Keresés

Részletes keresés

ptillas Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13429
HAJRÁ LILÁK!!!
gguszti Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13428
13300!

HAJRÁ LILÁK!!!

ptillas Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13427
Engem oszinten bevallom nem zavarna, ha nem rugna minden meccsen golt ( de rugjon csak min. 2-ot mindegyiken! :) ), ha a MK-t megnyerjuk!!!

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: ptillas (13426)
ptillas Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13426
"Dvéri Zsolt a Videotonban folytatja

Az Újpest Fc kölcsönadta Dvéri Zsoltot a fentmaradó féléves újpesti szerződése idejére a Videoton FC-nek.

Gyulay Zsolt honlapunknak elmondta, a kölcsönadás feltételekkel született meg, miszerint Drazsé nem játszhat ellenünk sem a kupamérkőzéseken, sem a bajnokságban a szerződésében hátralévő idelye alatt.

A következő napok programja

Szombaton csak edzések lesznek, mert ezen a napon jönnek- mennek a csapatok Antalyaban. Az érkezők közül vasárnap egy gyengébb ellenféllel szeretne meccset lekötni Glázer Róbert, akik ellen gyakorolni lehet a taktikai elemeket (pontrugás, letámadás). Hétfőn pihenőnap lesz, ekkor antalyai városnézés lesz a csapat programja. Kedden és csütörtökön kevésbé erős ellenfelek ellen lesz mérkőzésünk, végül pénteken, a haza utazás előtti napon a Dinamo Bukarest ellen meccselünk (14.30-kor).

Túlio meccsenként egy gólt igér!

... illetve kérdésünkre válaszolva legalább ennyi gólt szeretne rúgni tavasszal bajnoki meccseinken. A brazil légiós egy hete igazolt Újpestre, hogy meghódítsa a viola közönséget. Erről az egy hétről kérdeztük őt.

Hogy érzed magad az Újpest FC játékosaként?

Túlio:
- Még újdonság számomra, hogy itt vagyok, az ismerkedés, a tapasztalatszerzés időszaka ez számomra. Kis idő még és tökéletesen beilleszkedem társaim köze.

Baráti szálak kötődtek-e már?

- Nagyon vidám társaságba csöppentem, a srácok segítenek nekem a pályán belül és kívül egyaránt. Úgy vélem, hogy nem lesz probléma a barátkozás a többiekkel, mindenkivel jóviszonyra törekszem.

Mennyire vesznek be a játékba meccsen a többiek?

- Normális, hogy eleinte kevesebb labdát kapok társaimtól. Ők még nem ismerik a játékomat, stílusomat. Ha jobban megismerjük egymást, akkor ezen a téren is javulás lesz, de természetesen én is igyekszem alkalmazkodni a csapathoz.

Mekkora eltérés van az Újpest és egy brazil csapat játéka között?

- Itt, Újpesten sok a futás, míg Brazíliában a játék inkább a ritmuson alapul. A hazámban nem annyira a fizikai, mint a technikai kepésségek dominálnak. Ettől függetlenül mindent megteszek, hogy játékommal megfeleljek az edzőnk igényeinek, ami a több futást, a nagyobb fizikai erőbedobást jelenti.

Észrevehetően sokat játszol össze Sloncikkal. Vele jobban megérted magad a pályán?

- Sloncik jóképességű, technikás játékos, akivel talán azért is értjük meg jól egymást, mert mindketten újak vagyunk, bár tényleg jól érezzük egymás játékát. Remélem, hogy sok gólig visszük itt, Újpesten - együtt!

Sikerül-e megfelelned a más stílusú, dinamikusabb játéknak, amit Glázer Róbert vár tőled (is)?

- Természetesen sokat gyakorlok azért, hogy megfeleljek az elvárásoknak. Sok olyan gyakorlatot kell azonban még elvégeznem ahhoz, hogy a megfelelő stílusban tudjak futballozni. A bajnoki idény kezdetére úgy érzem, hogy nem lesz már ezzel sem probléma.

Nem fog-e a játékod rovására menni a stílusváltás?

- Egyszerűbb, ha egy ember alkalmazkodik a csapathoz, mint a csapat egyhez. A technikai tudásom, az improvizatív készségem segíteni fog ezen a problémán. Ha meccsenként lesz 2-3 helyzetem, akkor bízom benne, hogy ezekből el tudom majd dönteni a találkozok sorsát...

