nem panasz volt, mert még nem haraptad le a fejem egyszer sem.
A szex sem megy. Próbáltam már a viagrát, a gipszet de vége mindennek :)
Emilia néni Creative Commons License 2001.02.02 0 0 150
Krapi te bénáztál vmit, vagy az én gépem szar? Mert fantörpikus szobát nem látom. Lehet, hogy a végén még személyesen kell megnéznem. :-)))))
Kutyustanácsot köszi. Az azért erős túlzás, hogy kosár meg miegyéb, talán a központosunk nem volt tökéletes. :-)))) Csak egy sarok, ahova mi sosem megyünk, az az ő kuckója. Persze csak ha családfő nincs itthon. :-))) Akkor irány kifele, szegénykémnek. Végül nem csináltunk semmit, de nincs is az a nagy kényeztetés :-)))
Az esetről eszembe jutott, hogy elvileg a kutya meg a gazdája hasonlít egymásra. Szerintetek én is harapós vagyok??? :-))))

Emiliom, mi az hogy megúsztam? Egész szmájlihegyek voltak a végén. Szóval igenis felvidítottalak. :-)) Pár percre kirángattalak a klimaxból. Mond csak, ha így vénülsz, már a szex sem megy? :-))))))))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.02.01 0 0 149
Emilia: Egy fokkal jobb a kedvem, de még mindig kötekedős vagyok :) Ne kerülj a szemem elé :)) Bár Te tegnap is megúsztad :) Szerintem ez már a klimax.

Krapulax: Szobámat nem fikázni. Dj azt mondta rá hogy olyan mint egy kéjbarlang :DDD Inkább gyere segíteni tapétázni. Már időszerű a dolog. Emilia. Jöhetsz Te is :)) Majd a bérezésedet megbeszéljük :)

Na megyek csinázok új honlapot a képbeszúrogatásokhoz.

KrapulaX Creative Commons License 2001.02.01 0 0 148
Szijasztok!

Emilia: Úgy restellem magam, hogy nem tudtam feljönni este. De ez az őskövület ámítógép nem akarta az igazságot.De remélem te is nagyon bánod, hogy nem hívtál fel.:)) Mindenféle központosra bízod az információt? :)))
Naszóval, megkérdeztem egy blökikiképző ismerősömet és ő is azt mondja hogy így utólag semmi értelme a büntetésnek.Többet nem igazán tudtam meg tőle mert annyira röhög, hogy nem tud értelmesen beszélni :))))) Mikor elmondtam neki, hogy a blöki csak a kosárát védte a porszívózástól még helyeselt, de amint megtudta, hogy egy kaukázusi kutyu csücsül a kosárkában, hát azóta vihog mint a hiéna :))))
Na más: nem is dicsekedtünk milyen jó volt a buli. Igaz hiányos létszámmal (a_girl igen rád célzok :))) de nagyon jót buliztunk.Csináltam néhány képet cirka háromszáz valamennyit :)))
Emilio szobáját is jól lefotóztam sőtt az ágyikóját is, hátha kedvet kapsz (ha máshoz nem is de a takarításhoz tuti:)))
Na végül, hogy gyönyörködhess:

Na pusszantás, igérem kicsit megemberelem (Emilió nem megemberesedem) magam és gyakrabban jelentkezek.

Előzmény: Emilia néni (147)
Emilia néni Creative Commons License 2001.01.31 0 0 147
Köszi drága krapulaX a segitséget. Hálám jeléül adok neked egy tizest. :-)) (legalább megtudom, hogy áll az átlagod :-))

Hogy vagy kedvesem, ma (majd holnap)? Remélem depi oda, jókedv ide. :-)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!