Melania Trump csak gyémánt ékszereket visel bundán, Melania Trump szinte meztelenül a pilótafülkében, Melania Trump piros fehérneműben, arany fegyvert forgatva: 24 éves meztelen fotók az újraválasztott Donald Trump amerikai elnök feleségéről nevetség tárgyává váltak az orosz állami televízióban. A "60 Minutes" tévéadás sokat foglalkozott…
El akarták venni a vagyonát, koholt vádakkal börtönbe akarták zárni, aztán meg inkább lelőni.....ti tettétek ezt, galád libernyákok:((((( De Trumo inkább megválasztatta magát, nem kicsii, NAGYON!!!!!
Mar az megy a skynewson is főhírként - alig meglepő - hogy egy angol képviselő az nyomja szerinte nem lesz gond a vámokkal, es azzal hogy a Kormány Trump ellen kampanyolt,
a Londoni polgarmester meg mocskolta,
MERT TRUMP biztos ertekelni fogfja a BREXITET mint egy hos nacionalista kiallast :-)))))))))))
Istenre esküszöm, hogy tönkreteszlek titeket, takarodjatok előlem. Elegem van belőletek. Égessétek el a kib*szott sapkáitokat, ti s*ggfejek. Nagyon szomorú vagyok
- Nézze, fiam, jobban szeretem, ha elnök úrnak hív. Tudja, én voltam az első amerikai elnök, most meg már másodszor leszek az első.
- Az első elnök Washington volt, elnök úr.
- Á, összekevertem. Én az első Amerika elnöke voltam. Vagyok, leszek. Amúgy meg miféle Washington? Szintén Donald?
- Nem, elnök úr, George-nak hívták.
- Akkor miért úgy írjuk, hogy D. C. Washington?
- Az a város, elnök úr! District of Columbia, azt jelenti.
- Egy város volt az első elnök?!
- Nem, elnök úr, a várost nevezték el az elnökről.
- Oké, vágom. Most, hogy megint elnök leszek, rólam nevezem el New Yorkot. És ha már nem lehetek az első elnök, hát majd én leszek az utolsó. Na, ki hív?
- Mr. Orbán, elnök úr.
- Nem, fiam, mondtam már: az elnök úr én vagyok. Voltam, leszek. Mint a Lear király, tudja: hajdani s majdani.
- Az Arthur király, elnök úr.
- Nem értem én ezeket a hülye líreket. Hogy lehet egy király az elnök? Gőzük sincs a demokráciáról. Szóval, mit is mondott, melyik király keres?
- A Mr. Orbán.
- Öreg török cimborám!
- Nem, elnök úr, az az Erdogan.
- Te jó ég, megbukott szegény?
- Nem tudok róla.
- Akkor meg mi a francért mondja nekem, hogy „end Orbán”?
Donald Trump a második elnök lett, akinek két ciklusa nem egymást követi. 2021 januárja után visszatér a Fehér Házba a republikánus megválasztott elnök.
Különleges szarszobor jelent meg egy bő héttel az amerikai elnökválasztás előtt Washingtonban, méghozzá igazán impozáns helyszínen. Az éppen a Capitoliummal szemben felállított bronzszobor Nancy Pelosi íróasztalát mutatja, egy darab megtermett kakával az asztalon.
Ahogy az emojis módra szabályosan kanyargó bronzkaka összerímel az amerikai kongresszus épületének 88 méter magas kupolájának neoklasszicista hátterével, az valahogy a demokratikus kultúra kortárs kecsességét sűríti anyagba, mondhatni légiesen könnyed módon.
Műalkotás és környezete itt szerves egységet alkot, de csak pár napig: a Civic Crafted LLC nevű csoport szobra egy hétre kapott engedélyt a helyszínre, nyilván nem teljesen függetlenül attól, hogy november ötödikén tartják az amerikai elnökválasztást.
A New York Times azt írja, a rögtönzési képességeiről kevéssé ismert Trump ahelyett, hogy a programjáról beszélt volna tovább, inkább a stábjával berakatta a kampány lejátszási listáját, és mintegy fél órán át állt a színpadon, és dalokra ringatózott.
Miközben az egészségügyi személyzet az első embernek segített, lejátszották az Ave Maria című dalt. Percekkel később, amikor a második ember is rosszul lett, Trump ismét kérte a számot, majd azt mondta:
„Ne legyen több kérdés. Csak hallgassunk zenét” – mondta. „Csináljunk egy musicalt. Ki a fene akar kérdéseket hallgatni, igaz?”
Volt aztán minden: Time To Say Goodbye, Y.M.C.A., It's A Man's Man's Man's World, Hallelujah, megnézett egy Sinead O'Connor-videót, ringatózott Elvisre, figyelte a tömeget a híres Rich Men North of Richmond alatt, majd amikor felcsendült a Guns N' Roses November Rain című dala, Trump integetések közepette elhagyta a termet.