Könnyebb lesz-e a helyzeted, ha már a feleséged is melletted lesz Budapesten?

- Természetesen sokkal könnyebb lesz. Az edzőtáborból való hazaérkezésünk után egy nappal már itt lesz velem a feleségem. Az ő segítségével könnyebb lesz minden téren a dolgom. Fontos, hogy az ember lelkileg is rá tudjon hangolódni a munkájára, ehhez pedig a rendezett háttér elengedhetetlen.

Hány gólt ígérsz tavaszra az újpesti szurkolóknak?

- Szeretnem, ha meccsenként legalább egyszer betalálnék az ellenfél halójába. Ez szép teljesítmény lenne, de mindezt szívesen elcserélném a Magyar Kupa megnyerésére.

Legjobb esetben meddig maradsz Újpesten?

- Ha mindenki mindennel elégedett lesz, akkor úgy gondolom, hogy nemcsak nyáron hosszabbíthatunk egy evet, de további esztendőkre is szívesen maradok lila-fehérben, Újpesten. Ez persze messze van meg, de minden lehetséges!"

(honlap)

HAJRÁ LILÁK!!!

ptillas Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13425
"Dvéri Zsolt a Videotoné
NB1.hu

Budapest/Székesfehérvár, február 15., 18.05

Eldőlt, hogy Dvéri Zsolt hazaköltözik Székesfehérvárra.

Honlapunk érdeklődésére mind a Videoton, mind az Újpest vezetői megerősítették, hogy az irányító már a tavasszal a Videoton gárdáját erősíti.
Az átigazolás részleteit későbbi híreinkben olvashatják."

Valaki bovebben? Mar azt is olvastam, hogy 40 millaert, meg azt is, hogy felevre kolcsonbe. Ha valakinek van infoja, irjon!
Thx!

HAJRÁ LILÁK!!!

kp-kp Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13424
Nem fértem a nethez napközben, ezért most OFF.

Ha már a zsidóknál tartunk, akkor egy kis történet. 98-ban az Újpest-Mtk-n két srác és egy lány (30 körüliek) talpig lilában álltak előttem és őrült módon szurkoltak, illetve nagyobb helyzetnél a keritésig is lerohantak (ez ebben a korban már nem mindennapos, csodálkoztunk is rajta). Aztán rúgott egy gólt az Mtk, erre a tábor egy jelentős része - a körülöttük állók is - elkezdtek mocskos zsidózni, mire az egyikük kifakadt, hogy nem kellene a zsidókat szidni. Azonban a tábor tovább nyomta a szöveget és a srácból kitört, hogy aki a zsidókat szidja, az álljon ki vele, mert ő is az, pedig mindig lila volt a haverjával együtt. Erre először elkezdték őket a környéken álló szidni, de ez csak néhány másodpercig tartott, mert a srác szemébe senki nem mondta közvetlenül, csak a háttérből. Akihez odament, az abbahagyta. Aztán nemsokára az a rész a lelátón teljesen elhallgatott és a meccsen már nem volt több zsidózás. A srác viszont nagyon szomorú volt, látszott rajta, hogy megviselte ez az egész helyzet.

Számomra az volt ebből a tanulság, hogy amikor közvetlenül szembesülünk a helyzettel és látjuk, hogy közöttünk is vannak zsidók, akkor megdöbbenünk, csendbemaradunk és nehezen tudjuk kezelni a helyzetet. Utólag azonban örültem ennek az egésznek hogy igy történt, hiszen ott sokan leszoktak a zsidózásról. Én pl. komolyan szégyellem magam ilyen helyzetben, hiszen ha már szidjuk őket, akkor nem ezzel kellene támadni, elég gazdag a magyar nyelv, hogy a feszültséget más - nem a faji hovatartozásra utaló szavakkal vezessük le.

Más:
A Koóssal kapcsolatban van egy jó sztorim, egy Ftc-Dferr meccset az Üllőin a páholyból néztem, a zöldek végig szenvedtek, a nagy fradisták hihetetlen nyelvi gazdagsággal szidták saját fiaikat, köztük élen Koóssal. Ő igazán kitett magáért, egy két fiatal játékos kivételével az összes zöld nem éppen irodalmi stilusban kapta meg a magáét, közben a páholy tagjai ezeken nagyokat röhögtek és időnként rálicitáltak. A zöldek vesztésre álltak, és Koós - aki emellett enyhe deliriumban anyósát is végig szidta - a második félidő közepén otthagyta az egészet, végig mocskolva kedvenc csapatát.

