Úgy gondoltam én is , hogy ezek a kis fura japánok annyira rosszat azért talán nem csinálnak.Nem nagyon találtam terméklistát árakkal de biztos csak nem voltam elég kitartó a keresésben.
Még egy kérdés ha lehet: Nézegetem ezeket a katalizátor tisztító ,üzemanyagba öntős adalékokat (autóhoz).Érdemes lehet ilyenért pénzt adni vagy csak vakítás az egész?
Igazából az Echo gépekről szerettem volna érdeklődni ,azért jártam erre.Vett e valaki mostanában ilyen gépet és hogy vált be ,milyen tapasztalatok vannak?Ilyesmi.
Csak láttam,hogy javában más a magasröptű téma azért inkább csak olvasgattam.
Szia,sajnos ezzel a kategóriával nem állnak szóba velem,valószínü,hogy odaájándékozom valakinek,ha nem sikerül legalább annyira rendbehoznom,arra az 1-2 alkalomra.Én is úgy kaptam,ezzel a lendülettel továbbadom.Az idő nem számít,nyugger vagyok,A kiadásokra ezt nem mondaná,néztem pár alkatrészt,nem olyan drága,hisz maga a gép sem az.
"Csak most kezdtem belemerülni a láncfűrészek világába.Lehet hogy megbánom.Szóval megpróbálom életre kelteni,persze nem bármi áron."
Szia!
Lehet eretnekség amit mondok,de nem lenne egyszerűbb elvinned egy helyi kisgép szervízbe?
Mutasd meg mi a tünet,ránéznek a szakemberek és megmondják.
Egy szóval sem mondom,hogy autodidakta módon nem tudnád elsajátítani azt a tudást,hogy használatba fogd a fűrészedet, de szerintem tedd fel magadnak
a kérdést,megéri ezzel vesződni,sok-sok órát áldozni rá és közben a siker egyáltalán nem biztos?
Lehet, elviszed a szervízbe és pár ezerért megoldják és megspórolsz az életedből sok vesződséget és belefektetett órát,majd kivághatod dalolva azt a pár kiöregedett
Szia,először is nem tudom beállítani a rendes fordulatot.A yutubról néztem le egy leírást,de nem sikerült,amikor visszavettem a gázt,leállt.Pedig azt csináltam,amit leírt.A karburátort is kitisztítottam.
Majdnem stimmel. Három év volt az a pár hét, miközben itt szinte nullára esett a forgalom. Meg aztán most is itt van a sok régi ember, akik egy betűt sem írnak már egy éve. A többi szinte igaz. ;-)
Sziasztok,erről a tákolmányról lenne szó:ST/CHS2800G-015A.Csak most kezdtem belemerülni a láncfűrészek világába.Lehet hogy megbánom.Szóval megpróbálom életre kelteni,persze nem bármi áron.Alig használt gép.Nem akarok vele erdőirtást végezni,van 1-2 kiöregedett gyümölcsfám,azokat akarom az ősszel kivágni.Majd teszek föl róla képet,most jelen pillanatba nincs róla.De szerintem a Neten megtaláljátok.Üdv:Terrás Tibi.
Sziasztok,Szóba hozhatok egy kínai láncfűrészt?Ajándékba kaptam,szokták mondani,ajándék láncfűrésznek ne nézd a láncát.Szóval írhatok róla pár szót,vagy ez a fórum nem az ilyen gépek helye?
Mondj egy példát! Mellesleg van egy hely, amit én lapátoltam össze, olyanra, amilyet ÉN szeretnék. Nem tetszik ? Mondtam, hogy gyere? Annyi más hely van még. Te például idejössz piszkálódni, ahol a szabályzat ezt elvileg nem engedi. Persze te vagy a szöszi lovag hófehér páncélban. Beledurrantottál egy ilyet a nagy MAGYAR valóságba. Miért lenne így? Mert TE mondod?
"Elegem lett a trollokból, és úgy látom másoknak is. Próbáljunk egy ilyet, ide csak olyan embereket várok, akiknek nem lételeme a kötekedés. Aki trollkodik, kitiltom. Nem ideiglenesen,"