Nalam is Jurgen rulezik, ez nem is vitas.
Szerintem ezt a Shakespeare-szoveget (ki az a Sexszpir? :))) nem tudjak eloadni 3 hibaval , de ez mar akkor nyilvanvalo volt,mikor elvallaltak, csak a buli kedveert mentek bele. A jelmezeken biztos jot fogunk rohogni :).
Kicsit huzos a Shakespeare szoveg, amit meg kell tanulniuk. Jo poen volt, ahogy Juergen felidezte, hogy 2 hettel ezelott vasarnap teljesen eltorlaszolta a kijaratot a "Marion ich liebe Dich" tablajaval, es szegeny Manuelenak ugy kellett kopogtatnia a vallan: "Elnezest, de kimehetnek?" Juergen nalam tovabbra is Nummer eins? Nalatok ki a toplistas?
most végre én is láttam a műsort, meg láttam a nyszörgést is, hát igen, vannak még vicces operatörök ;) De egyre többet nem értek abból amit mondanak, főleg Johnnal vannak porblémáim :)) bár amikor ott utánozta a kemény legényeket az is poén volt.
Jo volt ma a bejatszas amikor Sabrina hasizomgyakorlatokat csinalt, es nyoszogott, mikozben Juergen a hatterban ugyszinten valamin erolkodott, a szituaciohoz passzolo hangeffektusok kisereteben... Vagy csak nekem ennyire piszkos a fantaziam? ;-))
Szerintem is elég tiszta a hangja... nem mondom hogy tetszik, mert elvégre egynemüek vagyunk ;) Szerintem elmehetne rádióba konferálni és olyan pár mp-es dolgokat, mint pl "még egy óra reklám nélkül a rádió 1en" vagy valami ilyesmi
Az egy vitathatatlan elonye a Big Brothernek, hogy a hetkoznapi nemetet lehet tanulni belole, mert pl. a hiradokbol nemigen. Sot, aki gyakran nezi, lassan mar "kőlsch"-ül is megtanul, lasd "Eschte Fründe stonn zusamme" :)
Nekem John motyogása a legérthetetlenebb, Jürgen dumája, főleg a hangsúlyozása király. A tipikus "nee?"-visszakérdezések szintúgy. A Zlatko kiesésénél 100x elhangzott "níííí dámit geresnet"-t pedig soha sem feledem. Andrea jelölése Jürgenre rejtély számomra.
Jürgentől a: 'ná kláh', és a 'gánc genáu' megnyilvánulások teccenek, megamikor próbált olaszul halandzsázni....
Alex miért nem néz a kamerába a Sprechzimmer-ben? /vagy csak nagyon ritkán néz bele.../
Kerstin lehet, hogy erthetoen beszelt, de nyogdecselt. Nekem Jurgen beszede tetszik a legjobban. Alexet kezdo nemeteseknek nem nagyon ajanlanam :).
Tobben is irtak, hogy nem lattak, mi volt az ajtora irva a mult heten. Ha jol emlekszem, ez: Sabrinas Schweigestunde 12-18. Merthogy kicsit kezdett tele lenni a lakok hocipoje, mert Sabrinanak szomenese volt :). Akkor volt az, hogy halkan olvasott a kertben, ott peldaul egesz szepen artikulalt, meg tegnap is, amikor a szerepet tanultak. De amikor kinyitja a szajat...
A mult heten Jurgen kezdett kicsit megzizzenni, kivancsi vagyok, a kovetkezo orultsegi rohama alatt sikerul-e begolfoznia valamelyik kamera uveget :)))
Kerstin hangjában csak azokat a felütések nem tetszettek... lehet hogy yol artikulált, de hangja nem volt épp kellemes... egyébként volt chat MAnuval a honlapon, és nekem egész yo fejnek tünt ott... legalábbis ahogy utólag olvastam a logot. ért valaki spanyolul? Mert akkor mesélhetne a spanyol változatról :)