Ezek után mindig jókat röhögök, mikor kijelenti magáról, hogy ő milyen nagy fradista. Hát ez az az egységes tábor, ahol mindenki a 3 E betűvel takarózik. Sajnos nagyon kevés ember maradt náluk, aki ezt valóban magára veheti.
OFF

Sajnálom a sérült cseheket, de ezzel az MFB pénzzel a Lukácsék nagyon jól fognak gazdálkodni és a tavasz igazából csak felkészülés lesz a nagy őszi menetelésre, akkorra lesz valóban ütős csapatunk. És előbb-utóbb ezek a Kozelék is rendbe lesznek. Most nekünk hosszú távra kell épitkeznünk és ehhez minden lehetőség adott, többek között az az egység, ami a táborunkat és vezetőinket jellemzi. Bizom benne, hogy ez választásoktól és pártoktól függetlenül tovább erősödik.

Most hallom, hogy Dvéri fehérvárra megy, egyenlőre kölcsönbe. Hát, ez érdekes. De ha pénzben jól jövünk ki, akkor felőlem rendben. Lukács biztos jól döntött.

Hajrá Lilák!!!

Előzmény: Szul (13395)
ptillas Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13423
Ha latsz es nem csak neztel volna, akkor olvashattad, hogy mit irunk, tudtuk nagyon jol, hogy nem a legerosebb felallasban jatszik majd ellenunk a szlovak bajnok! Megis kotekedsz, ez egy. Ketto, allitolag Te nem fogsz atjarni es irogatni ide. Mint mondtam, nagyon szavahiheto ember lehetsz...

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: Mighty Mike (13409)
ptillas Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13422
poora!

Sokan leirjak a Mikit, en mindenesetre azt mondom Bene Feri bacsi sokat lendithet a jatekan!

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: pooraa (13369)
ptillas Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13421
"Egyébként nagy öngólt rúgtál, mert olyanba akarsz belerúgni, aki szimpatizál a kedvenc csapatoddal, kiadod őt a zöldeknek, esküdt ellenségeidnek."

"Én csak egy csapattal szimpatizálok, az a Dunaferr, a többi csapat teljesen közömbös."

Altalaban fullentesz, vagy mindig hazudsz?
Valahogy nem stimm.

HAJRÁ LILÁK!!!

Előzmény: Rosso bianco (13343)
lg18 Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13420
Ez lett a végeredmény is
Előzmény: lg18 (13418)
lg18 Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13419
Biztos az van :))) Viszont az index is megdöglött, pedig épp a zöldekhez írtam volna. Ez egy égi jel... :)
Előzmény: BELABACSI (13416)
lg18 Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13418
1-0 ide Megyó góljával!
gguszti Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13417
"Lubos Kozel hazautazik?
NB1.hu

Antalya, február 15., 14.20

A sérüléssel küzdő légiós idő előtt hazatérhet Antalyából.

Még a dunavarsányi edzőtáborozás idején szenvedett Achilles-in sérülést Lubos Kozel. Már úgy tűnt, hogy a cseh idegenlégiós lába rendbe jön, ezért elutazott a csapattal a törökországi edzőtáborozásra is. Ám mostanra újra előjöttek fájdalmai.
– Nagyon bosszant ez a sérülés – mondta Kozel. – Egyelőre gyógyszeres kezelést kapok, amely, remélem, javít az állapotomon. Akárhogy is lesz, a tavaszi tétmeccseken már egészségesen szeretnék a csapat szolgálatában állni. – Ha Kozel másképpen nem gyógyul meg, akkor hazautazik, hogy otthon kezeljék – vélekedett Glázer Róbert vezetőedző. – Annak ugyanis semmi értelme nem lenne, hogy sérülten itt töltse napjait. Bízom benne, hogy itt vagy otthon, de hamarosan rendbe jön.
(F.L.V.)"

Mit is mondjak? A francba... nagyon kéne, hogy együtt játsszon már a csapattal!

Az edzőmeccsünk jelenleg 0-0.
Egy kis érdekesség: a Vasas meccse félbeszakadt, nem egy megszokott eset ez. Kíváncsi leszek az okokra.

HAJRÁ LILÁK!!!

BELABACSI Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13416
Nekem van.Nem lehet, hogy kifigyeltek és csak neked nincs?

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: lg18 (13413)
gguszti Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13415
Az előbb nálam is lehalt az egész (+ az index is...), de mostanra visszajött, 1627 szavazatunk van.
Előzmény: lg18 (13413)
gguszti Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13414
Miért, nem az Inter Bratislava a szlovák bajnok? És nem vertük el -jó játékkal!- 4-2-re? Nem értem, mi a problémád...
A tegnapi meccset meg 1 nap alatt kellett megszervezni, bár Te biztos a Real Madridot is elvitetnéd ennyi idő alatt Ciprusra a Fradikátoknak... A 4-0-t meg nem kell magyarázni, az nem egy rossz eredmény, bármit is mondasz.

Sokadszorra kérünk, hogy ne írkálj ide, igazán nincs sok értelme!

Előzmény: Mighty Mike (13409)
lg18 Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13413
Talált :)))))) de nagyon :)))

Az eurostadiumson a szavazás meghalt, legalábbis az én gépemen a lista eltűnt...

Előzmény: BELABACSI (13410)
utetoro Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13412
U-boot !!!!

„Amikor az Újpestet szeretet az az érzés tudattalanul is egy jobboldali érzelem.
Miért? "A jobboldaliság legfőbb, leglényegibb alapkritériuma a Tradicionalitáshoz való megtörhetetlen hűség". Ezen túlmenően van egy adag lokálpatriótizmus amit a többség képvisel.
De ha ez nincs van egy Újpestpariótizmus ami az Újpestet emeli egy mindenek feletti szintre. Egy eszmény kép amit mindenki magában alakít ki és teljesít be az elvárásaival és követelményeivel.
Lehet itt a szurkoló MSZP-s vagy Cheguevara-s vagy ortodox zsidó amikor ő kijön a meccsre és a csapata győzelmét akarja az egy jobboldali érzés. „

Azt mondod, hogy az Újpestiség jobboldaliságot jelent !!!

Ezt ugye nem gondolod komolyan? Miért akarod a saját nézeteidhez igazítani az Újpestiség érzését? Én nem úgy közelítem meg ezt, hogy az Újpest közösség sokszínűsége a liberalizmussal hozható össze. Ha már mindenáron valahová be akarnád skatulyázni az Újpestiséget, akkor nyugodtan oda rakhatnád. De ne rakjad, mert azt nem kell sehova rakosgatnod.

A tradicionalitáshoz való megtörhetetlen hűség elved alapján a legjobboldali csapat az MTK és a Vasas. Ugye?

Aschnerrel kapcsolatban: Szerinted kik akarják őt, és miért heroizálni ? Szerintem senki.
Csupán akceptálni kellene a tényt, hogy mit köszönhet neki (és a többi zsidó származású Újpestinek) az ÚTE és tisztelni annyira, hogy egy Újpest szurkoló se süllyedjen le a Fradit zrikáló kürölmetélt-hanukázó-dávidcsillagozó antiszemita stílusodhoz. Ez a stílus nem kapcsolható az Újpestiséghez – szerintem. Valószínűleg szélsőjobbos-antiszemita eszmeiséged nem engedi meg, hogy őszintén értékelni tudjad Aschner szerepét az UTE-történelemben.

„A lista kérdés ennyire részletesen nem ide tartozik. Nekem más a véleményem teljesen de az egy másik 3-4 oldal. Mivel az UTE-FTC harc nem csak a pályán játszódik hanem a közéletben is. Mondjuk a 7i7-esben Havas és Farkasházy között. Engedd meg, hogy a megszokott vita partnereinkkel mi kicsiben is lejátszuk ezt a közéleti vitát. „

Teljes mértékben egyetértek Veled abban, hogy mi is kicsiben lejátszuk az UTE-FTC vitát. Amióta az eszemet tudom én is ezt csinálom a saját környezetemben a fradista haverjaimmal. E nélkül nem ér az egész semmit.

„Ha meggondolod a Fradiról kialakított képbe nem nagyon illik bele egy Koós féle bolykot a Pannon Rádió ellen. Ezt én kihasználom. Mert vagy a kép nem igaz a Fradiról, vagy a Koós nem illik bele „

Abban egyetértek Veled, hogy a hőzöngős Fradi-kép valós. Ennek a prototípusa a Koós kislányazongoránál Jani. Ez egy dolog. Az egy másik dolog, hogy ez az ember nem tud azonosulni egy neonáci rádió szellemiségével. A kettő két külön dolog.

„Horváth Csárli valamivel nagyobb név mint az Attila. Ő is Újpest szurkoló. Sokan tudják róla sokan meg nem. Ő nem írta alá és nem is veri a mellét...viszont kibaszott jó hangja van és ezért veszik a lemezeit nem pedig a Horváth Attila szövegei miatt. A Horváth Attila nehogy már áttételesen letíltsa a szövegeit. Az elmélet abban áll.Meldöngető Fradista sok van meldöngető Újpesti viszont nincs. A meldöngetők közül került ki pár aláíró és meldöngető újpesti nem írt alá mert nincs ilyen. „

A melldöngetős fradista elméleted találó, egyetértek vele. De ebből csak az következik, hogy az aláíró fradisták egy része melldöngetős fradista (Koós), másik része nem melldöngetős fradista (Gálvölgyi), harmadik része újpesti(nem kérkedő egyik sem) (Horváth,Földes), negyedik része valamilyen más szinpatizáns(Bajor?), a többi (nagyobb) része pedig gondolom semmilyen (Katona Klári,Zorám,Presser,stb) . Ebből csak az következik, hogy a lista is tükrözi az eddig is ismert felállást (Van kérkedő fradista, van nem kérkedő fradista, csak nem kérkedő Újpesti van és van aki egyik csapathoz sem tartozik.)
Egyébként szerintem a lista inkább egy elvi állásfoglalás, valószínű, hogy Horváth Attila nem fog ölre menni Csárlival a játssza a Gidó, ne játssza a Gidó vitában.
A Csárli sem jár meccsre, ugyanolyan Újpesti ezek szerint, mint a Hobó. A Hobót is ugyanúgy vállaljad, mint a nemaláíró Csárlit.

„A fürdőskurvás mondatot nem értem... „

A fradiprivatizációval kapcsolatban Neked az jutott eszedbe, hogy zsidó vette meg a Fradi.
Engem a következő zavart: Könyörögtek, hogy vegye már meg valaki őket (olasz,franci,angol,Csányi,Muzbek,stb) és akkor minden rendben lesz, mert az üzleti alapon való működés megoldja minden problémájukat. Erre tessék: áron felül megveszi őket egy befektető, hogy egy nyereséges klubbot csináljon belőlük.( Lukács is ezt tette velünk, csak kevesebbért 1/12-ért.) Mit csinálnak ekkor: nyafognak, hogy jó-jó, hogy megvettek minket (ezt akarták), na de miért pont egy ilyen csúnya ember vett meg minket. Erről jutott eszembe, hogy olyan ez, mint mikor a kurva árulja magát; valaki jó pénzt ad a dologért ő meg fanyalog, hogy milyen hájas és undorító neki a pali. Engem ez zavar és háborít fel. Szerintem nekik örülni kellene, mint macska a farkának, ehelyett?

Üdv és Hajrá Újpest!!!

UI:
Egy kis foci is. Olvastam, hogy a Tokodyval nem csatárt játszatott a Glázer, hanem középpályást. Szerintem nem is csatárnak való, nem volt csatárunk ősszel, ezért játszott elől. Annál sokkal kreatívabb ő, minthogy jobb, vagy baloldalon egy szűkített területen játsszon.

Előzmény: U-boat (13379)
BELABACSI Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13411
Látom valaki megtalálta a gyorsszavazás "titkát" az eurostadiums.com-on.

BOLDOG ÚJPESTET!

BELABACSI Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13410
Engedd meg nekünk, hogy hülyén haljunk meg.Semmi közöd hozzá.Olyan vagy mint egy kullancs.Állandóan ránk mászol, buzerálsz.Ugyan nemigen veszünk észre és főként nem sokat törődünk veled, de te mégis a sötétség konok következetességével jössz újra meg újra.A kullancsnak legalább annyi mentsége van, hogy ő ösztönlény és nem gondolkodik.Te, hogy vagy ezzel?

A szlovákok meg kb.annyira voltak tartalékosak mint mi.Hitegesd csak magad, hogy nem leszünk jók.Neked, nektek ez maradt.

Előzmény: Mighty Mike (13409)
Mighty Mike Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13409
persze, hogy azt olvastad sogoreknal is a elso osztalynak hivjak a masodikat es masodiknak a harmadikat. de harmadosztalyu - na sebaj, olyan ez, mint amikor 4-2 vertetek a szlovak bajnokot, csak epp azt az aprosagot hallgattatok el, hogy annak a fakojat.:)

csak azert irtam, hogy tudjatok hova helyezni ezt az ujabb diadalt:)

Előzmény: BELABACSI (13405)
gguszti Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13408
Én írtam.
Te jobban ismered a Pol. részét az indexnek, nyilván igazad van (innen, a DK-ból is eltűnt 1-2 topic...). Csak arra gondoltam, talán jobb, ha itt a csapatról/klubról beszélünk meg mindent. Ebbe beletartozhat a politika is, ezt nem vitatom, de talán nem olyan mélységig, mint ahogy ez az utóbbi időben megfigyelhető.
Előzmény: U-boat (13404)
U-boat Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13407
Mighty Mike

Jó hogy itt vagy rögtön segíthetsz is.
Egy hete kutatok. Ki az a Sinnik?
Ezekkel bírtatok egy erős 1-1-et csinálni csak senki nem mondja el, hogy ez egy csapat vagy a londinerek válogatottja esetleg kiegészülve 2-3 park munkással...
Szóval bízom a szakértelmedben és leírod mmilyen csapat is a SINNIK.

Köszönettel...egy volt Sinnik szimpatizáns:))))

U-boot

Előzmény: Mighty Mike (13402)
BELABACSI Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13406
Csak reménykedik a fiú.Olyan mind a kisgyerek aki az erdőben sétálva hangosan beszél, hogy ne féljen.Fél a Túliótól és nyugtatgatja magát.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: Dugó (13399)
BELABACSI Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13405
Én azt olvastam második ligások, de ettől még lehet igazad. No de akkor mi van?
Előzmény: Mighty Mike (13402)
U-boat Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13404
Dugó

Szaki nem látnok hanem az MSZP-SZDSZ tengely fizetett ügynöke. Ami jó és fejlödő esetleg sikeres az országnak is azt le kell szólnia...lehetőleg egy "Le a Fidesszel" topic indításával is itt a drukkerkocsmában.

Valaki írta, hogy érdekli ez a téma de máshol (zsidóság)
El kell keserítenek itt az Indexen több helyen is talál ilyen topicocat de mind meghal vagy elcsúszik. Ugyanis a vitapartnerek ebben a témában nem válogatnak...nemmaradnak a tényeknél vagy az adott témáknál. Bevetnek mindent: témarombolás, OFF-olás, nickek becsmérlése, trágárság, názizás, antiszemátázás...mindent csak, hogy a téme ne tudjon haladni és élni.
Sajnos ezek a viták nem nélkülözik a kitíltásokat sem és mivel könnyű ebben a témában vádat koholni nagyon sokan hullnak el akik nem figyelnek erre. Más a mérce. Ezért azt ajánlom mindenki oldja meg magának ezeket a dolgokat vagy nézzen utána kik írnak ebben a témában tárgyszerűen és azoknak a hozzászólásait nézzék át. Segítek azt hiszem ma az "Americanus" vagy hasonló nick a legjobb ebben a témában.

U-boot

Előzmény: Dugó (13399)
BELABACSI Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13403
Csatlakozom sőt szerintem ez már jelentene valamit (ha nem is sokat), a szlovákok elleni meccset is felidézve.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: Dugó (13400)
Mighty Mike Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13402
harmadik:)
Előzmény: BELABACSI (13401)
BELABACSI Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13401
Ez az elvárható eredmény egy osztrák második ligás ellen.Örülök, hogy hoztuk.

BOLDOG ÚJPESTET!

Előzmény: lg18 (13368)
Dugó Creative Commons License 2002.02.15 0 0 13400
Jó lenne elverni a sógorokat.
Bennem még mindig nagy a tüske a Sturm elleni 0-4 miatt.
Bár csak edzőmeccs és a játékosok is mások, azért mégiscsak jó lenne.
Kis elégtételt jelentene még ennyi idő után is.

HAJRÁ LILÁK!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!